Здравейте!
- Тони
- потребител
- Регистриран: 24 апр 2006, 10:29
- Модел на автомобила: Ескорт и Галакси
- Status: Извън линия
Здравейте!
Здравейте и от мене. В събота капарирах един форд галакси, и сега гледам да се ориентирам какво съм направил
Тук намерих доста информация за нещата които ме интересуват. Въпреки, че стана нещо като " след дъжд - качулка" , мисля че не съм сгрешил в избора си.
Иначе имам един ескорт 86г, 1.4бензин/газ. Карам го 12години, всеки ден, и до скоро нямах почти никакви ядове с него.

Тук намерих доста информация за нещата които ме интересуват. Въпреки, че стана нещо като " след дъжд - качулка" , мисля че не съм сгрешил в избора си.

Иначе имам един ескорт 86г, 1.4бензин/газ. Карам го 12години, всеки ден, и до скоро нямах почти никакви ядове с него.
- Тони
- потребител
- Регистриран: 24 апр 2006, 10:29
- Модел на автомобила: Ескорт и Галакси
Не, не съжалявам! Напротив!
Имах в предвид, че първо я капарирах и после прочетах това например .
Нищо, дано имам късмет!
Между другото, не бих разменил форда за бмв. Двоумях се м/у него ,WV шаран и Рено еспейс.
Имах в предвид, че първо я капарирах и после прочетах това например .

Между другото, не бих разменил форда за бмв. Двоумях се м/у него ,WV шаран и Рено еспейс.
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
еми аз съм на 19 и е нормално да искам нещо по-спортно и по-младежко, ти вероятно имаш семейство и деца, който да возиш
мен 2врато купе ме устройва, предишната ми кола беше 2 врати и се чувствах супер
форда по принцип ми харесва доста и съм много доволен от него, но на светофара като спра до некоя 3ка на 3-4 години си я заглеждам с мили очички 

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.