проблем с волана на фиеста
-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2009, 16:32
- Модел на автомобила: Ford fiesta 1.3 1995г.
- Status: Извън линия
Re: проблем с волана на фиеста
Абе пичове, залях карето хубаво с моторно масло и сега е като ново не се "сваща" ами даже върти мн свободно!
Ами значи хубаво е първо да се смаже и да се види какво е положениетио и чак тогава да се прибягва до смяна на карето!
Ами значи хубаво е първо да се смаже и да се види какво е положениетио и чак тогава да се прибягва до смяна на карето!
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V
фиестата с новото каре(това от 2006г.)
си кара и до днес без проблеми
просто майсторите ме наплашиха тогава малко повече
си кара и до днес без проблеми
просто майсторите ме наплашиха тогава малко повече

- dre55ed
- потребител
- Регистриран: 20 окт 2008, 22:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,6 16v 1995 90 h.p. Nissan Primera P11 GT 1997 150hp
Аз имах същият проблем ,защото в един дъжд ми се наложи да карам бързо и минах през голяма локва, чак капака на фиестата ми се изми отдоло.4 дни по-късно започна да завива колата с огромно усилие от моя страна.Слагах грес доло на лагера, тъпках тук, тъпках там.Накрая 1 майстор ми каза ,че щом е зор да се завива е от карето и ми каза да го залея с нафта , да го омотая с 1 парцал и да залея и него с нафта.На другия ден колата започна за завива супер лесно... ! 

-
- потребител
- Регистриран: 27 апр 2008, 13:46
- Модел на автомобила: Ford Fiesta МК3, 1.1, Газ
хубаво де чета пишете оригинални по 55лв, по-нагоре някой беше писал от мото пфое за 30-40лв .....
мене в мото пфое ми искат 70лв
склонен съм да дам 50тина лева за читаво каре ама чак 70лв малко множко идат ... баси аз за двойно повече сигурно двигател ще си купя за тая каручка
та от къде ги намирате тея карета.... аз намерих за по 20лв разни турски само.... от къде мога да взема нещо читаво за 40-50лв
мене в мото пфое ми искат 70лв

склонен съм да дам 50тина лева за читаво каре ама чак 70лв малко множко идат ... баси аз за двойно повече сигурно двигател ще си купя за тая каручка

та от къде ги намирате тея карета.... аз намерих за по 20лв разни турски само.... от къде мога да взема нещо читаво за 40-50лв
- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V