Резервоара на Ориона връща?
- ivoled
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2007, 23:39
- Модел на автомобила: Фиеста 98(вече не), Орион 91 и ЛАЧИЯ ДОГАН
- Status: Извън линия
Резервоара на Ориона връща?
Та резервоара на Ориона връща,и въпросът ми е къде да търся проблема?
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
Re: Резервоара на Ориона връща?
как така връща,какво имаш в предвид.ivoled написа:Та резервоара на Ориона връща,и въпросът ми е къде да търся проблема?
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Ако връща повече, отколкото му сипваш - готов съм да ги сменим с моя (които досега нищо не ми е върнал)ivoled написа:Та резервоара на Ориона връща,и въпросът ми е къде да търся проблема?

- vargala81
- потребител
- Контакти:
по принцип, когато е запушеун отдушника на резервоара при зареждане на гориво връща и много трудно се зарежда.Виждал съм как на една Панда за 5лв бензин го тъпчеха някаде 5 мин. 

- ivoled
- потребител
В момента на наливане(на 80% се зарежда на ръка с туби,когато е на бензиностанция то пищова просто изключва) връща през гърловината(олива на фонтан навсякъде,първо залива от глава до пети този който налива основно мен а после се до оттича по калници,брони и тн.).
само ела до Разград.
За приятели винагиkEFi написа:Ако връща повече, отколкото му сипваш - готов съм да ги сменим с моя (които досега нищо не ми е върнал)ivoled написа:Та резервоара на Ориона връща,и въпросът ми е къде да търся проблема?

- ivoled
- потребител
И как се отпушва?vargala81 написа:по принцип, когато е запушеун отдушника на резервоара при зареждане на гориво връща и много трудно се зарежда.Виждал съм как на една Панда за 5лв бензин го тъпчеха някаде 5 мин.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
При първа възможност! Аз също не "връщам"ivoled написа:В момента на наливане(на 80% се зарежда на ръка с туби,когато е на бензиностанция то пищова просто изключва) връща през гърловината(олива на фонтан навсякъде,първо залива от глава до пети този който налива основно мен а после се до оттича по калници,брони и тн.).
За приятели винагиkEFi написа:Ако връща повече, отколкото му сипваш - готов съм да ги сменим с моя (които досега нищо не ми е върнал)ivoled написа:Та резервоара на Ориона връща,и въпросът ми е къде да търся проблема?само ела до Разград.

- vargala81
- потребител
- Контакти:
от задната страна на резервоара отгоре има един маркуч който отива към капачката на резервоара,вадиш и продухваш .Провери и самата трабичка дето влиза маркуча и на самата капачка там дето влиза пистолета във пластмасата трябва да има едни малки дупчици,провери и тях.Ако искаш махни скобата на въпросния маркуч извадиго и пробвай да заредиш ,ако стане ще търсиш проблема горе при капачката,а ако не стане тогава при маркуча и трабичката на резервоара.Успех и дано съм ти помогнал.ivoled написа:И как се отпушва?vargala81 написа:по принцип, когато е запушеун отдушника на резервоара при зареждане на гориво връща и много трудно се зарежда.Виждал съм как на една Панда за 5лв бензин го тъпчеха някаде 5 мин.