проблем с радиото-Форд Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 30 яну 2011, 15:48
- Модел на автомобила: focus 99г. 1.4-бензин
- Status: Извън линия
проблем с радиото-Форд Фокус
Здравейте!От известно време радиото в колата ми започна да губи станциите,работи със силни смущения.Надявах се да е от антената,но в сервиза ми казаха,че е често срещан дефект на тунера.Някои сблъсквал ли се е с подобен проблем?Моля за съвет къде биха могли да го ремонтират.Благодаря предварително
-
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2008, 21:25
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi 2002
Re: проблем с радиото-Форд Фокус
и аз имах същия проблем . Дадох го на техник ,но той не можа да го оправи. Каза че трябва да се смени
тунера (или част от него ) но няма части . Търсих втора ръка радио . но цените бяха около 100 лв
В крайна сметка си купих ново CD - 130 лв.Във Форд продават и капаче което покрива половината която остава като дупка
и стои много добре . Струва около 25 лв . Неудобството в цялата работа е че не можеш да ползваш
управлението на радиото от волана ,ама се свиква и с това
тунера (или част от него ) но няма части . Търсих втора ръка радио . но цените бяха около 100 лв
В крайна сметка си купих ново CD - 130 лв.Във Форд продават и капаче което покрива половината която остава като дупка
и стои много добре . Струва около 25 лв . Неудобството в цялата работа е че не можеш да ползваш

- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
Re: проблем с радиото-Форд Фокус
може да се ползва управлението на волана ако радиото ти има вход за жично дистанционно и допълнително монтираш адаптер... работи чудничко.medal написа:Неудобството в цялата работа е че не можеш да ползваш
колкото до капачето във МП, препоръчвам ето това.... седи супер и е на светлинни години от адапторите в МП