На колко години сме?
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
- Status: Извън линия
На колко години сме?
Гледам по много форуми има такава анкета. Та си помислих,че ще е интересно аджеба да видим на какви години сме тука у форума
Не е задължително да пишете персонално,достатъчно е да гласувате в анкетата

Не е задължително да пишете персонално,достатъчно е да гласувате в анкетата

-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
Роден в лето Господне 1984...в люта януарска виелица, в сгушените колибки с димящи коминчета на историческия град Плевен.
Откърмен от майка юнашка....расъл юнакът, расъл и порасъл...и голям и убав за радост на мама и на тати...и за гордост на цялата рода...
.......Изучил там местното школо Д`ГЕ...
Един ден баща му го повикал при себе си и му рекъл:
- Сине, ти си ми по-умния от двамата (демек от по-големия ми брат), в теб ми е надеждата...Вземи тези пари, сине да идеш да са изучиш на четмио и писмо, да станеш изпипан хитрец, спекулантин и добър тъговец...
Речено-сторено. На другия ден майка му омесила една питка(турила вътре едно парче пиперосана сланина - за мезе), бабата източила една баница, дядо му наточил една дамаджана троянска сливова...и със сълзи на очи изпратили юнакът да се скита по широкия свят да си търси късмета.
Четири лета минаха оттогава, два пъти повече поправителни сесии, безброй изпити откакто юнакът записа Магнаурската школа у Шопско...изхайлази се и стана чапкънин...
....И така, мили деца, само още около 2 месеца остават на юнакът да се пребори с страшната триглава ламя Дипломантка, която стои на входа на пещерата и варди дипломите!
Ако след тази дълга и почителна история не сте разбрали - На 22 съм
Откърмен от майка юнашка....расъл юнакът, расъл и порасъл...и голям и убав за радост на мама и на тати...и за гордост на цялата рода...

.......Изучил там местното школо Д`ГЕ...
Един ден баща му го повикал при себе си и му рекъл:
- Сине, ти си ми по-умния от двамата (демек от по-големия ми брат), в теб ми е надеждата...Вземи тези пари, сине да идеш да са изучиш на четмио и писмо, да станеш изпипан хитрец, спекулантин и добър тъговец...
Речено-сторено. На другия ден майка му омесила една питка(турила вътре едно парче пиперосана сланина - за мезе), бабата източила една баница, дядо му наточил една дамаджана троянска сливова...и със сълзи на очи изпратили юнакът да се скита по широкия свят да си търси късмета.
Четири лета минаха оттогава, два пъти повече поправителни сесии, безброй изпити откакто юнакът записа Магнаурската школа у Шопско...изхайлази се и стана чапкънин...
....И така, мили деца, само още около 2 месеца остават на юнакът да се пребори с страшната триглава ламя Дипломантка, която стои на входа на пещерата и варди дипломите!
Ако след тази дълга и почителна история не сте разбрали - На 22 съм

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- snaiperisto
- потребител
Оооо, ма казвай ги тия работи , аз почти нямам случай да си легна преди да излезнат жена ми и детето...цяла нощ съм ГЕЙМЪР в ма3х 1 , прибирам се около 4-5 и продължавам вкъщи...направо съм си нощна птица.Rick написа:snaiperisto, и ти ли не спиш през нощамай трябва да си направим един чат тука и да си бъбрим нощните птици...
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Ех деца,деца
Батко ви Миро е на 35 вече,но се чувства на 20
Тъй че ще слушате и изпълнявате
А..., а къде е батко
Гледам в темата пишат за сега само тези около 25,но иначе в анкетата половината към този момент сме над 30
И да залягате над книгите ей,че без наука няма сполука

Снайперисто,ти си много дърт бе

Тъй че ще слушате и изпълнявате

Гледам в темата пишат за сега само тези около 25,но иначе в анкетата половината към този момент сме над 30

И да залягате над книгите ей,че без наука няма сполука

Снайперисто,ти си много дърт бе

- snaiperisto
- потребител
- merakliata
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 18:10
- Модел на автомобила: DodGe NeoN 1.8 16V