Стара Загора - Руски / Хр.Ботев

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
HePeDoBeH
потребител
потребител
Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
Контакти:
Status: Извън линия

Стара Загора - Руски / Хр.Ботев

Мнение от HePeDoBeH » 30 май 2006, 12:49

Вчера с кого се засякох на светофара така и не ми стана ясно :) Даже и номера на Мондито забравих :P Колега признай си :wink:
оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 30 май 2006, 13:55

Не съм АЗ.

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител
Регистриран: 20 фев 2005, 16:12

Мнение от valboy » 30 май 2006, 14:04

Аз съм на същата дистанция! :wink:

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Мнение от 1.8d » 31 май 2006, 10:41

Ей тоя беше :D http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=3879" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=2987" onclick="window.open(this.href);return false;

Между другото в Ст.Загора търкалят едно друго Мондео което е пълен двойник на моето и номера му мисля че беше 9127 и същите букви като моите.Онзи ден като го видях и се облещих.Понеже не си знам номера наизуст,чак вадих талона да видя дали не е моето :-B: ,че да си плюя на джапанките и да тръгвам да го гоня *00142* .Чак после забелязах че единствената разлика е,че аз съм с летНи джанти,а онова беше с тазове.А да, и моята задна броня е лепена,но аз го видях онова отпред,идваше срещу мен :D
сега поне си научих номера наизуст
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 31 май 2006, 11:52

Ех колега твоето е бял кахър. Аз като вкарах моята (тогава във Видин имаше само едно Скорпио седан и цвета същия) щях да докарам до развод собственика на другото скорпио. Да вземе жена му да види колата и му се обажда на GSM-а и го пита:
" Те къде си?"
"На работа, къде да съм!" - отговаря той.
А тя бясна -"Да да на работа!? Сега те видях с една чернокоса мацка."
А аз бях с жената. Сега сме големи приятели. Дори мислех, като прехвърлям колата на жената да сменя номера. Неговия е ВН 2764 ВВ, а аз мислех да сложа ВН 2764 ВН, но този номер бе минал. Голям майтап щеше да бъде, че кой те гледа последната буква.

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 31 май 2006, 18:15

незнам дали знаете че моето модео доскоро беше горд собственик на старозагорски номер (даже няколко :P CT 1901 .. ; CT 5400 TA и още някакъв дето не го помня) :) но предвид, че го карам много повече в софия вече е със "С"

тва с мацката ми се е случвало и на мен... мойто е 4848 а има едно точно като моето но 8484... питали са ме кво правя с руса мацка на еди кой си булевард :) аз за това си ударих моето отпред... че да се различава :) вече няма като моето :P

Ще гледам да ви навестя скоро... за по една биричка :) преди СТ.З (срещу студентския) има един басейн... долу край него, привечер, много добре ми действат бирите :) :) :)

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Мнение от 1.8d » 04 юни 2006, 21:50

la4o написа:....Ще гледам да ви навестя скоро... за по една биричка :) преди СТ.З (срещу студентския) има един басейн... долу край него, привечер, много добре ми действат бирите :) :) :)
Айде де :D На мен бирите ми действат добре навсякъде :D :D :D стига да е на сянка и да има нещо да забодеш на вилицата :D :D
А сега с тези мачове - малееееййй.Такситата ще си направят нормата,а колата ми има да осъмва тука-там :drink: *00110*
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”