Имат ли българските шофьори инстинкт за самосахранение???
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Имат ли българските шофьори инстинкт за самосахранение???
Ае, Поли все още си е жена, освен... 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Не разбирам колко трябва да си ПРОСТ, за да не осъзнаваш, че влакът е ПО–ГОЛЯМ и ПО–ТЕЖЪК.... Последната година такива случаи с лопата да ги ринеш... И без бариери и с бариери...Polly написа:... Влак удари микробус на жп прелез, влачи го 40 м ...

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Достатъчно прост , за да си мислиш , че си ПО - БЪРЗ , което е основна грешка на много водачи !

Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Да и на мен ми прави впечатление, че в последната една година БГ шофьори нямат страх от ЖП прелези и преминават/заобикалят/ бариерите! Аман от бързаци
Не съм атлетичен 20-25 годишен мъж, а съм не много злобна леличка под 30.

HACKO написа: Ами Поли, ако си атлетичен, добре изглеждащ мъж на 20-25г. със сигурност ще ти спират ама ....
П.П. тъй като вече не покривам някои показатели, не рискувам, особено пред колата на жената

FORD - Feel the difference.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Писал съм ви и пак ще ви пиша! Във Видинско ЗДвП е просто купчина хартия събрана във вид на книжка. Едиствената му полезна употреба е за заличавани на малки следи от голяма човешка нужда. Веднъж за 5-6 минути чакане на СПУСНАТА БАРИЕРА, преминаха 4 автомобила, от които един беше такси. При това линията прави завой и вимостта е само 50-60 метра, защото релсовия път завива зад къщите. Когато таксито заобиколи бариерата и пресече прелеза влака мина на не повече от метър зад задния му спойлер, а аз съм първа кола. Ако го беше ударил и аз си отивах с него.

Поздрави от дедо ти Николай!Polly написа: Не съм атлетичен 20-25 годишен мъж, а съм не много злобна леличка под 30.

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
НАСКО имаше впредвид, че жените спират на пешеходна пътека за да пресече някой млад и добре изглеждащ мъж, така както мъжете спират да огледат някоя мацкаPolly написа:HACKO написа: Ами Поли, ако си атлетичен, добре изглеждащ мъж на 20-25г. със сигурност ще ти спират ама ....
П.П. тъй като вече не покривам някои показатели, не рискувам, особено пред колата на жената

- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
От известно време изпълнения с таксиджии не съм преживявал... До тази нощ... Движех се по околовръстното, южната дъга, частта между разклона за Бистрица и новия път с многото ленти, а часът е около 2 (буквално преди минути). Идвам от новия път и стъпвам на двупосочното с видимост напред може би километър - там е прав път (и да не пропускам момента с валежа от дъжд/сняг и състоянието на пътя). Движа се с 50-60 и в далечината 2 коли плътно една зад друга явно и те с малка скорост поради обстановката. Като стигнахме на 50 метра един от друг втората кола реши да изпреварва та ме вкара в калта извън пътя - заето такси - с червени лампи горе на стъклото... Да не пропускам, че зад мен нямаше други коли!

-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2009, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 00 , 1.8TDDI
наистина има таксиметрови шофьори,които карат по всички правила, но за жалост повече са абсолютните простаци,които мислят,че са единствени на пътя и не се съобразяват с нищичко.Също така знам(за София съм сигурен),че много от тях обичат да се друсат стабилно,за да могат да изкарат 2-3 смени и по този начин те са безсмъртни !
- Polly
- потребител
- Контакти:
Аз на чужди мъже не спирам, а само на моя ако го видя да пресича ще спра...даже може и да му подсвирна, но задължително спирам на възрастни, деца, и жени с деца!DigiPro написа:НАСКО имаше впредвид, че жените спират на пешеходна пътека за да пресече някой млад и добре изглеждащ мъж, така както мъжете спират да огледат някоя мацкаPolly написа:HACKO написа: Ами Поли, ако си атлетичен, добре изглеждащ мъж на 20-25г. със сигурност ще ти спират ама ....

-
- потребител
- Регистриран: 15 май 2008, 09:19
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 96г
Sedan 1.8i Zetec-E - Местоположение: Plovdiv
Повечето жени не спират на чужди мъже - това е защото са сексист-ки. Мноого рядко жена да ми спре та да пресека...или като съм с колата да ми даде предимство (признавам - имал съм такива случаи). Обикновено шофьорките са с нагласата, че са дами и кавалерите ще им отстъпят. Но не си дават сметка, че автомобилите са безполови. Абе...
Абе що гори толкова много тоя Ford бе?!? Щото много върви ли?
- Polly
- потребител
- Контакти:
Хайде дами, една предпразнична тема в наша полза
http://www.webcafe.bg/id_490636911" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.webcafe.bg/id_490636911" onclick="window.open(this.href);return false;
- nikolovvd
- потребител
Polly написа: Аз на ... моя ... ще спра ... задължително спирам на възрастни, деца, и жени с деца!

Той възрастен ли е или дете?

- nikolovvd
- потребител
Polly написа: Аз на ... моя ... ще спра ... задължително спирам на възрастни, деца, и жени с деца!

Той възрастен ли е или дете?

- Polly
- потребител
- Контакти:
Николов, чети внимателно, бре
спирам си на моя мъж
Хайде като за 1 работен ден
Мъжкото присъствие в автомобила изнервя жените
Може да бъде изненадващо и за двата пола, но повечето мъже обичат да се возят при жени шофьорки, показва ново проучване на 520 мъже и 480 жени шофьори.
Представителките на нежния пол се изнервят най-много, когато тяхната половинка седи до тях, докато шофират, установиха експерти.
Само 5 на сто от мъжете са неспокойни, когато съпругата или приятелката им е зад волана. Повечето от тях са щастливи, когато се возят в колата на жена. Но тяхното присъствие в автомобила много често изнервя жените. Само 15% от жените успяват да запазят добрия тон, докато превозват партньора си.
Проучването показва още, че когато излизат заедно, четири пъти по-вероятно е да мъжът да застаната зад волана. Но след парти и пиене на алкохол, обикновено жените закарват половинките си вкъщи.

Хайде като за 1 работен ден

Мъжкото присъствие в автомобила изнервя жените
Може да бъде изненадващо и за двата пола, но повечето мъже обичат да се возят при жени шофьорки, показва ново проучване на 520 мъже и 480 жени шофьори.
Представителките на нежния пол се изнервят най-много, когато тяхната половинка седи до тях, докато шофират, установиха експерти.
Само 5 на сто от мъжете са неспокойни, когато съпругата или приятелката им е зад волана. Повечето от тях са щастливи, когато се возят в колата на жена. Но тяхното присъствие в автомобила много често изнервя жените. Само 15% от жените успяват да запазят добрия тон, докато превозват партньора си.
Проучването показва още, че когато излизат заедно, четири пъти по-вероятно е да мъжът да застаната зад волана. Но след парти и пиене на алкохол, обикновено жените закарват половинките си вкъщи.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Пък аз като не пия и жена ми горката не може да се научи да кара, въпреки, че има книжкаPolly написа:Проучването показва още, че когато излизат заедно, четири пъти по-вероятно е да мъжът да застаната зад волана. Но след парти и пиене на алкохол, обикновено жените закарват половинките си вкъщи.

- ЯЛТА
- Потребител
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
А пък моята съпруга съм си я возил 500 000 км. на колите си !
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16
Значи, перничани не познавам, нито гоуфъри, обаче в петък станах свидетел на най-идиотската катастрофа в личната ми класация. То във Велинград правилника за двихение е химера. Един куп автомобили не употребяват фарове и мигачи. Ей богу, по-приятно ми е да карам в София...Новото страшно оръжие е Велинградски Гоуф. Случката от петък. Училището на сина ми е обиколено от три тихи малки улички, едната павирана и стръмна. Взимам аз детето от тренировки(към 17.15 часа) и се чува в двора на училището оглушителен трясък. Гоуф излиза на Т образно кръстовище без да спази знак стоп, а пък и да го нямаше знака, клетия колега с Ескорта е дясностоящ.. Гоуфъра смаза калник, фар бронята стана на трески, капака крив. съсипа ескорта, направо. Че опита и да избяга. На въпросите на побеснелия фордист, тъпака с гоуфа отговори, че не го видял.
. Ма това знак стоп, ма дясностоящ, няма братко. Пълна дебилщина, която не би се случила, ако някои хора си бяха взели книжките по нормален начин, и не на последно място, ако местната полиция не си затваря очите пред очевадни и оченабиващи се нарушения, на колите с РА на номера.

- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Нов закон излязъл и никой не казва. Днес разбрах, че ако си пред вас или близка до твоята улица не важат никакви знаци и винаги си с предимство. Днес един "колега" с друга марка беше така добър да ми обясни как в еднопосочна улица той влиза срещу знака и колона от 4 автомобила движещи се по посока на движението трябва да се чудят къде да си качват автомобилите понеже той трябва да мине. Не зная в каква държава живеем но за мен въпросния водач не само трябва да му вземат книжката ами и в затвора да го вкарат доживотно за простотия.

- ЯЛТА
- Потребител
- Контакти:
Жалба в КАТ , с четиримата свидетели, и е изгорял-дребно, + времето което ще изгубите ! А по народному-БОЙ .
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
Това не се оправя с бой. Малоумника колкото и да го биеш няма да му налееш мозък. Просто мога да кажа, че водим всички негативни класации.