Днес си обух Фордо...
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Status: Извън линия
Днес си обух Фордо...
...с мойте бивши джанти от бившето ми Ауди , срашни преговори бяха (че го бях продал с тях) , 15ки с голям борд. Е са вече изглежда като КОЛА.
- snaiperisto
- потребител
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Нямаш ли някакво цифрово фотоапаратче. Вържиш го с мини USB към компа и прехвърляш. Мачкаш снимките до около 200-300 к с АСД Сии примерно и качваш на форума. Ние тъй праймеsnaiperisto написа:Как бе м..а му стара , трябва да си купя БЛУТУУД за компа , иначе съм го наснимал яко , и не само него...а вие с кво снимате (аз с телефона) ?

Се ще е по-качественно отколкото с телефона,е ако си със SE К750 или друг поне 1,3 мп телефон,ще се вижда добре тоже.

- snaiperisto
- потребител
Нямам фотоапарат , то и с телефона ще стане горе-долу , ама не мога да ги кача на компа(това е стара тема) , като намеря начин ще кача едно кило снимки...и аз ще се снимам та да видите каква грозна мутра съм.demiro написа:Нямаш ли някакво цифрово фотоапаратче. Вържиш го с мини USB към компа и прехвърляш. Мачкаш снимките до около 200-300 к с АСД Сии примерно и качваш на форума. Ние тъй праймеsnaiperisto написа:Как бе м..а му стара , трябва да си купя БЛУТУУД за компа , иначе съм го наснимал яко , и не само него...а вие с кво снимате (аз с телефона) ?![]()
Се ще е по-качественно отколкото с телефона,е ако си със SE К750 или друг поне 1,3 мп телефон,ще се вижда добре тоже.