питане???
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
....paintman написа:еми сиерата е доста добре подържана и на 2-ра прави 125(по километраж)6500
оборота

Как става този номер? Аз ако искам 120 на втора трябва да развъртя 8000 оборота? А съм с дългите скорости......
Новия фокус на максимални обороти (като изключи) на 6500 е малко над 90км/ч....
Такива скорости съм правил само с японки, конкретно селика, ама тя си развърта почти 10000оборота....
- paintman
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 17:42
- Модел на автомобила: Ford SieRRa 2.0i 113hp 89g
Ford Focus 1.8tdci 115 02g
Ford Fiesta 1.25i 82hp 11g
Ford Focus 1.6Tdci 90hp 09g
Ford Focus 1.0 125hp 18g - Местоположение: София
еми 125 само веднъж съм пробвал като се дърпах с една сиера 2.9 145коня с много тъп шофьор който на старта толко върти че го драпнах 2 коли но после в баира 6-сте цилиндъра си казаха думата (за оборотите 6.500 видях като смених на 3-та може да са били повече нз няма време да ги гледам постоянно)
и толко показваше километража а скоростите на сиерата са много дълги особено 3-та.
иначе 100
на 2-ра ги правя всеки път към паркинга(е зависи колко върта на излизането )

и толко показваше километража а скоростите на сиерата са много дълги особено 3-та.
иначе 100

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
абе незнам за вашите коли, ама аз с Мондеото вдигам 170 на задна... ама паркинга пред блока ми идва малко тесен... та няма да мога да ви покажа...
разбира се не мога да бия трабанта на баща ми, който като бях на 4 правеше 0-200-0 за 3,4 сек... засичал съм го с часовника на една руска електронна игра (това го казвам щото е руска = точна!!! да не почне сега някой да ми спори)
аман.
разбира се не мога да бия трабанта на баща ми, който като бях на 4 правеше 0-200-0 за 3,4 сек... засичал съм го с часовника на една руска електронна игра (това го казвам щото е руска = точна!!! да не почне сега някой да ми спори)
аман.
- COSWORTH-RS
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 21:54
- Модел на автомобила: Ford Sierra 1.6CL `89
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Цялата тема си е спамpaintman написа:la4o спамър:) кажи са колко дига мондеото на 2-ра

Но да споделя и аз малко опит с едно мондео 1.8, 16 V, друго незнам....на 2-ра с 80 км, беше с над 5000, а може би и над 6000 оборота /приближаваше червената зона/, но повече от 90 не мисля, че може да вдигне, то с 80 на втора бръмчеше, на 3-та със същите обороти около 120-130 км и отново с шум от двигателя.
Максималната скорост, която достигна беше 180, но определено нито на втора, нито на трета. А тези разкази на 2 -ра скорост с над 100 км, звучат доста...... по детски и е най-добре да се пишат в отделна тема " Моята кола, такава каквато искам да бъде"

FORD - Feel the difference.
- paintman
- потребител
еми ще видим кога ще е ,но ще снимам 100 на втора (видео клипче)
че ми писна да споря
Polly дето казваш че брамчало еми при тези обороти как няма да брамчи
и си написал 5000 или 6000 еми има разлика от 5000 до 6000
него приемай като заяждане
добре тогава да кажем друга скорост на 5-скорост 4000 оборота с колко вървите
кажете вие парво после аз и даже имам видео да нема такива с рибените истори.
че ми писна да споря
Polly дето казваш че брамчало еми при тези обороти как няма да брамчи

него приемай като заяждане

добре тогава да кажем друга скорост на 5-скорост 4000 оборота с колко вървите
кажете вие парво после аз и даже имам видео да нема такива с рибените истори.

Последна промяна от paintman на 27 фев 2006, 17:57, променено общо 1 път.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Вчера в детската градина ток удари двама-трима ...
Лъчо, ще те скъсам на задна ...

Пичове ще укотите моторите и после ще има "тва форда е най-скапания автомобил" като почне да дава фира. А не се замисляте, че вие си ги докарвате до безпомощност като си мислите, че са бегачки. Мене лично слабо ме интересува колко може да вдигне преди да умре.
Вижте жена щом ви пише, че е тествала но не на личния си автомобил ....
Не мога да разбера к'во е това мерене на пи*ките сега
Мноо рибаро-ловджииски взехте да звучите.
от 1-ва вкарвам 4-та с убеждението, че съм ръгнал 2-ра, с леки замисляния мъртвеца ми (60 коня ) продължи.
Чакам на светофар, GSM-a ми звъни отговарям колкото да напсувам тоя дето звъни, светва зелено но все още се караме и вместо 1-ва ръгам 3-та и пак продължих. Е това за мене е показател, че ми е наред автомобила.
Щом сте се напънали ще направим една демостранция кой ще направи повече но ще е до пръскане на моторите. Наградата ще е фафла от cossy
Аз не участвам просто ще гледам сеир 
Лъчо, ще те скъсам на задна ...

Пичове ще укотите моторите и после ще има "тва форда е най-скапания автомобил" като почне да дава фира. А не се замисляте, че вие си ги докарвате до безпомощност като си мислите, че са бегачки. Мене лично слабо ме интересува колко може да вдигне преди да умре.
Вижте жена щом ви пише, че е тествала но не на личния си автомобил ....
Не мога да разбера к'во е това мерене на пи*ките сега

Мноо рибаро-ловджииски взехте да звучите.
от 1-ва вкарвам 4-та с убеждението, че съм ръгнал 2-ра, с леки замисляния мъртвеца ми (60 коня ) продължи.
Чакам на светофар, GSM-a ми звъни отговарям колкото да напсувам тоя дето звъни, светва зелено но все още се караме и вместо 1-ва ръгам 3-та и пак продължих. Е това за мене е показател, че ми е наред автомобила.
Щом сте се напънали ще направим една демостранция кой ще направи повече но ще е до пръскане на моторите. Наградата ще е фафла от cossy

- paintman
- потребител
то цялата тема стана зарди tromberair който твърди едвали не ,че сиерите немогат да вървят(чудел се разбираш ли дали да вклучва на беизин) и почнах да се дразня ,а и той както е писал дигал на 2-ра 120(което е не вероятно) .и после стана тотален спам и мерене на Пи*ки
просто не ми се говори (пише) повече,а и половината който пишат не са чели даже темата отначало
.
п.с. Сиера 2.0и 115 коня върви повече от ескорт 1.6 16в 90 коня и край.Писнами да споря с някви ..... (спирам че ако продължа ше отнеса бан-а)
просто не ми се говори (пише) повече,а и половината който пишат не са чели даже темата отначало

п.с. Сиера 2.0и 115 коня върви повече от ескорт 1.6 16в 90 коня и край.Писнами да споря с някви ..... (спирам че ако продължа ше отнеса бан-а)
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ми то да бях заразправял и аз обаче в по-ниския клас, как скъсах една лада 1600. Ама ако беше моя ладата нямаше да се дам на някакъф смръдлиф наточен форд ко като изглежда, че е 5000 коня. Като стъпим на педала то ще си покаже колко малоумни коня са останали под капака. Карал съм 1500 и знам к'во могат, поне моята (т.е. на баща ми) от към мотор успях да я реставрирам след баща ми.
На форда ми му дават 145 МАХ скорост ако не се лъжа и съм карал с толкова но ... баси пътищатата
120 на 2-ра хаххахах
Къде ги развивате тези скорости по нашите 6-токласни пътища
май летите към гробищата ми се струва ама ше вземете и невинни с вас
То да е път като хората да караш ми то ... българска работа
На форда ми му дават 145 МАХ скорост ако не се лъжа и съм карал с толкова но ... баси пътищатата

120 на 2-ра хаххахах

май летите към гробищата ми се струва ама ше вземете и невинни с вас

То да е път като хората да караш ми то ... българска работа

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Като ще е спам да е спам!
Оня ден... направо разпорих едно порше... 911 Carrera S... (355 hp) направо го съдрах...
като вкарах 3-та погледнах в огледалото... беше на 50-тина метра зад мен...
ТОВА Е АБСОЛЮТЕН ФАКТ!
беше паркирано пред Хемус... често спира там... даже оня ден може да се каже че го скъсах два пъти... щото като се връщах още си беше паркирано там!
Оня ден... направо разпорих едно порше... 911 Carrera S... (355 hp) направо го съдрах...
като вкарах 3-та погледнах в огледалото... беше на 50-тина метра зад мен...
ТОВА Е АБСОЛЮТЕН ФАКТ!
беше паркирано пред Хемус... често спира там... даже оня ден може да се каже че го скъсах два пъти... щото като се връщах още си беше паркирано там!