Днес сутринта по Цариградско...
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
- Status: Извън линия
Днес сутринта по Цариградско...
...колямо задръстване!
Може ли в такова движение да шариш по лентите като изоглавен за да спестиш...1-2 минути!?!
И това да го правят трима, по едно и също време, на едно и също място от двете страни на Цариградско...следствие две верижни по 3 коли от двете страни и още една тройка по-нагоре. Във всички участват...гъзета!
Баси! Мнооооого бързо стигнаха!
П.П. Сори, че тук, ама съм бесен!
Може ли в такова движение да шариш по лентите като изоглавен за да спестиш...1-2 минути!?!

И това да го правят трима, по едно и също време, на едно и също място от двете страни на Цариградско...следствие две верижни по 3 коли от двете страни и още една тройка по-нагоре. Във всички участват...гъзета!
Баси! Мнооооого бързо стигнаха!
П.П. Сори, че тук, ама съм бесен!

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
като каза верижна катастрофа та се сетих... преди време моето Мондео беше посредата в тройна верижна катастрофа срещу сервиз Изток... нашия шофьор беше виновен, въпреки, че първия удар беше отзад, вследствие на разкото спиране на цялата колона... Обясняваме на полицаите и не... Той е виновен!
Поздрави,
Поздрави,
- l_m_b
- потребител
- Регистриран: 27 яну 2005, 12:56
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.3mi '94
- Контакти:
:)
Аз пък наскоро се возих в една маршрутка в най-големия лед, в 7:30 сутринта. Вдигна 130 на Цариградско. Бааааси маршрутките.
Два дена след като си взех Фиестичката маршрутка No.6 щеше да ми изкриви ламарините, правейки ляв завой от най-дясна лента, докато аз карах в средната направо. И ако беше станало щях да му изкривя... айде да не казввамм кое, но бях бесен.
По улиците е настанало масово "вголфяване" на дввижението.

Два дена след като си взех Фиестичката маршрутка No.6 щеше да ми изкриви ламарините, правейки ляв завой от най-дясна лента, докато аз карах в средната направо. И ако беше станало щях да му изкривя... айде да не казввамм кое, но бях бесен.
По улиците е настанало масово "вголфяване" на дввижението.

Форд Фиеста
1.3mi
09.1994
1.3mi
09.1994
-
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2005, 23:09
- Модел на автомобила: Мондео 98 Zettec 2.0 16V Автоматик
Какво да се прави
Аз пътувам почти всеки ден по цариградско към работата и гигантските слаломисти са си нещо обичайно. Чудя се един ден като сложат камери навсякъде какво ли ще правим?