Лампата на подгревните свещи мига на фокус 1.8 ТДЦИ
-
- потребител
- Регистриран: 14 мар 2009, 15:13
- Модел на автомобила: ford focus 1.8TDCI
- Status: Извън линия
Лампата на подгревните свещи мига на фокус 1.8 ТДЦИ
здравейте,вчера както си карах започна да мига лампата на подгревните свещи.този проблем съм го имал и друг път но като върна контакта и дам пак не съм имал проблем след това,но сега нещата се задълбочиха защото колата започна да пуши много,работи като не знам какво и неможе да се изфорсира повече от 3000 оборота а лампата мига постоянно.отидох и и направиха диагностика и ми показа грешка Р 2338.нещо ставало в трети цилиндър ми казаха маисторите,можело да е дюза или някакъв детонационен датчик.имам един познат които продава такъв мотор и отидох при него да взема датчика,смених го и нищо,а с един познат майстор разменихме 2 и 3 дюза и като я закачихме на компютър колата пак показа същия цилиндър и това ме кара да мисля че и дюзата не е проблемна,ама какво може да е?четох доста из форума и има хора с подобни случаи но намен пали много трудно докато е студена а след това няма проблем с запалването, не гасне,но от както светна тая гадна лампа се промени и звука на мотора.говорих с мото пфое ама щели да ми обърнат внимание чак другата седмица някой ден а на мен не ми се кара така колата а и незнам дали няма да стане по лошо.възможно ли е компа на колата да е загубил кода на трета дюза и за това да е това нещо
.ако някой има представа да пише иначе щял нещял ще ги чакам ИНЖИНЕРИТЕ от МП дето въобще не ми се ходи.благодаря предварително........количката е фокус 1.8 ТДЦИ 2002г. 115 к.с.

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Re: Лампата на подгревните свещи мига на фокус 1.8 ТДЦИ
Кофти тръпка колега,къде ти прочетаха тази грешка .....
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
-
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 09:37
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 1.8TDCI
Re: Лампата на подгревните свещи мига на фокус 1.8 ТДЦИ
И РЕШИ ЛИ СЕ ПРОБЛЕМА И КАК