няма ток и гасне
-
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2009, 18:44
- Модел на автомобила: Tourneo Connect 2броя,в очакване на Grand Tourneo Titanium 1,6
- Status: Извън линия
няма ток и гасне
Здравейте имам Фиеста Мк3 1,4 бензин,бях и взел нов акумулатор Варта,но миналата седмица давах ток на едно дизелово Пежо 307,от тогава акумулаторът се скапа,зареждах го,сложих нови клеми,запали първите 2 дни няма проблем но тази сутрин ,не поиска да запали.Купих нов акумулатор,запали без проблем,цял ден карах ,без проблеми,но тази вечер оставих колата за 2 часа и след това запалих ама с Бутане,дали е възможно да имам нещо изгоряло и да не ми зарежда?????
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Re: няма ток и гасне
Така както го описваш - не ти зарежда май наистина.
Провери го.
И не върти по-вече новия акумулатор, че и той ще се скапе - акумулатор падне ли му нарежението под 8V без товар - пиши го бегал, дори и да го заредиш вече няма да е същият и ще си замине много бързо ако изобщо бачка.
Провери го.
И не върти по-вече новия акумулатор, че и той ще се скапе - акумулатор падне ли му нарежението под 8V без товар - пиши го бегал, дори и да го заредиш вече няма да е същият и ще си замине много бързо ако изобщо бачка.
-
- потребител
- Регистриран: 09 юли 2009, 20:47
- Модел на автомобила: Fiesta
Изгорял ти е диод,и не ти зарежда алтернатора както трябва.Запали колата,вкл.фаровете и ако напрежението ти е под 13,6в. имаш проблем.
-
- потребител
- Модел на автомобила: Tourneo Connect 2броя,в очакване на Grand Tourneo Titanium 1,6
Аз мисля направо утре сутрин слагам заредения акумулатор,бегом до една морга,миналата седмица там разглабяха една Фиеста,да и взема Алтернатора сменям и да не се занимавам,кво ще кажеш?V. Todorov написа:Изгорял ти е диод,и не ти зарежда алтернатора както трябва.Запали колата,вкл.фаровете и ако напрежението ти е под 13,6в. имаш проблем.
-
- потребител
- Регистриран: 09 юли 2009, 20:47
- Модел на автомобила: Fiesta
Ако не можеш да се оправиш сам с ремонта,по добре взимаи от моргата.
-
- потребител
Ами чесно казано нямам време да се занимавам пък и не мисля ,че ще струва кой знае колко пари Алтернатора,най мн 40 кинта,пък и колко му е слагането за половин час работаV. Todorov написа:Ако не можеш да се оправиш сам с ремонта,по добре взимаи от моргата.