Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
- Status: Извън линия
Re: Какво е ГЕРБ и има ли почва у нас ?
Не съм от АТАКА, но... репортажите са от преди изборите, когато се вадят компромати, правят се популистки изказвания и всеки се бие в гърдите. Нормално е сега да подкрепи правителството, защото алтернативата - избори е по-лошия вариант. Дали е взел пари, аз и ти не можем да кажем, но е факт, че субсидии има.la4o написа:http://vbox7.com/play:06cc3d5f" onclick="window.open(this.href);return false;
Ей това видео е много показателномного обичам последователни и принципни хора

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Даааа , интересно, хората обичат , да им се дрънка но ухото, но колцина могат, да отсеят маята, помнят, разсъждават, стигат до логични изводи ? Повечето нямат връзка между ушите , и мозъка, обаче всички нещо отвлечено си претендираме .
Прав си Лъчо, абсолютно прав . Това политиката, е мръсна работа, но си има хора за всичко, както виждаме .
Прав си Лъчо, абсолютно прав . Това политиката, е мръсна работа, но си има хора за всичко, както виждаме .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Хората са го казали отдавна, както иКаквото и да си говорим става дума за пари.
В НС има поне двама за лудница, но единия е по-хитър. Дори си мисля, че ходи на някаква терапия или поне гълта хапчета.Интереса клати феса.
Действията на ПГ на Атака са разбираеми. Ако се държат, както колегите си от РЗС ще ги застигне тяхната съдбата. Между другото те минаха през този етап в миналото НС (явно са си научили урока) и нещата бяха същите, както са сега в РЗС. Простащината в политиката никога не е била толерирана от избирателите, а според последните проучвания на социолозите някой от известните ни партии няма да минат 4%, ако изборите са сега.
Ако ГЕРБ използваха практиката на БСП щяха да си гласуват в избирателният кодекс 8% бариера (както се опитаха да направят в края на мандата комунистите в предишното НС) и тогава ... сбогом РЗС, СДС, ДСБ и НДСВ, а защо не и ДПС.
Сидеров се държи за силните на деня и в това лошо няма. Запазвайки парламентарната си група си гарантира държавната субсидия, докато Яне Янев я загуби и затова се е изнервил толкова в последно време. Всъщност се държи като Волен преди 3-4 години, дори и по медиите.
Както е казал народа - "Със стари шaврaнтии, нов бардак не става!" А в народното събрание половината са такива. Да не говорим, че когато усетят на къде духа вятъра, много хора сменят партията само и само да останат в парламента. От 1990 не са излизали от НС.
- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
-Ало? -Да? -Ало? -Здрасти! готино се е получило 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Ако сте на път да стигнете до извода,че АТАКА съществува само за да се докаже,че може да има и по-лошо от ГЕРБ-значи ще стигнете до правилния извод.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 04 сеп 2009, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus 00 , 1.8TDDI
http://dnes.dir.bg/news/boyko-borisov-v ... 62395?nt=4" onclick="window.open(this.href);return false;
- S_C
- потребител
Marea`01 1.6
- Контакти:
Абе...не му е лесно на ББ...кофти е да те замерят със собствените ти камъни...
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Утре ще пуснат разговор, че планира и атентати, че 2/3 от гласовете са купени, и други сензации. Колкото е плитък "галерия", толкова са плитки и жалки организаторите, както и хората които вярват. След десетки години на ограбване на Б-я, точно сега ще изкачат такива разговори, т.е. сега поспират кранчетата и хората умират гладни и жалки, и мен ако ми стиснат гърлото ще правя какво ли не, то ей така се подслушва премиера с автентични разговори..
Жалка работа

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Абе те ВТ са подслушвали, ББ случайно е попаднал там. Сега просто ще кажат оригиналите са унищожени и всичко ще се замаже.PcMan написа:Утре ще пуснат разговор, че планира и атентати, че 2/3 от гласовете са купени, и други сензации. Колкото е плитък "галерия", толкова са плитки и жалки организаторите, както и хората които вярват. След десетки години на ограбване на Б-я, точно сега ще изкачат такива разговори, т.е. сега поспират кранчетата и хората умират гладни и жалки, и мен ако ми стиснат гърлото ще правя какво ли не, то ей така се подслушва премиера с автентични разговори..Жалка работа
![]()
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
бе тебе са те стиснали за гърлото, ама ти е трудно да го осъзнаеш - и това ще станеPcMan написа:Утре ще пуснат разговор, че планира и атентати, че 2/3 от гласовете са купени, и други сензации. Колкото е плитък "галерия", толкова са плитки и жалки организаторите, както и хората които вярват. След десетки години на ограбване на Б-я, точно сега ще изкачат такива разговори, т.е. сега поспират кранчетата и хората умират гладни и жалки, и мен ако ми стиснат гърлото ще правя какво ли не, то ей така се подслушва премиера с автентични разговори..Жалка работа
![]()

Не забравяй, че за всяко спряно кранче, някъде другаде се е отворило друго

П.С Това за 2/3 от купените гласове, на следващите избори няма да е далеч от истината

- S_C
- потребител
Marea`01 1.6
- Контакти:
Промените в изборното законодателство бяха за това-за да не им се налага да купуват.Просто това дърво вече го ядоха-видяха,че е скъпо и неефективно.
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Забавни са дискусиите да. Всички специалисти по телевизията мрънкат за подкрепата на Атака, а какво стана 2005та, когато 3те най-силни и с най-много гласове партии се обединиха в коалиция? О не, това е нищо на фона на подкрепата на Атака нали
Жалка история.
Който каквито прецени образи да си прави на базата на писаното от мен, аз заставам зад всички тези образи, дори си ги тача
Така се купуват милиони гласове, те ако се купуват така милиони гласове, дали 3те най-големи сили на власт щяха да станат на резил от подкрепа на цялата държава като брой гласове за 3те им (пенсионери+цигани+турци+тук там още някои) се сринаха за 4 години като сила на изборите, а си бяха нагласили удобно над 1000урни в турция, няколко в Чикаго, избори точно когато всички млади и активни хора са на море, изхарчили бюджета на минус (по сред лято) за партийни сборове, реклами, промиване и т.н., и пак се сринаха от горе до долу, или са нямали властта и парите (минусов бюджет след изборите) да си купят гласове, щом е било толкова лесно на герб, без реклами и без власт към момент? Да се потретя - жалка работа, и не само тази им

Който каквито прецени образи да си прави на базата на писаното от мен, аз заставам зад всички тези образи, дори си ги тача

Така се купуват милиони гласове, те ако се купуват така милиони гласове, дали 3те най-големи сили на власт щяха да станат на резил от подкрепа на цялата държава като брой гласове за 3те им (пенсионери+цигани+турци+тук там още някои) се сринаха за 4 години като сила на изборите, а си бяха нагласили удобно над 1000урни в турция, няколко в Чикаго, избори точно когато всички млади и активни хора са на море, изхарчили бюджета на минус (по сред лято) за партийни сборове, реклами, промиване и т.н., и пак се сринаха от горе до долу, или са нямали властта и парите (минусов бюджет след изборите) да си купят гласове, щом е било толкова лесно на герб, без реклами и без власт към момент? Да се потретя - жалка работа, и не само тази им

- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
По време на тройната коалиция България беше във възход. Бизнеса работеше (колкото и странно да ти изглежда). Ти, Пецемане (така се прави обръщение нали?) отчиташ ли това, или повтаряш едно и също като зомбиран фатмак атакист?PcMan написа:... а какво стана 2005та, когато 3те най-силни и с най-много гласове партии се обединиха в коалиция? ...
По този начин обиждаш майка си, баща си, бабите си, дядовците си. Или така, както вашия вожд се срамува от баща си (който според някои източници бил уволнен от МВР защото кръшкал), така и вие се срамувате от родителите си?PcMan написа:... пенсионери+цигани+турци+тук там още някои...
Често споменаваш страната с чистите кенефи. Виждам, че си компетентен. КОлко години си живял там?PcMan написа:... няколко в Чикаго...
това си има друго име, и то е дефицит. Знаеш ли колко е бил тогава, и колко е сега?PcMan написа:...минусов бюджет след изборите...
Ъ? Без власт? Не знам дали знаеш, но Столична Община е най-голямата в България, а по това време кой беше кмет? А? А цялата шайка престъпници около него? Това не е ли власт? А?PcMan написа:...без реклами и без власт към момент...
Яд те е, че си достатъчно малък и не можеш да участваш и ти, или нещо друго?PcMan написа:...десетки години на ограбване на Б-я...
Я ми кажи, как се квалифицира замянка на 1 декар (1000 квадратни метра) парцел в София срещу два апартамента, единият от които в квартал Кремиковци? На всичкото отгоре, този, който получава парцела е съдружник на вашия кумир? Мислиш ли, че това е случайно? И за това нещо има документи в Столична Община, документи, които не могат да бъдат заличени

п.п.
и още нещо, почти всики смешници, които в момента не могат да си плащат сметките, лизингите и кредитите ако щеш за морето, което спомена вместо да се погледнат и да осъзнаят собствената си некадърност и глупост обвиняват тези, които бяха преди ТОЗИ, КОЙТО КЪСА КОПЧЕТА НА МИНИСТРИТЕ СИ, ТОЗИ, КОЙТО СИ ПИШЕ ДУМИЧКИ НА ЛИСТЧЕТА, ЗА ДА ГИ ПОМНИ.
КОНГРАЧУЛЕЙШЪН ДЖЕНЕРАЛ

- S_C
- потребител
Marea`01 1.6
- Контакти:
Оставете я Столична община.Там нещата тепърва ще излизат.Просто...трябва да мине малко време.Столична община в момента реално е фалирала.По-лошо...тоя път тя го пое преди две години и никой не направи нищо,за да върне нещата в релси.Сега се чудят от къде да намерят пари.Губят им се няколко десетки милиона.И това е разликата,за да излязат на нула.
Сега ще трябва да вземат заеми (говорим за десетки милиони лева),което само отлага процеса с една-две години.От там има само два изхода-помощ от държавата (взимат един заем,за да изплатят предишния),или повишаване с пъти на цените на всички общински услуги,заедно с местните данъци.Като най-вероятното е да се случат и двете заедно.
Столична община върви по път,който вече е бил извървян от други градове-пълна разсипия,загуба на инвестиции и спиране на развитието на града.И това е само заради лошо управление на финансите и тотален отказ от провеждане на крайно належащи реформи.
Сега ще трябва да вземат заеми (говорим за десетки милиони лева),което само отлага процеса с една-две години.От там има само два изхода-помощ от държавата (взимат един заем,за да изплатят предишния),или повишаване с пъти на цените на всички общински услуги,заедно с местните данъци.Като най-вероятното е да се случат и двете заедно.
Столична община върви по път,който вече е бил извървян от други градове-пълна разсипия,загуба на инвестиции и спиране на развитието на града.И това е само заради лошо управление на финансите и тотален отказ от провеждане на крайно належащи реформи.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Не съм много съгласен... по-скоро се движеха на автопилот, както при НДСВ. Разликата е, че кризата удари тройната коалиция и те до последно твърдяха, че разбираш ли криза няма и няма и да има в България. Единственото за бизнеса което направиха беше плосък данък 10%. Е, хубаво, ама за 4 години не е достатъчно...Атанас написа:По време на тройната коалиция България беше във възход. Бизнеса работеше (колкото и странно да ти изглежда). Ти, Пецемане (така се прави обръщение нали?) отчиташ ли това, или повтаряш едно и също като зомбиран фатмак атакист?PcMan написа:... а какво стана 2005та, когато 3те най-силни и с най-много гласове партии се обединиха в коалиция? ...

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Чували ли сте за адмирал Хорацио Нелсън?
Той първи е въвел използваната днес тактика преди 250 години. В негова чест на площад Трафалгар в Лондон има построена колона -„Колоната на Нелсън“.
Неговата тактика е била проста. Атакувал флагмана - водещият кораб и след като го потопи цялата вражеска флота спирала.
В партизанската война има друга любопитна тактика. Противниковите войници не се убиват, а се раняват. По този начин се забавя цалата бойна единица, принуждавайки я да носят ранените си другари.
Мисля, че в момента се използват тези тактики, за да се забавят реформите. Опозицията е на ясно, че след реформите ще започне доста по-бърз ход в развитието на държавата и заедно с излизането от кризата това ще удари по техните позиции. Ще опровергае лъжите, с които преди близо 6 години дойде на власт Тристранката (тройната коалиция) и на предстоящите избори загубата им е в кърпа вързана.
Той първи е въвел използваната днес тактика преди 250 години. В негова чест на площад Трафалгар в Лондон има построена колона -„Колоната на Нелсън“.
Неговата тактика е била проста. Атакувал флагмана - водещият кораб и след като го потопи цялата вражеска флота спирала.
В партизанската война има друга любопитна тактика. Противниковите войници не се убиват, а се раняват. По този начин се забавя цалата бойна единица, принуждавайки я да носят ранените си другари.
Мисля, че в момента се използват тези тактики, за да се забавят реформите. Опозицията е на ясно, че след реформите ще започне доста по-бърз ход в развитието на държавата и заедно с излизането от кризата това ще удари по техните позиции. Ще опровергае лъжите, с които преди близо 6 години дойде на власт Тристранката (тройната коалиция) и на предстоящите избори загубата им е в кърпа вързана.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Не знам, колко може да се вярва на Световната банка, но според нея БВП на България в милиарди USD е:cossy написа:...Не съм много съгласен... по-скоро се движеха на автопилот, както при НДСВ. Разликата е, че кризата удари тройната коалиция и те до последно твърдяха, че разбираш ли криза няма и няма и да има в България. Единственото за бизнеса което направиха беше плосък данък 10%. Е, хубаво, ама за 4 години не е достатъчно...
2000г- 12.6
2001г- 13.6
2002г- 15.6
2003г- 20
2004г- 24.6
2005г- 27.2
2006г- 31.6
2007г- 39.5
2008г- 49.9
2009г- 47.1
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
Лъчо, на твоите въпроси какво е направил ББ има отговори по нагоре, но я вно си ги пропуснал. Минаваш по бул. Черни връх и какво виждаме - строи се метро, минаваме по Цариградско шосе, пак метро се строи и т.н. стига толкова с метрото. Кой раздвижи проектите - той. За метрото трябва да се отдаде дължимото и на Софиянски, който присъедини 500 000 човека към София, имам предвид Люлин. После минаваш по южната дъга от околовръстното и хоп какво има - магистрала от Бояна до Симеоново, като в момента се разширява до Младост 4. Тази работа също се мота 15 години и никой не смееше да пипне настанилите се по околовръстното, докато не дойде ББ. По магистрала Тракия работи ли се, работи се и ще бъде завършена 2012г. Магистрала Люлин направиха ли - направиха. Къде беше този проект до преди 2 години. Ето това са неща, които ще останат десетилетия, и съвсем скоро никой няма да помни дребнитв игри на плъховете около кораба.
Относно "сензациите", които излизат - лобиране, подслушване, нареждания от "горе" ги е имало винаги, само че не е имало нужда да се вадят записи, защото всичко си се случваше прекрасно за цялата ДС клика в сянка. Тук е явна и издънката на Цветанов, защото не можеш да допуснеш такова изтичане на информация, разговорите на едни от най важните хора в държавата. Самият факт, че я има тази истерия, която идва точно от ченгеджийските среди трявбва да ви говори, че са явно са настъпени и сега взимат съответните мерки.
Сега аз да задам въпрос - дайте алтернатива на ББ, да предположим, че другия месец има избори, какво правим???
Относно "сензациите", които излизат - лобиране, подслушване, нареждания от "горе" ги е имало винаги, само че не е имало нужда да се вадят записи, защото всичко си се случваше прекрасно за цялата ДС клика в сянка. Тук е явна и издънката на Цветанов, защото не можеш да допуснеш такова изтичане на информация, разговорите на едни от най важните хора в държавата. Самият факт, че я има тази истерия, която идва точно от ченгеджийските среди трявбва да ви говори, че са явно са настъпени и сега взимат съответните мерки.
Сега аз да задам въпрос - дайте алтернатива на ББ, да предположим, че другия месец има избори, какво правим???
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Stefak,
така съм съгласен, казваш нещо конкретно. А сега да видим дали е истина
Помниш ли кой откри първия етап от разширяването на околовръстното? Аз ще ти припомня - Сергей Станишев и Бойко Борисов. А?! Интересна комбинация?! Защо ли беше така??? Прочети тази статия и ще си отговориш на някой от въпросите http://money.bg/news/id_10744538" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;. Ако прочетеш добре статията, ще срещнеш едни 25 милиона за метро... Като цяло относно инфраструктурните проекти са много важни, но нека да бъдем честни, това е единствения начин да откраднеш на едро
Това не са проекти, които будят икономиката, те донасят много големи суми съсредоточени в малък брой реципиенти. Да не забравяме, че ония дето бил ял шамари от Човека, има фирми точно в тази област
Проекти които будят икономиката в момента няма... и така наречената световна икономическа криза, в момента е само в България и ще се задържи тук, точно толкова дълго, колкото и това правителство 
Относно ваденето на компромати също не съм много съгласен. Преди изборите миналата година, всяко нещо кото можеше да се използва се хвърли в борбата
и не може да отречете, че им се получи много добре с видеото на Доган
Забравили сте за червените прашки на Азер, забравили сте за историите покрай Георги Станишев (брат на С.С.), забравили сте за скандала с ДАНС и стенограмите.
Най-лошото е че хората губят памет, това най-много ме дразни
А някой от по-горе им е ограничен мирогледа поради различни фактори и просто никога не са имали памет.
Та както бързо забравя народа, така някой ден ще е забравил за "добрините" сторени от ББ, ще видите 
Преди един час точно ми разказваха за едно място (държавна структура работеща с европейски пари) в което са назначи нов финансов контрольор. Като го питали дали знае английки отговорил: "Ами не мога да пиша и да говоря, но знам!". Скоро се надявам, че и вие ще видите
така съм съгласен, казваш нещо конкретно. А сега да видим дали е истина

Относно ваденето на компромати също не съм много съгласен. Преди изборите миналата година, всяко нещо кото можеше да се използва се хвърли в борбата

Най-лошото е че хората губят памет, това най-много ме дразни

Преди един час точно ми разказваха за едно място (държавна структура работеща с европейски пари) в което са назначи нов финансов контрольор. Като го питали дали знае английки отговорил: "Ами не мога да пиша и да говоря, но знам!". Скоро се надявам, че и вие ще видите

- S_C
- потребител
Marea`01 1.6
- Контакти:
В София нещата са още по-сериозни.Метрото се строи със заем.Никакъв Бойко не може да се кичи с тая заслуга.Можеше,ако СО беше извадила от бюджета си 107-те милиона евро за строежа на метрото.Ама не.Пари няма,за това взеха заем,който трябва да бъде върнат това лято.И тогава ще стане едно голямо "мяу",защото метрото е губещ проект.Построиха нещо,за което няма пари,само и само да се каже,че нещо за построили.Тъжната истина е,че не можем да си позволим като държава да имаме нито метро,нито стотици километри магистрали.По-голямата част са заеми,които не е ясно кога и как ще се връщат.
И пак Столична община-преди седмица взеха 50 милиона лева заем от ЕБВР,с половината от които ще се платят СТАРИ задължения на градския транспорт.Като имаха пари и общината беше в толкова цветущо състояние,защо до сега не се разплатиха с фирмите???
Но след това излиза ББ и казва,че е оставил "софийската пица" "блажна".Нищо подобно.Поредната гнусна лъжа-теглят огромни заеми,които изобщо не е ясно с какви пари ще се връщат и какво ще струват на софиянци тия мегаломански проекти.
Магистрала "Люлин" се прави по-голямата част с европейски пари,които са безвъзмездна помощ.Пълна заблуда е обаче,че спазват срокове.
""До към 10ти Януари някъде ще стане готова магистралата Люлин. Ще я пуснем пробно". " Този цитат е на новия ни Вожд и Учител.Преди това пробното пускане беше за декември.Сега отиде за около март-април,като Плевнелиев споменава нещо за края на май.
И още никой не е седнал да обясни грандиозният транспортен проблем,пред който ще се изправи София,когато магистралата се включи в неремонтираната отсечка от околовръстното между Филиповци и караулката на Е80.Тая магистрала изобщо не трябваше да се започва,без да е готово цялото околовръстно,но както навремето комунистите се полакомиха за безвъзмездното финансиране,така в момента ББ прави същата грешка,за да си начеше самочувствието на "строител".
И това са само малка част от нещата,които сега този човек си приписва като заслуги и представя за огромен напредък,а те утре ще се окажат огромни проблеми.Но тогава него отдавна няма да го има в политиката и ще трябва някой друг да му оправя глупостите.
Ясен знак за основите,на които се гради политиката на тия хора и нещо,което ни засяга пряко (поне каращите в София)-още като подготвяха промените в ЗДВП за електронния фиш,първата им работа беше да махнат броячите от светофарите.И там,където ги имаше,постепенно изчезват,а се слагат камери.
И пак Столична община-преди седмица взеха 50 милиона лева заем от ЕБВР,с половината от които ще се платят СТАРИ задължения на градския транспорт.Като имаха пари и общината беше в толкова цветущо състояние,защо до сега не се разплатиха с фирмите???
Но след това излиза ББ и казва,че е оставил "софийската пица" "блажна".Нищо подобно.Поредната гнусна лъжа-теглят огромни заеми,които изобщо не е ясно с какви пари ще се връщат и какво ще струват на софиянци тия мегаломански проекти.
Магистрала "Люлин" се прави по-голямата част с европейски пари,които са безвъзмездна помощ.Пълна заблуда е обаче,че спазват срокове.
""До към 10ти Януари някъде ще стане готова магистралата Люлин. Ще я пуснем пробно". " Този цитат е на новия ни Вожд и Учител.Преди това пробното пускане беше за декември.Сега отиде за около март-април,като Плевнелиев споменава нещо за края на май.
И още никой не е седнал да обясни грандиозният транспортен проблем,пред който ще се изправи София,когато магистралата се включи в неремонтираната отсечка от околовръстното между Филиповци и караулката на Е80.Тая магистрала изобщо не трябваше да се започва,без да е готово цялото околовръстно,но както навремето комунистите се полакомиха за безвъзмездното финансиране,така в момента ББ прави същата грешка,за да си начеше самочувствието на "строител".
И това са само малка част от нещата,които сега този човек си приписва като заслуги и представя за огромен напредък,а те утре ще се окажат огромни проблеми.Но тогава него отдавна няма да го има в политиката и ще трябва някой друг да му оправя глупостите.
Ясен знак за основите,на които се гради политиката на тия хора и нещо,което ни засяга пряко (поне каращите в София)-още като подготвяха промените в ЗДВП за електронния фиш,първата им работа беше да махнат броячите от светофарите.И там,където ги имаше,постепенно изчезват,а се слагат камери.