Ford Cougar 2.0 i 16V (131 Hp)
- Mersinko
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2010, 01:43
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.4i 16V (90 Hp) 1997
- Status: Извън линия
Ford Cougar 2.0 i 16V (131 Hp)
Здравейте колеги
За тези които са запознати с историята на предния форд Фиестата .. реших да я направя и продам.
Днес случайно видях в една авто къща този Ford Cougar и направо се влюбих..
Искам и вашето мнение за тези коли понеже май не са много често срещани (как стоят нещата с частите, скъпи ли са, разхода как е, колата надеждна ли е и т.н.) Аз попринцип не бях се насочил към такъв "голям двигател" ама ... просто ми хареса колата.
Ако някой може да даде плюсове и минуси ще съм благодарен да ги чуя преди да действам с покупката
доколкото знам за тези коли са сходни с мондеото което е с такъв двигател !?
За тези които са запознати с историята на предния форд Фиестата .. реших да я направя и продам.
Днес случайно видях в една авто къща този Ford Cougar и направо се влюбих..

Ако някой може да даде плюсове и минуси ще съм благодарен да ги чуя преди да действам с покупката

доколкото знам за тези коли са сходни с мондеото което е с такъв двигател !?
-
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2007, 11:40
- Модел на автомобила: FORD FOKUS МК1 1,8TDDI
Абсолютно стоков - Местоположение: Стара Загора
- Status: Извън линия
Re: Ford Cougar 2.0 i 16V (131 Hp)
Като цяло ревизия на мотор,ремъци масла филтри и окачване са нормални цените все едно потдържаш мондео нооооо всичко друго по купето фарове,стопове огледала и прочие се моли да не става нещо че там цените са много дебели единствения вариант на тази кола е да се направи задължително каско,само за сравнение ти давам странично огледало ново има единствено във мото фое а цената е 500 кинта,като цяло колата е много добра има чидесна визия със по спортно излъчване,добре си върви като за килограмите и мотора.