форд фокус -колони
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2008, 11:29
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
форд фокус -колони
Здравейте всички!От скоро съм горд собственик на фокус комби 2001г. месец юни.Сигурно е имал готина музика щото цялата беше свалена, освен някакви предни колони.Те в последствие се оказаха много измислени.Та кажете моля размери отпред и отзад щото не ми се после да зсвалят кори пък апочвам търсене!Мерси предварително! 

- OhljovchO
- потребител
- Регистриран: 15 дек 2007, 20:04
- Модел на автомобила: Ford Focus МК2 1.6 Duratec 100HP, 2005г. с газов инжекцион
- Контакти:
Re: форд фокус -колони
Размера на говорителите във вратите на всички по-нови фордове за 5' х 7' елипси.
Ей това си сложих аз на фокуса: http://www.pazaruvaj.com/avtokoloni-c36 ... 98832.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей това си сложих аз на фокуса: http://www.pazaruvaj.com/avtokoloni-c36 ... 98832.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
- iv4oto76
- потребител
- Регистриран: 29 юни 2007, 00:46
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16V SW 100 hp
Извинете, че се намесвам в темата но и а съм само с колони в предните врати и искам да попитам за задните врати на комбито дали размера е същия и ако някой знае да пусне Стъпка по стъпка как се разглобява вратата.
-
- потребител
- Регистриран: 15 юли 2008, 11:29
- Модел на автомобила: Ford Focus
Много благодаря за помоща!За колегата с оригиналните колони мерси , но искам нещо по-силно.Инче май ще взема herz имам добри впечатления от тях!
-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2009, 17:48
- Модел на автомобила: ford fokus
да те питам херца добре ли свири че ми казаха да си зема кларион че и те били хубави
- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
Здравейте и аз искам да си сменям колоните на Мондеото 98год. на предните и задните врати. Искам да попитам какви са размерите. В момента сам с оригиналния 5000 RDS E-O-N не знам колко ватови колони да взема за него. Пак ако ми предложите и от каде да си купя някакви много ще сам благодарен. Мерси предварително.
-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2007, 20:08
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDDI `00
А да питам и аз. От зад на 3 вратия фокус пак ли е същия размер като отпред говорители? Явно този размер е много рядък 5"/7". А дали стават някакви кръгли? И ако да - какъв размер да си търся?