New Ford Focus Style 1.6 Duratec 5d (2009)

Снимки и обща информация на Вашите коли
drfrancky
потребител
потребител
Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
Контакти:
Status: Извън линия

Re: New Ford Focus Style 1.6 Duratec 5d (2009)

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 19:17

ageorgiev написа:До @ drfranky,

Ако не сте се информирал надлежно, темата е за представяне на автомобилите ни. Ако нямате градивни похвали и/или критики то ще Ви помоля да не добавяте излишен spam в темата :!:

До Модераторите на раздела:

Ще помоля модераторският състав за намеса, за да останат само мненията имащи отношение с представянето на автомобила, както и тези по развитието на проекта ми коментарите на колегите от форума за тях. Не считам, че което и да е от мненията на @ drfranky, както и моите отговори на тях, имат отношение с представянето на автомобила ми. Именно на това основание, съобразно Форумните правила, приети от Клуб Форд България, моля въпросните мнения да бъдат изтрити!

Предварително благодаря за съдействието
Странно, колата е на Мото Пфое , не е твоя, а ти пишеш в тази тема.

Ревльо, поне веднъж направи нещо мъжко, сам не можеш ли да се оправиш ?

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 19:29

drfrancky написа:
ageorgiev написа:До @ drfranky,

Ако не сте се информирал надлежно, темата е за представяне на автомобилите ни. Ако нямате градивни похвали и/или критики то ще Ви помоля да не добавяте излишен spam в темата :!:

До Модераторите на раздела:

Ще помоля модераторският състав за намеса, за да останат само мненията имащи отношение с представянето на автомобила, както и тези по развитието на проекта ми коментарите на колегите от форума за тях. Не считам, че което и да е от мненията на @ drfranky, както и моите отговори на тях, имат отношение с представянето на автомобила ми. Именно на това основание, съобразно Форумните правила, приети от Клуб Форд България, моля въпросните мнения да бъдат изтрити!

Предварително благодаря за съдействието
Странно, колата е на Мото Пфое , не е твоя, а ти пишеш в тази тема.

Ревльо, поне веднъж направи нещо мъжко, сам не можеш ли да се оправиш ?

ОК - сам - Ще Ви помоля най-учтиво да прекратите както безсмисленият spam в темата ми, така и персоналните нападки срещу мен. Ако счтате, че имаме нерешими междуличностни проблеми - обърнете се към Прокуратурата!

За пореден път Ви информирам, че собствеността, с която разполагам и финансовите ми ресурси не са Ваш проблем и не считам, че е уместно да ги засягате във всяко Ваше изказване! Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание! На прима виста се сещам за поне 3 правила на този форум, които системно нарушавате! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил :wink: )), просто не я уважавайте с вниманието си.

За Ваша информация над 85% от новозакупените автомобили в ЕС са на лизинг :idea: Това е не само най-разпространеният метод за покупка, но и най-финансово изгодният! Много често лихвата по него е под ставката на тази за депозит в банковия сектор, а много често е и безлихвен. Т. като не помня да сте чел договора ми, както и да съм Ви предоставил инфо за дружеството, с което съм сключил договор, считам догатките Ви (Мото-Пфое) за крайно неуместни и нещо повече - ИЗЛИШНИ :P

П.П.: Това не е чат, и не намирам желание да Ви информирам за новостите около мен *banned*
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 09 авг 2009, 19:35

ageorgiev написа: Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание!
Честно казано - ти най-малко имаш право да обсъждаш модераторите..

С нарушението на това правило си загубил правата си да изискваш каквото и да е от модераторите:
5. Регистрацията на повече от едно потребителско име от един и същ човек е Забранено. При установен такъв случай биват трити всички регистрации на съответния потребител.

Така или иначе - темата ще бъде почистена, когато има налице модератор от раздела, а за нарушението на правилото, което съм цитирал - ще има друго развитие.
*0031*
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 19:41

cenzor написа:
ageorgiev написа: Не крия изненадата си, че въпреки крайно неадекватното Ви поведение в този форум модераторският състав не Ви е наложил административно наказание!
Честно казано - ти най-малко имаш право да обсъждаш модераторите..

С нарушението на това правило си загубил правата си да изискваш каквото и да е от модераторите:
5. Регистрацията на повече от едно потребителско име от един и същ човек е Забранено. При установен такъв случай биват трити всички регистрации на съответния потребител.

Така или иначе - темата ще бъде почистена, когато има налице модератор от раздела, а за нарушението на правилото, което съм цитирал - ще има друго развитие.
*0031*

@ cenzor,

Не виждам проблем. Комуникирал съм причината за промяната с Ваш колега на седмичните сбирки в Плевен. Имах и молба - мненията от двата nick-а да се слеят. Форума, не предоставя възможност за самостоятелна промяна на nickname-а, а това е регламентирано от Конституцията на Р България :D Човек има законово право да промени името и фамилията си по собствено усмотрение при изтъкването на уважителни причини.
Съвета, който ми бе даден, е че молбата ми е технически неизпълнима и ми бе препоръчано да използвам nickname-а, който съм си избрал...

С Поздрав, Ангел и още веднъж благодаря за персоналната услуга :D
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 09 авг 2009, 19:47

ageorgiev написа:
@ cenzor,

Не виждам проблем. Комуникирал съм причината за промяната с Ваш колега на седмичните сбирки в Плевен. Имах и молба - мненията от двата nick-а да се слеят. Форума, не предоставя възможност за самостоятелна промяна на nickname-а, а това е регламентирано от Конституцията на Р България :D Човек има законово право да промени името и фамилията си по собствено усмотрение при изтъкването на уважителни причини.
Съвета, който ми бе даден, е че молбата ми е технически неизпълнима и ми бе препоръчано да използвам nickname-а, който съм си избрал...

С Поздрав, АНгел и още веднъж благодаря за персоналната ти услуга :D
Не съм видял коментар от никой от колегите, за това споделяне на причините на промяната.
Не ме и интересува честно казано. Ако си говорил с някого - добре, но доколко знам - администратора на сайта няма идея за това. Пиши на la4o и се разберете с него.

P.S. Цитирането на Конституцията не помага в случая, ако няма смислено обяснение - мненията и потребителските имена ще си заминат.

За услугата - за нищо, със здраве да я карате фиестата.
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 20:15

ageorgiev написа: ! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил :wink: )), просто не я уважавайте с вниманието си.
С риск да накърня самочувствието ти, но с цел да прекратя самозаблудите ти, ще те помоля да си погледнеш талона на колата и да видиш чия собственост е...
Погледни си и договора за лизинг ...задлъжнял си към лизингодатела не само с пари ами и с колата. Ако не платиш, НЕ САМО ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ АВТОМОБИЛА НО И ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ДА ПЛАТИШ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ.
Ти не си СОБСТВЕНИК. Ще ти се, ама не си.
Както и да е ... спирам, че вече чувствам сълзите в очите ти.

п.п.
Нещо ролята ти на вечната жертва не провървя ?
Когато се опитваш да дразниш околните е хубаво първо да погледнеш себе си.

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 20:20

drfrancky написа:
ageorgiev написа: ! Ако не Ви допада темата за автомобилът ми (автомобилът е мой - лизингът е финансово обвързан с опция за придобиване, т.е. съгласно точките му съм задължен към ЛИЗИНГОДАТЕЛЯ със сума, а не с автомобил :wink: )), просто не я уважавайте с вниманието си.
С риск да накърня самочувствието ти, но с цел да прекратя самозаблудите ти, ще те помоля да си погледнеш талона на колата и да видиш чия собственост е...
Погледни си и договора за лизинг ...задлъжнял си към лизингодатела не само с пари ами и с колата. Ако не платиш, НЕ САМО ЩЕ ТИ ВЗЕМАТ АВТОМОБИЛА НО И ЩЕ ТЕ ОСЪДЯТ ДА ПЛАТИШ ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ.
Ти не си СОБСТВЕНИК. Ще ти се, ама не си.
Както и да е ... спирам, че вече чувствам сълзите в очите ти.

п.п.
Нещо ролята ти на вечната жертва не провървя ?
Когато се опитваш да дразниш околните е хубаво първо да погледнеш себе си.

Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знам :D Явно си от ония - по-чувствителните :P
Изображение

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 20:29

ageorgiev написа: Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знам :D Явно си от ония - по-чувствителните :P
Не се притеснявай за мене, горди собственико.

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 09 авг 2009, 20:31

drfrancky написа:
ageorgiev написа: Много си чувствителен... Как ги усешташ тези неща не знам :D Явно си от ония - по-чувствителните :P

Оооо, изобщо не се притеснявам чувствителен моторджиьо :lol:
Изображение

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 20:44

ageorgiev написа:
drfrancky написа:

Оооо, изобщо не се притеснявам чувствителен моторджиьо :lol:
И с право, имаш си други грижи на главата, парички за вноски, че и за храна ... или мама плаща ? Нали си и "златцето". Като гледам и гаража е на мама, дърт мъж си , не си ли вече самостоятелен ?

п.п.
Пак не разбрахме , колата твоя ли е или на Мото Пфое ? Или може би на "мама" ?

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 20:54

"Мола" не е име, ма ти няма от къде да го знаеш, господин "ходя на Софията".

п.п.
Темата е за колата на Мото Пфое а не за твоите импровизации на тема "Ъпсурт".
Нали ти ревеше, че не се спазват правилата ?

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 09 авг 2009, 21:46

ageorgiev написа:
Смешко, когато съм ходил в Royal Mall of London ти не си рзаел къде е газта на скутера. Айде да не се обиждаме на граждани :D Апропо ПРИТЕЖАВАМ (без ипотека - наследствен) апартамент в центъра на София (ако квартал Гео Милев ти говори нещо) или ти от Люлин и Надежда не излизаш :wink:

Смешник си и се излагаш като маймуна
Чудно ми е колко повече можеш да се изложиш ?

п.п.
Апропо, маратонки (без ипотека - наследствени) притежаваш ли ? Я да бягаш...

Потребителски аватар
Septerra
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2008, 17:56
Модел на автомобила: 2015 Ford Mondeo ST-Line 2.0 TDCi

Мнение от Septerra » 09 авг 2009, 22:33

Апропо, нормални ли сте?
........

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 10 авг 2009, 01:04

drfrancky написа:
Чудно ми е колко повече можеш да се изложиш ?

п.п.
Апропо, маратонки (без ипотека - наследствени) притежаваш ли ? Я да бягаш...

Не, но притежавам пакет презервативи и метов анален лубрикант на потребителски кредит от майка ти :lol:
Изображение

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 10 авг 2009, 10:23

Обръщам се и към двамата потребители (ageorgiev и dr.franky)

И двамата отдавна прескочихте границата!

dr.franky, първоначалните ти постинги носеха послание, следващите носеха заядливост, последните носят супер негативизъм и ако целта на пребиваването ти в този форум е била да осветиш мотористите в друга светлина и да подтикнеш към толерантност, то напоследък постигаш точно обратното!

ageorgiev, поиска от мен съдействие заради обидни думи, а отвръщаш със същото?

Официално ви предупреждавам да се съобразявате с правилата и да не прескачате добрия тон... в този форум! На всякъде другаде правете каквото искате!

Заключена

Върни се в “МОЯТА КОЛА”