Спорт ?
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
- Status: Извън линия
Спорт ?
Драги ми колеги и колежки , някой занимавали се с някакъв спорт ( какъвто и да е) . Кажете, споделете нещо 

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
- Herr Flick
- потребител
- Регистриран: 05 юли 2008, 16:29
- Модел на автомобила: Fiesta '97, Zetec-S 1.25, 16V, 75 hp.
- Контакти:
Re: Спорт ?
Волейбол, футбол и футзал съм тренирал. Но практикувам още много видове спорт. 

- essex
- потребител
да Поясна , говоря за физически спорт ( активно движение на горните и долните краиници , без седене и пиене на бира , без седене и каране на кола, без седене цъкане пред компа) 

- 21grams
- потребител
- Регистриран: 21 май 2009, 00:18
- Модел на автомобила: Фокус 1.8 tdci 2004г.
Футбол доста годинки,малко плуване,а сега се занимавам с фитнесче...
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Като ученик навремето от 3 до 7 клас изредих почти всичко каквото можеше да се запише и да се тренира в Ст.Загора...С един приятел съученик,каквото не чухме само на това не се записахме...Отначало в 2-3 клас народни танци около 3 месеца(сложиха ме да играя с едно момиче и да се държим за ръцете и аз от срам се отказах
Ама поне се научих да играя хоро,ръченица и трите пъти
ама не остана време да науча и еленино хоро ),след това плуване(много студена ми се видя водата и след 3-4-тия път повече не отидох),след това вдигане на тежести,лека атлетика(там другарката-треньорка ни излъга че като се научим да бягаме и ще ни прехвърли на футбол),след това още веднъж лека атлетика(записахме се заради един приятел),след това няколко пъти ходихме на хандбал и за последно дето се задържах около година и половина и дори изиграх една приятелска среща с отбор от Ямбол - баскетбол
След това в 6-ти клас станах музикант.Започнах да свиря на кавал и на това се задържах най-много - чаааак до казармата.С един ансамбъл обиколихме почти цяла България и участвахме де що има фолклорен фестивал,че 2 пъти и в чужбина.Имам около 250-300 концерта зад гърба си и даже 3 сватби.Веднъж ни даваха и по телевизията - по първа програма
Хубави години бяха...

- essex
- потребител
евалата, като се женя ще те викна да свириш
предварително ще се оговорим

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Викни ме,ще те ошетам и оправя набързоessex написа:евалата, като се женя ще те викна да свиришпредварително ще се оговорим

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Па помотвам се из фитнес зала и карам колело.essex написа:...
От фитнеса нищо не ми личи щот си знам защо

Щях те тормозя на ЛС за някои раоти ама то ко повече да ми кажеш кат уж си знам какъв ми е проблема

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Трябва здраво хапване освен вдигането на тежести за да има ефект. Поне 5 пъти на ден и много пържоли и кебапчетаpaci написа:От фитнеса нищо не ми личи щот си знам защоessex написа:...

- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
хихихи,Паци,не се праи на скромен,що не сложиш оная снимка от скайпа да ги разметаш тука сичките с ония ми ти мускули
И аз кво ли не съм тренирала...айкидо,скално катерене,бокс,фитнес,волейдбол...може и да изпускам нещо,но то е защото с него съм се занимавала несериозно
А,ако се счита за спорт,тичам почти всеки ден,но по 1-2км. само...това от мен

И аз кво ли не съм тренирала...айкидо,скално катерене,бокс,фитнес,волейдбол...може и да изпускам нещо,но то е защото с него съм се занимавала несериозно

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Майко милаааdenisebastian написа:хихихи,Паци,не се праи на скромен,що не сложиш оная снимка от скайпа да ги разметаш тука сичките с ония ми ти мускули![]()

Нема се заяждам с тебе, ма ич

Уназ снимка е малко нагласена раота.
Под една лампа съм и се вижда нещо смислено иначе няма такъв ефект.
Едене си требе, а аз кото хапна и го пускам в канала.
Сичко мела и нищо не трупам.
Трябва си програма, диета и добавки ... иначе нищо не става.
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Надрусай се със стероиди и разни химийки и после ....торба с лай...... 

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Ми няколко години лека атлетика, паралелно с фигурно пързаляне...сега само фигурно пързаляне
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
И аз съм тренирал баскет, малко лека атлетика... другите не ги броим, защото е било по-малко от година...

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Още като ученик в 4-ти клас започнах с леката атлетика. В последствие минах през борба, джудо и вдигане на тежести едновремено за около 3-4 години.
В гимназията 4 години баскетбол под ръководството на съпругата на г-н Варчев. Варненци, които се интересуват от баскетбол знаят за кого става въпрос. С Георги Глушков (първия българин играл в NBA) учихме в една сграда, а сега негова съученичка ми е колежка в Апелативна прокуратура - Пловдив.
В ІХ-ти клас започнах занимания в авиоклуба в гр.Сливен на безмоторни самолети, защото нямах 16 години, за да летя на моторни.
Като студент във Варна 5 години се занимавах с волейбол и колоездене към Акедмик-Варна.
След като завърших и започнах работа са захванах с тениса и така изкарах 7 години.
Сега ходя от време на време на фитнес, за да поддържам някаква жива мускулатура, но от работа не остава много време.
В гимназията 4 години баскетбол под ръководството на съпругата на г-н Варчев. Варненци, които се интересуват от баскетбол знаят за кого става въпрос. С Георги Глушков (първия българин играл в NBA) учихме в една сграда, а сега негова съученичка ми е колежка в Апелативна прокуратура - Пловдив.
В ІХ-ти клас започнах занимания в авиоклуба в гр.Сливен на безмоторни самолети, защото нямах 16 години, за да летя на моторни.
Като студент във Варна 5 години се занимавах с волейбол и колоездене към Акедмик-Варна.
След като завърших и започнах работа са захванах с тениса и така изкарах 7 години.
Сега ходя от време на време на фитнес, за да поддържам някаква жива мускулатура, но от работа не остава много време.
- cjbolland2
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2009, 15:51
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4(97),Endura-E-75H.P.
Браво,темата определено е приятна 
От пето до осми клас се занимавах с футбол,ходихме на международни турнири в Италия и Германия,същото така се провеждаха и "Митинги на приятелството" и на нашият стадион - идваха отбори от Италия,Германия,Малта,Полша,Хърватска...
Кагато ми остане свободно време или съм в фитнесът или на стадиончето

От пето до осми клас се занимавах с футбол,ходихме на международни турнири в Италия и Германия,същото така се провеждаха и "Митинги на приятелството" и на нашият стадион - идваха отбори от Италия,Германия,Малта,Полша,Хърватска...
Кагато ми остане свободно време или съм в фитнесът или на стадиончето

- ivailo rachev
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
- Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
zdraveite kolegi,otnovo se izvinqvam za latinicata poneje pi6a ot mobilniq si telefon.az su6to sum minal prez dosta sportove,kato zapo4nah ot handball posle preminah na boks i posledniq sport koito trenirah be6e koloezdene na 6ose.tam se zadurjah 6 godini,predpolagam dosta 6ofiori sa ni spomenavali roda :d kato sprat dvijenieto zaradi na6ite sustezaniq,a sega ne sportuvam ni6to.
- essex
- потребител
бих споделил няколко снимки ТУК но всеки път ми пише че е е по голям файла и ме мързи и не ми се занимава да я свивам снимката , а от 2 години насам си мисля да започна малко кик-бокс