Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI
Status: Извън линия

Re: Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?

Мнение от Атанас » 23 яну 2011, 17:05

nikolovvd написа:Атанасе, прави разлика между отделните транспортни средства с надпис TIR. Това за което споменаваш е 20 тонно ремърке, теглено от влекач. Има камиони от 4 до 10 тона, някой и с ремърке, но 200 мастърбокса в бус ще вкараш само ако са мокри и на каша. :)
Ако искаш в Понеделник ще ти пиша при нас колко наркотици са заловени за миналата година с точност до 7-мият знак зад запетаята за миналата година и сравнение с 2009 и 2008 година.
Николов, караш ме да те цитирам отново
nikolovvd написа:200 мастърбокса са половин тир.
Когато кажем "ТИР" всички имаме едно и също предвид - камион с полуремарке. И ти това си имал предвид под тир, и журналята са имали това предвид, като са написали ТИР. Не е нужно да го увърташ.
От всичко това следва, че или ти компетентно се изказавш по въпрос, по който не си компетентен, или (нещо в което съм 1000% уверен) че властта подава лъжливи данни към журналята. Обидно е за Вас, като избиратели и поддръжници на сегашната власт да ви манипулират по толкова просташки и балъшки начин.
Наркотиците не ме интересуват.

Потребителски аватар
PcMan
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX
Контакти:

Мнение от PcMan » 23 яну 2011, 19:00

Атанас написа:
Цигарите - общо 1009 мастербокса, са открити зад два реда кашони с кроасани.

Според вестника освен цигари в камиона е имало място и за кроасани :D:

2 реда са 80см ако не и по-малко, и нагоре колкото е високо ремаркето. Ти го каза, сякаш е половин ремарке с кроасани :mrgreen: Само товарния отсек с вариации е около 13.6метра х 2.5м х 2.7 метра на ТИР с влекач и полуремърке.

Защо аз намирам инфо, че е 100 хил. къса един мастър бокс, което е 500 стека, не 500 кутии (10 000къса). Кое е правилното ? :shock:
Изображение ИзображениеИзображение My blood runs blue

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 23 яну 2011, 19:23

PcMan написа: 2 реда са 80см ако не и по-малко, и нагоре колкото е високо ремаркето. Ти го каза, сякаш е половин ремарке с кроасани :mrgreen: Само товарния отсек с вариации е около 13.6метра х 2.5м х 2.7 метра на ТИР с влекач и полуремърке.

Защо аз намирам инфо, че е 100 хил. къса един мастър бокс, което е 500 стека, не 500 кутии (10 000къса). Кое е правилното ? :shock:
80 санти при положение, че според Николов ремаркето събира 400 мастербокса, а митничарите твърдят, че е имало 1000 са много.
Според теб колко кашона могат да се съберат в едно ремарке?
Не знам колко кутии има в един мастербокс, но 500 кутии или 50 стека ми звучат по-правдоподобно
PcMan написа:... като гледам как от както стъпиха във власт за година и половина ББ и Цветанов остаряха, на интервютата брадясали и смачкани...
Малко остарели, но загладили косъма :D:
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
tropper
потребител
потребител
Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
Контакти:

Мнение от tropper » 24 яну 2011, 02:09

PcMan написа:
Атанас написа:
Цигарите - общо 1009 мастербокса, са открити зад два реда кашони с кроасани.

Според вестника освен цигари в камиона е имало място и за кроасани :D:

2 реда са 80см ако не и по-малко, и нагоре колкото е високо ремаркето. Ти го каза, сякаш е половин ремарке с кроасани :mrgreen: Само товарния отсек с вариации е около 13.6метра х 2.5м х 2.7 метра на ТИР с влекач и полуремърке.

1 кутия "king size" стандарт = 80x50x20 мм
1 стек = 80x250x40 мм
50 стека = 400 х 250 х 400 мм
С опаковката да кажем: 45см х 30см х 45см

в 2,5х2,7м сечение се събират 9х5 = 45 кашона с дебелина на реда - 45см
на дължина 13,6 - 0,80 (за кроасаните :mrgreen: ) = 12,8 метра / 0,45м = 28 реда х 45 кашона = 1260 кашона

Ако "мастърбокс" са 500 кутии, а не 500 стека, и камионът е "около 13.6метра х 2.5м х 2.7", то спокойно могат да се съберат 1009 мастърбокса.

П.С. За мастербокса намерих това:
Description:
Cigarettes Package Crush-Proof Box
Package size 20 cigarettes
Carton size 10 packs of 20 cigarettes each (200 cigarettes)
Master Case 50 Cartons (10,000 cigarettes)
късото съединение прави силата
LPG: Изображение / 1.07 заради гумите :)

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 24 яну 2011, 11:29

tropper написа:
Ако "мастърбокс" са 500 кутии, а не 500 стека, и камионът е "около 13.6метра х 2.5м х 2.7", то спокойно могат да се съберат 1009 мастърбокса.
Чудесно, този път журналята са уцелили :)
Значи половин "тир" събира доста повече от 200 :mrgreen:

Наздраве на всички! _friends_

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 24 яну 2011, 13:04

nikolovvd написа:Взехте да пишете глупости.
И понеже предпочитате да ви говорят възпитано и културно облечени управляващи ще ви припомня Коледата на 2008 година, когато управляващите си намалиха с 15% заплатата, но после си ги взеха тези 15% като 13 и 14 заплата в пълен размер. В същото време ни обясняваха, че у нас криза няма, но се налагало да правим икономии. Същата ситуация като 1986, когато гръмна чернобилската АЕЦ и полит бюрото на БКП го скриха в бункерите, а нас ни успокояваха, че няма опасност. От тогава не вярвам на никой от червената върхушка и когато ми казват "Добър ден!", поглеждам дали въобще слънцето е изгряло.
И понеже предпочитате да ви говорят грубо и с жаргон, аз пък ще ви припомня, че ДКВР увеличи цената на парното с 30% през 2010 г. и я намали с 5% през 2011, което прави увеличение от 25%, а тъй любимият ни премиер каза, че той ми е намалил цената на парното ;) Добър ден (разбирай - погледни към слънцето!)
Относно заплатите пък, ще ти кажа, че в поне две министерства (със сигурност в МФ) са раздадени коледни премии в края на 2010 г. :) мисля че във форума имаше човек от МРРБ, под анонимността си, да каже при тях как е било ;), а Ники пък сигурно ще има информация за едно друго министерство... а не казаха ли, че са отрязани всички коледни бонуси?

Айде, нали ще си говорим за плюсове и минуси :) давайте да видим, какво е направил любимият ви :) Моля с цифри и факти и без бъдеще време, щото ако му смятаме обещанията, до този момента трябва да е направил почти 120 км. магистрала :)

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 24 яну 2011, 17:33

Лъчо, при нас скрито покрито няма. Влез в сайта на ВСС, където има решение.
За БСП какво да ти кажа, като се вземе под внимание, че си избиват собствените лидери (А. Луканов), за да не им разкрие далаверите на кръга "Орион".
ДПС като няма какво да делят (парите свършиха, защото пресъхнаха кранчетата) взеха да се разцепват и да си вадят досиетата.
А за Костов ли да си говорим? Вчера Б.Бонев разкара как му е закарал изп. директор на Кремиковци при него с хванати далавери за 38 мил., а оня го уволнил. Или човека си говори празни приказки.
Та като стана въпрос за празни приказки, да кажем нещо и за гл. редактор на в.Галерия - прочутата Патрашкова, която изкара прочутите СРС-та. Защо не вземе да каже как се овърташе около Карамански.
Никой не обича да му вадят кирливите ризи, но много често взеха да забравят къде са ги скрили.
Като са имали информация за далавери в правителството, защо не са ги изкарали СРС-тата още миналата година или е по-хитро да се изчака да бъдат унищожени и после да се пуснат, за да не може да се извадят оригиналите. Така се изкарва само това, което изглежда скандално. Както му казват - изваждане от контекста. Аз му казвам манипулация.
Веднъж писах, как при сглобяването на филм от охранителни камери останах втрещен от ефекта, който се получава при преместване/премахване на отделните фрагменти и когато го сглобих се вижда, че има нещо нередно при грабежа. С други думи нещата бяха нагласени, но когато се гледат отделните части от различните камери наистина можеш да придобиеш усещане за грабеж.
Не ме карайте да ви сглобя сентенции от различни мнения, за да видите какви ужасни неща "сте написали" при минимални манипулации.
А какво е направил ББ ще се види след време. За себе си знам, че вече нямам нужда от оръжие, когато пътувам из страната, ходя по тъмните улици и не се притеснявам, когато сина ми го няма до 19-20 часа. Спирам до тук защото стана реферат.
Щях да забравя! :D Що като предизвика ПТП кортежа на Първанов никой нищо не каза, а когато стана същото при ББ, го изкараха че бил карал той или на Слави хората пак гледат през криви очила.
Последна промяна от nikolovvd на 24 яну 2011, 23:55, променено общо 3 пъти.

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 24 яну 2011, 18:06

nikolovvd написа:..............
Щях да забравя! :D Що като предизвика ПТП кортежа на Първанов никой нищо не каза, а когато стана същото при ББ, го изкараха че бил карал той или на Слави хората пак гледат през криви очила.
Президентският кортеж причинил катастрофа близо до Ловеч

Катастрофа в кортежа на Станишев Тройно меле край Благоевград - 5-има ранени

Потребителски аватар
PcMan
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от PcMan » 24 яну 2011, 18:29

petkoff обаче на колко птп-та колко казват ако са на станишката или първанов, и колко се гърми за това. Хем ме е смях, хем ме е жал като говорим за такива жалки хорица като тях :wink: =)):
Атанас написа:
tropper написа: Ако "мастърбокс" са 500 кутии, а не 500 стека, и камионът е "около 13.6метра х 2.5м х 2.7", то спокойно могат да се съберат 1009 мастърбокса.
Чудесно, този път журналята са уцелили :)
Значи половин "тир" събира доста повече от 200 :mrgreen:
Наздраве на всички! _friends_
Много ти се искаше да не са "уцелили" и да нахраниш както си трябва герб отново :wink: Това с весел, не нападателен тон :) И какво стана с предното мнение, че 1009 не се събират и герб, медиите и всички лъжат и дори се разбират по между си кое как ще е. :wink: nikolovvd написа, че 200мастърбокса са 1 тир, но човек се обърква, а ти беше убеден, че 1009 не са в 1 тир. :wink: Поне се разбра, че са 500 кутии 1 мастър, това е хубаво единодушие. _friends_

nikolovvd с много хубав изкас и поглед казва нещата, похвално. Кирливи не са само ризите им, но и целите те. Жалки са, и на мен ако ми спрат кранчето ще се овъртам като мишка и ще се чудя на кой да сторя зло (няма, но тях ги разбирам), всичко е логично противодействие (само опит) от тяхна страна, а точно тези им действия показват, че наистина нещо различно се прави от източване на бюджета за лични облаги по различни цели се прави в тази държава, роднини посланици, търгове с 1 участник и подобни, а точно обратното на тези неща и още много такива. :P Толкова са прозрачни, и винаги са били. Изккуствени и лъжливи "скандали" онагледяват цялата им ситуация и прозрачност.
Последна промяна от PcMan на 24 яну 2011, 18:44, променено общо 1 път.

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 24 яну 2011, 18:44

PcMan написа:petkoff обаче на колко птп-та колко казват ако са на станишката или първанов, и колко се гърми за това. Хем ме е смях, хем ме е жал като говорим за такива жалки хорица като тях :wink: =)):
Незнам за други произшествия за тези се сещам, че са коментирани в публичното пространство. Може и да има, но тук малко бягаме от темата за тези катастрофи отговорни са НСО. Дали Иван, Драган или др. е бил в кортежа какво значение има, нито те са карали нито те са казвали какво да прави кортежа.

SIR SLAYTON
потребител
потребител
Регистриран: 16 май 2009, 18:29
Модел на автомобила: форд фокус 1.8 tdci 100h.p.

Мнение от SIR SLAYTON » 24 яну 2011, 18:53

Така, не знам за какво е спора но: Под един TIR обикновено се разбира един автомобил с товарен контейнер - корабен, ако има полуремарке са два контейнера. Един контейнер събира чисто до около 1000 - 1100 бокса /кашона/ цигари максимум, ако няма т.нар. тапа. Един стандартен бокс от производител събира точно 500 стека. Е това е!

Потребителски аватар
PcMan
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от PcMan » 24 яну 2011, 19:00

Пак отидохме на 500 стека. Това стана мистерия, не мога да открия сигурен източник, от който да кажа точно стека или кутии са. Към кутии клоня :mrgreen: Още някой да се включи? _friends_ За да не съм офф http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=656506

Peet
потребител
потребител
Регистриран: 17 юли 2007, 15:59
Модел на автомобила: Ford Galaxy,2.0i DOHC,Ghia,'98

Мнение от Peet » 24 яну 2011, 20:14

Ако искате да оставим тези сметки- в един прицеп колко цигари има. По този повод може да се отвори нова тема и там да се обсъжда на воля.
На всички ни е ясно,че България е под стриктно наблюдение от ЕС-и това е естествено- харчим им парите. Затова България трябва да изпълнява указанията. Това е ангажимента на правителството. Цялото сливане на държавата с престъпността стана през 90-92година. Тази прегръдка е толкова силна,че за да се разделят трябва някои неща да се изкоренят и разкъсат. Няма да стане отведнъж, съпротивата е огромна- кой иска де пусне кокала, особено ако е държавен!
Съгласен съм с nikolovvd. Само да добавя за дядо Симо- той и неговата сестра са двама лакоми старци, който се увъртяха в България, за да грабясат каквото могат. Това им беше обещано от коалиционните партньори срещу това, да няма търсене на отговорност. така и стана.
На този етап в България нито един друг възможен избор не ми харесва.

http://www.slackpack.net/2011/01/20/manifest-of-play/" onclick="window.open(this.href);return false;"

Тъжно.

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 24 яну 2011, 22:10

PcMan написа: Много ти се искаше да не са "уцелили" и да нахраниш както си трябва герб отново :wink: Това с весел, не нападателен тон :) И какво стана с предното мнение, че 1009 не се събират и герб, медиите и всички лъжат и дори се разбират по между си кое как ще е. :wink: nikolovvd написа, че 200мастърбокса са 1 тир, но човек се обърква, а ти беше убеден, че 1009 не са в 1 тир. :wink: Поне се разбра, че са 500 кутии 1 мастър, това е хубаво единодушие. _friends_

...
РсMan,
случайно в един друг много популярен форум да се подвизаваш под ника Softman, или въпросния да е твой близък роднина? Не за друго, но много си приличате по идейно-политически, идеологически и "факто-логически" възгледи.
След всичко, което написах, не успя да СХВАНЕШ, че "заяждането"ми (до колкото може да бъде заяждане) беше насочено ЕДНОВРЕМЕННО към Николов и журналята, по простата причина, че мнението на Николов и текста в новината си противоречаха. Прочети ВНИМАТЕЛНО това, което съм писал. Никъде не съм твърдял, че тирът събира 200, 1000 или 100000 кашона, все ми е тая :D: Но авторитетно да твърдиш нещо, което влиза в противоречие с новините за КУМИРА ... :mrgreen:
Николов, ТОЙ (който не чете книги, а ги бие и те всичко си казват ) ще ти се разсърди. След словосъчетеанието "строим магистрали" второто по честота на произнасяне е "ние ги хващаме, те ги пускат". ТОЙ не вярва в съда, а ти ни приканваш да гледаме сайта на ВСС. Я ми кажи, срещу колко далавераджии от предишното правителство има влезли присъди? А срещу "наглите", "килърите", "дедесарите", "кокошкарите", "дрисльовците"? ТОЙ казва, че лицето Х е престъпник, съдът го пуска по една или друга причина, и вместо да си замълчи, ТОЙ казва: ето съдът не съди правилно. Сещам се за Дамбовците - акция подготвяна с месеци, отиват, арестуват ги, събират доказателства, водят репортери, камери... и накрая съда ги пуска, и за капак казва, че при събирането на доказателства не е спазена процедурата :D: Е, ВСИЧКАТА МУ Е ТАКАВА ... Не знам как е при вас, но в София по пазарите масово се продават фалшиви цигари, и то пред погледа на полицаите. Преди години такова нещо не съм виждал. А за СРС-тата и лекарите от Горна Оряховица?
Казваш, че си спокоен за децата си, е аз не съм. До преди една година имаше относително спокойствие, сега не.
http://www.sofia-press.com/%D0%BD%D0%B0 ... 0%B8%D1%8F" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.novinar.net/news/mladezhi-pr ... 3Mzsy.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
В рамките на една година близо десет автомобила около блока в който живея бяха разбити, включително на старото ми мондео бяха счупили стъклото на задна лява врата. И тези кокошкарски изпълнения бяхме забравили. Да пиша ли за бизнесредата, че имам преки впечатления? За геноцида спрямо твоите родители, пенсионери, за геноцида спрямо хората в следствие здравната реформа?
Николов, я ми кажи, колко от старите кадри на БКП в момента са живи, не носят памперси и активно участват в управлението на БСП?

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител

Мнение от nikolovvd » 24 яну 2011, 22:30

В желанието си да бъдат открити и "прозрачни" към хората както СДС на времето, така и ГЕРБ сега правят една и съща грешка, която не остава не наказана от БСП. За разлика от тях комунистите пускат завесите и раздават шамари на пленумите си, докато в ГЕРБ ги порицават публично и също така публично изнасят грешките и ги махат от всякакви длъжности. Така стана с Лъчо-тариката, но както той, така и бившия министър Б. Димитров се присламчиха към ГЕРБ и доста допринесоха за лошия имидж.
Ако някой се съмнява, че в правителството има най-просто казано нечестни хора, нека да си отговори дали БСП/РЗС и ДПС нямаше да идвадят докозателства за корупционни практики, контрабандни стоки, нагласени търгове и др.
Излизат само някакви "отрепки" по медиите и ми говорят глупости, ама от къде имат цифрите и дали това, което казват е истина, никой не пита.
Сега ги гледам по новините как протестират тютюнопроизводителите, че държавата не изкупувала тютюна. Защо не попитат Доган къде са парите от ЕС да финансиране преминаването към алтернативно земеделие, отпуснати още 2007 година - близо полови милиард, ако не се лъжа. Нали сме пазарна икономика? Или когато им отърва, както на хлебарите, сме пазарна икономика, а когато не - държавата виновна. Пшеницата поскъпнала двойно, тока се вдигнал и хоп и хляба да поскъпне. Да ама пшеницата, от която правят брашното не купена от европейската борсата, а от кооперация Х на възможно най-ниската цена. Въобще е настанала една лакомия и гледане в чуждата паница, че повечето забравихме че сме хора. И къде ще го занесем всичкото това?
Както казва жена ми - "Гледай си холестерола, че да не ти кара някой друг новата кола!".

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител

Мнение от nikolovvd » 24 яну 2011, 22:46

Атанас написа:
Преди години такова нещо не съм виждал. А за СРС-тата и лекарите от Горна Оряховица?
Казваш, че си спокоен за децата си, е аз не съм. До преди една година имаше относително спокойствие, сега не.
......................
Николов, я ми кажи, колко от старите кадри на БКП в момента са живи, не носят памперси и активно участват в управлението на БСП?
Винаги е имало контрабандни цигари, но хората не смееха да рискуват за няколко стотинки да получат солидна глоба.
Не знам какво си чул за СРС-тата, но аз си спомням как Станишев използваше ДАНС (той я създаде), за да подслушва съпартийци и журналисти. Отделно се обаждаше в телевизиите, за да спре някое предаване. Питай ако имаш познати.
Спокоен съм за децата, защото още 1995 година усетих на къде духа вятъра и напуснах София, а сега се замислям да се преместя в някое близко село.
За малко да пропусна! Познаваш ли другаря Лилов? Той е човека, който дърпа конците. Ако не е той Стнишев до сега да са го разкъсали Дончева, Премянов и други подводни течения. И сега щеше да си седи на седалката в парламента, защото щеше да му е за последно.
Относно контрабандата на цигари, когато писах, че 200 мастърбокса са половин тир имах пред вид, че обикновенно толкова 400-500 се пренасят на веднъж, а зад тях има "тапа", но тези явно са били много лакоми и нахални като са решили да прекарат 1000+. Като се замисля, по-скоро са мислили, че ще заблудят рентгена, защото когато товара е наполовина различен контраста между двете части е очебиен. По-големия проблем са цигарите, които влизат от Румъния!

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 24 яну 2011, 23:11

Чл. 104. (1) При приближаване на моторно превозно средство със специален режим на движение водачите на останалите пътни превозни средства са длъжни да освободят достатъчно място на пътното платно, а при необходимост и да спрат, за да осигурят безпрепятствено преминаване както на сигнализиращото, така и на съпровожданите от него превозни средства.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
Атанас
потребител
потребител
Mondeo MK3 2.2TDCI

Мнение от Атанас » 25 яну 2011, 10:05

Уффф, много бях написал по темата, но IE нещо се бъгна, и всичко отиде по дяволите... Няма да го пиша отново :twisted:

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от la4o » 25 яну 2011, 11:58

:-D хора вие сте слепи :)

почвам с цитатите и контрааргументите ми :) нали така се разбрахме :)
Та като стана въпрос за празни приказки, да кажем нещо и за гл. редактор на в.Галерия - прочутата Патрашкова, която изкара прочутите СРС-та. Защо не вземе да каже как се овърташе около Карамански.
Недей да говориш за кой около кой се е овъртал, ами влез в търговския регистър и провери в на вашия човек фирмите какви имена ще срещнеш :)
докато в ГЕРБ ги порицават публично и също така публично изнасят грешките и ги махат от всякакви длъжности. Така стана с Лъчо-тариката, но както той, така и бившия министър Б. Димитров се присламчиха към ГЕРБ и доста допринесоха за лошия имидж.
Какво по-точно стана с Лъчо мозъка?! Нищо! Вече не е председател на комисията по здравеопазване, а просто член... - голям праз! Не беше ли казано, че всеки провинил се депутат, ще бъде принуждаван да се оттегли?! Той имаше достатъчно поводи, да не ги изреждам! Какво стана с другите във Vertu gate?! Нищо!!! Това ли е публичното порицаване?! Айде холан...
Какво стана с депутатката доказано пробутвала дъщеря си?! Нищо!!! Все още е член на комисията по здравеопазване!
Какво стана със скандала с Димитър Лазаров? :-D
За БСП какво да ти кажа, като се вземе под внимание, че си избиват собствените лидери (А. Луканов), за да не им разкрие далаверите на кръга "Орион".
Зашо се връщаш 15 години назад?! В неделя има и по-приятни занимания от гледане на сутрешни блокове... - аз например сменях памперси :-D
Що като предизвика ПТП кортежа на Първанов никой нищо не каза
Аз помня доста инциденти с кортежи... Случая с Първанов НСО се държаха точно както и сега ;) В случая със Станишев, катастрофиралата кола беше на правителствената информационна служба, която определено не е плътно в кортежа, сигурно ще се сетиш от къде точно знам ;) Имаше и предишен случай с Първнов с по-тежко пострадала жена, и с Петър Стоянов имаше случай. За всичките ще кажа, че е напълно нормално. Обикновенно когато приближава такъв кортеж, шофьорите малко се шашкат, и ако се комбинира с неопитност стават бели - обърнете внимание, че повечето случаи другия участник е жена. В конкретния случай с Бойко, проблема е не в това, че е станал инцидент, проблема е, че са отказали официално да издадат документи за това и в последствие след вдигането на шум всичко е приключило добре ;) Не бих обвинил ни най-малко премиера за това, по-скоро вината е косвена, че полицаите се шашкат какво да правят, щото е замесен ТОЙ ;)
че наистина нещо различно се прави от източване на бюджета за лични облаги по различни цели се прави в тази държава, роднини посланици, търгове с 1 участник и подобни, а точно обратното на тези неща и още много такива.
Колега, мали се разбрахме конкретни неща да си говорим ;) Кажи какво или просто не се обаждай :) Кажи кой посланик на кой е роднина, че това съм го пропуснал? Това дето съм го болднал, просто много ми хареса като изкаС ;)

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от la4o » 25 яну 2011, 12:01

http://vbox7.com/play:06cc3d5f" onclick="window.open(this.href);return false;

Ей това видео е много показателно :) много обичам последователни и принципни хора :)

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”