Дистанционно запалване на двигателя
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
- Status: Извън линия
Дистанционно запалване на двигателя
Нека който има такава екстра на колата си да напише подробности за типа на алармената система, цената, къде са я монтирали и какви възможности предлага! Друго си е зимата да влезеш на топло и да тръгнеш веднага, без да се налага да чистиш стъклата от леда за да виждаш. Лятото пък хладинка........който има климатик.
Смятам че всички колеги без гараж ще оценят тази глезотийка.......
Смятам че всички колеги без гараж ще оценят тази глезотийка.......
- Danchev
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2008, 02:47
- Модел на автомобила: 89' B-road sleeper
Re: Дистанционно запалване на двигателя
Ако интереса ти е реален, а не просто дискусия по темата можеш да се свържеш с този човек http://www.clubford.org/forum/memberlis ... le&u=12824" onclick="window.open(this.href);return false;
Адски много си разбира от работата, работи много качественно и може да те снабди с необходимият модул и да го постави (на неговото Мондео е поставен и работи прекрасно)
Виждам, че си от Сливен и си ни на две крачки, винаги можеш да мръднеш
хем ще се запознаем.
Адски много си разбира от работата, работи много качественно и може да те снабди с необходимият модул и да го постави (на неговото Мондео е поставен и работи прекрасно)
Виждам, че си от Сливен и си ни на две крачки, винаги можеш да мръднеш

Tuned and performed by

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them
-
- потребител
- Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
- Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98
Когато слагах алармата на моята кола, майстора ми предложи освен автоматичното затваряне на стъклата, да ми направи и дистанционно палене при изключване на алармата. Той си беше направил неговата кола така. Мисля обаче, че някой път ще отавя колата на включена първа скорост и като изключа алармата, запали се двигателя- какво ще стане
. Та затова се въздържах.Само да уточня-на майстора колата беше автоматик. Алармата е българска, не й знам модела.

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Да внеса малко смут....смятате ли,че състоянието на инсталациите по колите ви позволява инсталирането на точно такъв модул?
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
При автоматик е добре , обаче при ръчни скорости ,ще трябва да си носиш по 2-3 тухли в багажника и да ги слагаш всяка вечер на гумите.Иначе трябва да я оставяш изключена от скорост на ръчна спирачка от вечерта , и на другия ден си със замръзнала ръчна , а после как се размразява...
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- didon80
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Мондео МК3 GHIA X 2.2 TDCI 2005г.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 74#p545238 - Местоположение: Сливен
Ако има проблем в ел.инсталацията щях да съм забелязал някакви симптоми.......
А по-принцип е помислено за всичко, поне такава информация намерих в интернет, т.е. двигателя не пали ако си оставил на скорост или ръчната е свалена и т.н. А след като човек е разсеен, какво става ако вместо я забрави на скорост пропусне да си заключи автомобила?
Специално мястото на което я паркирам няма нужда нито от скорост, нито от ръчна, но ги ползвам за всеки случай.......
А по-принцип е помислено за всичко, поне такава информация намерих в интернет, т.е. двигателя не пали ако си оставил на скорост или ръчната е свалена и т.н. А след като човек е разсеен, какво става ако вместо я забрави на скорост пропусне да си заключи автомобила?

Специално мястото на което я паркирам няма нужда нито от скорост, нито от ръчна, но ги ползвам за всеки случай.......
- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Палене от разстояние зимата е супер, бая мислих по въпроса...
Първо винаги оставям колата на скорост, никога не я оставям на ръчна (с изключение на баирите), по рождение фордовете с ръчни скорости нямат датчик за неутрална...
След всичко това се отказах до момента в който си купя автоматик.
Решението за кучешките зими е печка Webasto. Пуска се дистанционно или по таймер, като на някои автомобили даже управлява клапите и степените на парното. Недостатък е цената и това че например аз на кугара нямам грам място да я монтирам.
Първо винаги оставям колата на скорост, никога не я оставям на ръчна (с изключение на баирите), по рождение фордовете с ръчни скорости нямат датчик за неутрална...
След всичко това се отказах до момента в който си купя автоматик.
Решението за кучешките зими е печка Webasto. Пуска се дистанционно или по таймер, като на някои автомобили даже управлява клапите и степените на парното. Недостатък е цената и това че например аз на кугара нямам грам място да я монтирам.
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
- Duke_BG
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2010, 10:58
- Модел на автомобила: VAUXALL VECTRA B CARAVAN
привет и от мен
нека и аз внеса малко смут в тази интересна тема :
Пък и ако си с такава екстра няма как да стане без твоя надзор - при всички положения трябва да имаш визуален контрол над колата или т.н. "пряка видимост"
най-добрия вариянт е аларма с дистанционно с двупосочен обмен на ниформацията - има един такъв модел и съм готов да я доставя и монтирам на всеки който се навие да даде парите за нея - 100 GBP - китайска е и ще я монтирам безплатно на първия който си я поръча и дойде до Бургас
ето и повече инфо за нея :
http://cgi.ebay.com/SPY-5000m-2-Way-Pag ... 5d299605c5" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
... ако някой има нужда от превод да каже ( напише )
с две думи има всички екстри че даже и да пали по часовник и да ви показва на дисплея на дистанционното с колко оборота работи двигателя, колко волта зарежда акумулатора и колко градуса е в купето ...
нека и аз внеса малко смут в тази интересна тема :
А смяташ ли, че при дистанционното палене има нещо по-различно (от гледна точка на ел инсталациията) от това да навреш ключа в контактния ключ и да запалиш ??S_C написа:Да внеса малко смут....смятате ли,че състоянието на инсталациите по колите ви позволява инсталирането на точно такъв модул?
Всичко се прави колега - мога да ти сложа датчици на всяка скорост и даже да ти направя на топката на скоростния лост да ти изписва на коя скорост сиbateto_toshko написа:При автоматик е добре , обаче при ръчни скорости ,ще трябва да си носиш по 2-3 тухли в багажника и да ги слагаш всяка вечер на гумите.Иначе трябва да я оставяш изключена от скорост на ръчна спирачка от вечерта , и на другия ден си със замръзнала ръчна , а после как се размразява...

Пък и ако си с такава екстра няма как да стане без твоя надзор - при всички положения трябва да имаш визуален контрол над колата или т.н. "пряка видимост"
най-добрия вариянт е аларма с дистанционно с двупосочен обмен на ниформацията - има един такъв модел и съм готов да я доставя и монтирам на всеки който се навие да даде парите за нея - 100 GBP - китайска е и ще я монтирам безплатно на първия който си я поръча и дойде до Бургас
ето и повече инфо за нея :
http://cgi.ebay.com/SPY-5000m-2-Way-Pag ... 5d299605c5" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
... ако някой има нужда от превод да каже ( напише )
с две думи има всички екстри че даже и да пали по часовник и да ви показва на дисплея на дистанционното с колко оборота работи двигателя, колко волта зарежда акумулатора и колко градуса е в купето ...
-
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2010, 19:32
- Модел на автомобила: FORD MONDEO
Искам да запитам за това ЧУДО може ли да се намери и евентуално да се постави от ПРОФИСИОНАЛИСТ В гр.СОФИЯ
Благодаря предварително на отзовалите се.

- Duke_BG
- потребител
Колега, ако питаш за алармата от е-бей - доставям ти я за 120 GBP ( по курс "Продава по сметка" на Булбанк АД) + цената на куриера Бургас София.
А ако питаш за модул + монтаж : помоли чичо Гошо ( разбирай Google) да ти намери ПРОФИСИОНАЛИСТ в София
А ако питаш за модул + монтаж : помоли чичо Гошо ( разбирай Google) да ти намери ПРОФИСИОНАЛИСТ в София
- Duke_BG
- потребител
защо се умълчахте всички ?
Моля колегата с Ескорта от Бургас да ми звънне че без да искам му затрих номера
Моля колегата с Ескорта от Бургас да ми звънне че без да искам му затрих номера