тресене при подаване на газ
- iavor84
- потребител
- Регистриран: 19 мар 2006, 21:14
- Модел на автомобила: FORD ORION 1.8D '89
FORD MONDEO 1.8 i 16V - Местоположение: velingrad
- Контакти:
- Status: Извън линия
тресене при подаване на газ
колеги имам един такъв проблем дето не мога да си обясня от къде идва:при около 60км/ч и нагоре като подавам газ, волана ми полудява
и направо не може да го удържиш, а като пуснеш по инерция нищо му няма( току що смених всичко по окачането)? Балансирах си гумите ама не е от това. Някой ако е имал такъв проблем да помага 

- shark
- потребител
- Регистриран: 23 авг 2005, 12:48
- Модел на автомобила: Sierra 1.6 GL
- Контакти:
Така значи аз имах абсолютно същият проблем и съм сис Сиера с механична рейка и ето какво се оказа: доста износена рейка, смяна с рециклирана; леко износен кормилен накрайник, който се разбра след като свалихме рейката. Ремонта с частите и монтаж и демонтаж и реглаж на предницата 230 лв. Но сега нищо не скърца, не хлопа и не тропа и е доста стабилна, независимо от скоростта. Чувал съм, че има една втулка на рейката и едни лагерчета ако можеш да се разминеш само с тях ще е доста добре, но това може да се разбере само като я смикнете. Успех!
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Re: тресене при подаване на газ
Аз съм имал такива проблеми : вътрешно каре.iavor84 написа:колеги имам един такъв проблем дето не мога да си обясня от къде идва:при около 60км/ч и нагоре като подавам газ, волана ми полудяваи направо не може да го удържиш, а като пуснеш по инерция нищо му няма( току що смених всичко по окачането)? Балансирах си гумите ама не е от това. Някой ако е имал такъв проблем да помага
Колеги...отбележете факта че става въпрос за кола с предно предаване.
...дрън-дрън...мноо важно...