защо няма жени автомонтьорки
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
- Status: Извън линия
Не съм съгласна, че ако жена работи в мъжки колектив всичко се обърква, и най-вече за собствениците.
Личното ми мнение, на работеща в мъжки колектив е, че нито някой ми се подмазва, нито черпи, нито помага / вярно, може и крокодил да съм в техните очи
/. Единствено се стараят да намерят косури и недостатъци. За мен фактът е, че мъжете се дразнят, ако жена им казва кое как да правят и контролира работата им.
По отношение явлението "жена в сервиз, то работеща там", кой ще вземе на работа жена? Ако разбира и знае повече от мъжете монтьори там, те ще се комплексират и разбягат по други сервизчета.
Отделно е ПРОВОКАЦИЯ за някой мъже, жена, която прави разлика между "фар" и "мигач".
Случи се да ме попитат "Вие да не работите в сервиз" / естествено под формата на закачка и с ирония/, отговорих им " Да, но още се уча"
А и думите "Ако е за пране и почистване на тапицерия става" , явно жена да го прави, ме карат да мисля, че и за пишещите в този форум мъже, колкото и да си падат по жените, явно е че ги възприемат "сериозно", само ако се наложи да се почисти "любимата кола".
По отношение и на обясненията, по горе казах, кои мъже обясняват на жените:-) Другите са дразнят:-) Е има и мъже, които обясняват и са доволни, че жената не ги занимава с проблемите си по колата, но са като бялата лястовица, всеки е чувал, но малцина са тези, които са ги срещали
Както някой търсят жената- автомнтьорка, други се питат има ли мъже, които обясняват
Но и по горе казах, има книжки, най-добре да се чете, и когато е необходимо да се използват знанията , вместо да се пита 

Личното ми мнение, на работеща в мъжки колектив е, че нито някой ми се подмазва, нито черпи, нито помага / вярно, може и крокодил да съм в техните очи

По отношение явлението "жена в сервиз, то работеща там", кой ще вземе на работа жена? Ако разбира и знае повече от мъжете монтьори там, те ще се комплексират и разбягат по други сервизчета.

Отделно е ПРОВОКАЦИЯ за някой мъже, жена, която прави разлика между "фар" и "мигач".

Случи се да ме попитат "Вие да не работите в сервиз" / естествено под формата на закачка и с ирония/, отговорих им " Да, но още се уча"

А и думите "Ако е за пране и почистване на тапицерия става" , явно жена да го прави, ме карат да мисля, че и за пишещите в този форум мъже, колкото и да си падат по жените, явно е че ги възприемат "сериозно", само ако се наложи да се почисти "любимата кола".

По отношение и на обясненията, по горе казах, кои мъже обясняват на жените:-) Другите са дразнят:-) Е има и мъже, които обясняват и са доволни, че жената не ги занимава с проблемите си по колата, но са като бялата лястовица, всеки е чувал, но малцина са тези, които са ги срещали

Както някой търсят жената- автомнтьорка, други се питат има ли мъже, които обясняват

FORD - Feel the difference.
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Хм!....Ако има такъв сервиз.....ще ми сменят и последното болтче по колата! Едно по едно!jack71 написа:ееееееее от кога чакам Kefi да се намеси с реализъма си прямостта и правотата. да много си прав за това. има ли жена в такава атмосфера работата отива в съвсем друга посока. но я си представи че е цял сервиз жениот приемчика до монтьора. само жени. не мислиш ли че този сервиз ще направи много пари
приемчика взима колата и праща собственика (най вероятно ще бъдат мъже клиентите) да пие кафе.

П.П. Добре, че жена ми си е забравила паролата за тука....

-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Аз с риск да бъда оплют от нежната половина на човечеството ще ви "покажа" една..... абе доста голяма причина поради която жените не могат да са монтйори
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DG" onclick="window.open(this.href);return false;

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DG" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
noface написа:Аз с риск да бъда оплют от нежната половина на човечеството ще ви "покажа" една..... абе доста голяма причина поради която жените не могат да са монтйори![]()

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Кой каза че няма жени авто-монтьорки, тази каква е?

Последна промяна от petkoff_pl на 22 мар 2007, 11:22, променено общо 2 пъти.