По въпроса за "жена-шофъор и негър-скиор"
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Re: По въпроса за "жена-шофъор и негър-скиор"
Абе тамън в тази тема да Ви питам. Моята жена постоянно ми прави забележки: [i]много рязко и бързо завиваш,по леко, имаш ограничение 60, намали защото виж там идва кола, тука обикновено седят полицаи, ето там има пешеходец[/i] и т.н. и т.н..............абе мани. В някои ситуации се чудя тази жена защо се плаши. Например карам с 20 км/ч. и пред мен на 30 метра да кажем от пряката излиза кола. Жената веднага се хваща са седалката и дръжката. А това е ситуация при която дори да настъпиш газта, оня вече ще се е изнесъл 5 пъти. Може би защото миналата година един без никакво предимство навлезе в нейното платно и така я удари, че от тогава все се оглежда. От как сме женени и сме заедно /вече над 5 г./ и когато съм я возил, не сме имали ситуация да се наложи рязко да спирам /благодаря на Бога все така да е/, някого да засека или пък дори някой да ми свири с клаксона за нещо, но тя пак все на нокти. Казвам й, малко да се позамисли, дали тя нещо не бърка, защото се вози при много хора и нещата които прави като бележка на мен, ги коментира, че се прилагат и от тези дето са я возили. Също така колкото пъти сме се возили и на такси, в повечето случаи тя все вика, че шофьорите карали ужасно. Викам Й: как бе жена, човека е перфектен-прави бързи и своевременни маневри, не се мотае, включва се веднага в движението без да нарушава правилата, не засича никой, въобще перфектен за желания стил на градско гкаране. А тя: Не ме убеждавай, ужасно каране било.
Има и жени дето въобще не обръщат внимание на този който я вози, какво прави. Да, ама предполагам, че моя случай не е единствения
Има и жени дето въобще не обръщат внимание на този който я вози, какво прави. Да, ама предполагам, че моя случай не е единствения

-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 96г
Sedan 1.8i Zetec-E - Местоположение: Plovdiv
Уплашена е. Трябва терапия. Като за начало можеш да и напомняш, че работата на жената в колата е преди всичко да се погрижи за външния си вид - да се начерви, кремче да си сложи.... Така няма да забелязва как караш. Изобщо - ако може да не се замисля как караш.
Може да и кажеш, вместо да ти вика, да си води забележките в тефтерче, и след като стигнете да ти го даде да видиш къде си сгрешил.
Може да и кажеш, вместо да ти вика, да си води забележките в тефтерче, и след като стигнете да ти го даде да видиш къде си сгрешил.
Абе що гори толкова много тоя Ford бе?!? Щото много върви ли?
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Дидо, забелязах по себе си, а и коментирах с други хора, че човек като стане шофьор става много страхлив когато друг го вози.
При едно пътуване до Елена зимата пищях на всеки 100 метра. Накрая ме сложиха да седна на задната седалка да не гледам, сложих си коланчето, пуснах си МП3ката и тихичко си се молех...
При едно пътуване до Елена зимата пищях на всеки 100 метра. Накрая ме сложиха да седна на задната седалка да не гледам, сложих си коланчето, пуснах си МП3ката и тихичко си се молех...
- denisebastian
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
- Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
- Контакти:
dydo,аз до преди 4-5 години се доверявах напълно като ме возеше някой,докато не ми се случи същото-с един приятел се ударихме(той караше),и от тогава не позволявам да ме возят с повече от 20км.Наистина е много кофти,щото шофЕра се изнервя яко..и аз откачам когато някой ми се меша в шофирането.Обаче всеки път като се возя,цялата случка ми изкача пред очите,и я преживявам на ново.Ужасно е!
Така,че стискай зъби,ако можеш,и и влез в положение на жена ти
Иначе аз като си карам,не ми дреме...явно съм доста сигурна в себе си

Иначе аз като си карам,не ми дреме...явно съм доста сигурна в себе си

http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Не съм сексист, смятам че човек може да научи и жена да шофира, просто не си заслужава усилието...
Това ми мнение се дължи на едни отколешни преживявания:
Преди няколко години ( в Понеделник) отивайки за работа и спирайки на светофара на Левски и Дондуков в платното за ляв завой и тъй като съм спрял поради безделие гледам в огледалото за обратно виждане как към мен "плува" една Нексия! Съвсем бавно, плавно, но неумолимо...не остана нищо друго освен да се хвана за волана и да се подготвя за спирачката та поне да не ударя и този пред мен. Разбира се, макар и лек удара бе достатъчен бронята ми да пострада.Жена на годините на майка ми.... "Прощавайте,колата ми е нова, не съм свикнала с габаритите...." Час пик,задръствания, КАТаджийте по това време са на сутрешно кафе, пък и броня е, не е нещо по-сериозно - разделихме се по-живо по здраво. В следващата Сряда ( само 10 дни след това) на същото кръстовище, по същото време, светофара отново е червен, а зад мен спряла една Корса с девойка зад волана. Готина, ама девойка. Добрата новина е че бе спряла, лошата - че веднага щом светна зелено нещо Опелско ме лашна отзад. Този път девойката бе направо войнствена - "Защо съм спрял след като ми свети зелено?" Едва ли не аз съм виновния, че колите пред мен са достатъчно мудни и не са се изтеглили за да направят път за Принцесата! Е, бронята вече си беше спукана, отново бе час пик, пък и за 10 дни катаджийте едва ли бяха станали по-експедитивни! От тогава ми остана една визитка, една пукната броня на отдавна продадена кола както и принципа никога да не оставям Жена зад себе си. Видя ли я в огледалото ако трябва ще отбия за да я пропусна, като охлюв по корем ще се влача, но аз ще съм отзад!
Това ми мнение се дължи на едни отколешни преживявания:
Преди няколко години ( в Понеделник) отивайки за работа и спирайки на светофара на Левски и Дондуков в платното за ляв завой и тъй като съм спрял поради безделие гледам в огледалото за обратно виждане как към мен "плува" една Нексия! Съвсем бавно, плавно, но неумолимо...не остана нищо друго освен да се хвана за волана и да се подготвя за спирачката та поне да не ударя и този пред мен. Разбира се, макар и лек удара бе достатъчен бронята ми да пострада.Жена на годините на майка ми.... "Прощавайте,колата ми е нова, не съм свикнала с габаритите...." Час пик,задръствания, КАТаджийте по това време са на сутрешно кафе, пък и броня е, не е нещо по-сериозно - разделихме се по-живо по здраво. В следващата Сряда ( само 10 дни след това) на същото кръстовище, по същото време, светофара отново е червен, а зад мен спряла една Корса с девойка зад волана. Готина, ама девойка. Добрата новина е че бе спряла, лошата - че веднага щом светна зелено нещо Опелско ме лашна отзад. Този път девойката бе направо войнствена - "Защо съм спрял след като ми свети зелено?" Едва ли не аз съм виновния, че колите пред мен са достатъчно мудни и не са се изтеглили за да направят път за Принцесата! Е, бронята вече си беше спукана, отново бе час пик, пък и за 10 дни катаджийте едва ли бяха станали по-експедитивни! От тогава ми остана една визитка, една пукната броня на отдавна продадена кола както и принципа никога да не оставям Жена зад себе си. Видя ли я в огледалото ако трябва ще отбия за да я пропусна, като охлюв по корем ще се влача, но аз ще съм отзад!
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Не е сексистко бре, тоя принцип и аз го имам макар да съм жена. Просто веднъж в задръстването по Ситняково една мацка не знам колко време щом спреше колоната и почваше да слага ружове, пудри, червилца... Станах свидетел на целия й макиаж.Doin написа:..и принципа никога да не оставям Жена зад себе си. Видя ли я в огледалото ако трябва ще отбия за да я пропусна, като охлюв по корем ще се влача, но аз ще съм отзад!
п.с. па ме питай що аз гледах какво става в колата зад мен, а не пред мен.
ппс. И да ви кажа аз каква глупост напрай сабале баш пред погледа на чичко катаджия: чакам си втора кола в лента за ляв завой от бул. Габрово към Сливница (кръстовището Сливница/ К.Величков). Свети червено, вдясно в локалното колата на ченгетата, един навън с жилетчица, някой спрян... Изведнъж колата пред мене тръгва (форд и тя, бял) и аз гаааз след него. При което майка пищи "Червено ееее"... га гледам оня избичил направо. спрях си насред пешеходната, ама вече ще ми е обица на ухото.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Що? Нямаш ли си обици? Ако нямаш кажи да ти подаря едини?belleamie написа:вече ще ми е обица на ухото.

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
http://www.vbox7.com/play:77c2ea7f&al=1&vid=840189" onclick="window.open(this.href);return false;
- SERIOUS LUBO
- потребител
- Регистриран: 29 май 2009, 10:10
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 TDdi 90 кс 2000г
http://www.bg.funnygallery.net/pictures.php?id=913" onclick="window.open(this.href);return false;
- tqnko
- потребител
- Регистриран: 13 окт 2009, 18:32
- Модел на автомобила: Ford fiesta mk3 1.1 с АГУ, 4/5 врати, много бЕга.
- Контакти:
Има истина
Майка ми не шофира редовно, но когато и се отдаде вариант не пропуска да кара на булеварда на първа, защото не може да уцели 3тата ;д

Майка ми не шофира редовно, но когато и се отдаде вариант не пропуска да кара на булеварда на първа, защото не може да уцели 3тата ;д
Закона на живота гласи: Яж боб, карай форд, живей горд!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!

http://prikachi.com/users/tqnko/13D.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; Моята красавица...
Приемам бартери за ел. стъкла на фиеста мк3 4/5 врати!
- mi6o
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2007, 10:20
- Модел на автомобила: Мондео МК3, 2.2 ТДЦИ, 2005 г., 155 к.с. (коНби), Мондео МК 2 (коНби) / 1.8 ТД / 98 г. /90 к.с. ( бивш Ескорт 1.8 ТД / 98 г. / 90 к.с. , още по-бивша Фиеста 1.25 / 16 кл. / 75 к.с. / 96 г. )
Един ден пред мен една доста добра кака така зверски си бъркаше в носа,че щеше да скъса некой кабел вътре
. Като ме видя в огледалото (то май и ме чу) как се смазвам от смях и стана супер неудобно и се чудеше къде да гледа докато ни пусна светофара

- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
А толкова е простичко,- мислиш за това което правиш.
Но дали ?
http://www.youtube.com/watch?v=DroaDEDVsoo
Но дали ?
http://www.youtube.com/watch?v=DroaDEDVsoo
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО