рекламка нещо,това-онова???

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Status: Извън линия

рекламка нещо,това-онова???

Мнение от 1.8d » 05 апр 2006, 21:33

Имаме 2025 регистрирани потребители
Абе няма начин при толкова много членове да няма някой друг маркетинг мениджър или човек занимаваш се с реклами,с "зарибяване",с убеждаване и т.н.
Дайте да измислим някакъв начин да популяризираме още повече сайта и форума.Каква е тая работа сега.Тук в Стара Загора примерно всяка 3-4 кола е Форд,а във форума се мъдрим има-няма 9-10 човека заралии най-много(поне аз съм забелязал толкова).Най-ме хвана яд онзи ден в неделя като видях как 10-тина BMW-та си правеха "уикенд"извън града.А баварците са къде-къде по-малко от фордовете.Направо се излагаме.И като чета по сбирките в Пловдив и в другите градове я дойдат,я не 10-12 човека. *00147*
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 05 апр 2006, 21:59

:) е нали не мислиш, че всичко става от самосебе си :)

вярно е че сме бавни, но... точно за това помощ и идеи приемаме всякакви :)

П.С А аз като си дойда в Стара Загора (полу съгражданин съм ти, и съм пряк виновник фордовете в града да намалеят с един :) но съм оставил и там един така, че не съм много виновен) ще свирна за по бира... че и от доста време не съм виждал заралийските заведенийца... много обичам да се излежавам край басейна в заведението преди града :P

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 05 апр 2006, 22:23

Ще ти кажа защо е така. БМВ-та се купуват от хора които искат нещо повече от кола, поради високата цена се купува главно от фенове. Нашите колички са по-евтини и се купуват от куцо и сакато, трябва му кола за някфа работа-купи си стар форд... примерно. Малко хора се кефят на фордовете, няма да говорим за славата им... Но като повечето купуваме коли втора упортеба.... какво да правим :?

И ние със Слихтера го остановяваме това всеки път като се видим, даже бяхме решили някфи визитки или брошурки с адреса на форума да направим и да слагаме по колите... ма нали сме шматки :oops:
Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”