За раздел "Архив - теми, които не са актуални" - спам
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
За раздел "Архив - теми, които не са актуални" - спам
А как се заключва тема?
Щото ако има бутон при мен го няма.

Щото ако има бутон при мен го няма.
- paci
- Модератор
Тъкмо да кажа благодаря и заби форум и сайт и всичко. Нещо жичката май беше паднала.
Имам ги бутоните при мен. Доло в ляво са си.
Значи трябва да си влязал в тема и бутоните са доло в ляво.
Имам ги бутоните при мен. Доло в ляво са си.
Значи трябва да си влязал в тема и бутоните са доло в ляво.
Последна промяна от paci на 19 май 2005, 14:14, променено общо 1 път.
- seven
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:07
- Модел на автомобила: Orion 1.4i Ghia, CVH

Това се вижда долу под темата. Разбира се само в клуба в който сте модератори. В ляво са бутоните а в дясно има текст "можете да модерирате този форум". През този линк виждате темите и имате избора да ги заключвате , триете и друго май.
Надявам се да е ясно на всички и разбира се всички да го виждат. А най-вече да не се налага да го ползвате.
За докладващия - и сега какво на мен кой ще ми възстанови щетите че два часа и отгоре нямах нет ?

- paci
- Модератор
Като сме почнали с флейма ...
Може ли да разкажа нещо в тази връзка за нета-а ?
Сега сме на БТК ADSL преди бяхме със SpectrumNet. На SpectrumNet при нас са рутери, модеми и цялата апаратура за целя град. Некви майстори един ден идват да правят ремонт на тръби ли де да ги знам какво и след малко пада нета. Звъним на човека от SpNet идва той и к'во да види, майсторите им пречили "некви" кабели и ги резнали. Естественно най-хубаво е да се подменят кабелите но в момента нямаше такава готовност и гледай какво става. Нашия админ и човека от SpNet с нож и тиксо снаждат кабели, след не повече от половин час всичко беше на 6.

Може ли да разкажа нещо в тази връзка за нета-а ?

Сега сме на БТК ADSL преди бяхме със SpectrumNet. На SpectrumNet при нас са рутери, модеми и цялата апаратура за целя град. Некви майстори един ден идват да правят ремонт на тръби ли де да ги знам какво и след малко пада нета. Звъним на човека от SpNet идва той и к'во да види, майсторите им пречили "некви" кабели и ги резнали. Естественно най-хубаво е да се подменят кабелите но в момента нямаше такава готовност и гледай какво става. Нашия админ и човека от SpNet с нож и тиксо снаждат кабели, след не повече от половин час всичко беше на 6.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Кой ще ви възстанови че нямате нет ли
а на мен кой ще ми възстанови нервите да обясня с най-милия тон на който съм способен на около 75 клиента (толкова горе долу се обадиха днес) че се прави всичко възможно да им се пуснат пощите и страниците... направо ме разбиха... на два телефона съм се обяснявал като идиот 
както казах по рано на един колега от тук по ICQ:
SP Vision Ltd & InterBGcom се извиняват за причинените неудобства

както казах по рано на един колега от тук по ICQ:
SP Vision Ltd & InterBGcom се извиняват за причинените неудобства

-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
Лъчо , това юзърите са гадно племе а ?!?!?! което ме подсеща за един офф-топик виц !
Психиатър стои в кабинета и скучае - няма пациенти, компютърът му от сутринта няма нет ...........мъъъкааааа
В този момент много бавно се отваря врата и в нея на 4 крака влиза човек държейки нещо в ръцете, в устата и още нещо, влачейки след себе си.
Психиатър:
- Лелеее кой дойде при нас! Ти си куче което се е изгубило, заповядай сега ще се погрижиме за теб.
....Човекът отрицателно клати с глава...
- Аааа... Ти си сигурно костенурка, която не може да намери мами и тати, ела тук миличко!
....Човека отрицателно поклаща с глава...и гледа с опулени очички
- А какво си ти тогава?
.... Човека захвърля всичко , изправя се и ядосано казва ...
- Докторе, майната ти! Не виждаш ли , че аз съм сисадмина, и се опитвам да оправя скапаната ти мрежа!!!
Психиатър стои в кабинета и скучае - няма пациенти, компютърът му от сутринта няма нет ...........мъъъкааааа
В този момент много бавно се отваря врата и в нея на 4 крака влиза човек държейки нещо в ръцете, в устата и още нещо, влачейки след себе си.
Психиатър:
- Лелеее кой дойде при нас! Ти си куче което се е изгубило, заповядай сега ще се погрижиме за теб.
....Човекът отрицателно клати с глава...
- Аааа... Ти си сигурно костенурка, която не може да намери мами и тати, ела тук миличко!
....Човека отрицателно поклаща с глава...и гледа с опулени очички
- А какво си ти тогава?
.... Човека захвърля всичко , изправя се и ядосано казва ...
- Докторе, майната ти! Не виждаш ли , че аз съм сисадмина, и се опитвам да оправя скапаната ти мрежа!!!