Годишен преглед на газовата уредба
-
- потребител
- Регистриран: 11 дек 2010, 18:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK3 1.3 92 г.
- Status: Извън линия
Годишен преглед на газовата уредба
Здравейте,
Тази седмица трябва да закарам колата за преглед на газовата уредба. След продължително търсене на сервиз, който все още извършва такива прегледи (и има положителни отзиви) останах с пръст в уста. Моля, предложете ми читав сервиз в София, в който наистина ще погледнат газовата, а няма само да ми драснат в паспорта й, че са го направили. Мисля, че АГУ-то няма проблеми (май), но все пак искам да знам със сигурност, че уредбата е прегледана и е изправна, или ако има нещо да го оправям овреме.
Благодаря предварително на всички!
Тази седмица трябва да закарам колата за преглед на газовата уредба. След продължително търсене на сервиз, който все още извършва такива прегледи (и има положителни отзиви) останах с пръст в уста. Моля, предложете ми читав сервиз в София, в който наистина ще погледнат газовата, а няма само да ми драснат в паспорта й, че са го направили. Мисля, че АГУ-то няма проблеми (май), но все пак искам да знам със сигурност, че уредбата е прегледана и е изправна, или ако има нещо да го оправям овреме.
Благодаря предварително на всички!
- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Годишен преглед на газовата уредба
Под моста Чавдар, с бензиновото Рено ходех там и съм доволен - разбираха си от работата.
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
Колега прегледа се състои само да ти замерят дали няма изтичане на газ около сондата на бутилката при клапаните и изпарителя това е работа за около 4-5 минути .По сериозен е прегледа ако са минали 5 години от поставянето на уредбата.
Тогава трябва да се свали бутилката, да се напълни със вода да се надуе с определено налягане ,да се замери колко се е разширила и ако е в определени граници се узаконява ако ли не се сменя с нова бутилка .
Тогава трябва да се свали бутилката, да се напълни със вода да се надуе с определено налягане ,да се замери колко се е разширила и ако е в определени граници се узаконява ако ли не се сменя с нова бутилка .
-
- потребител
- Регистриран: 11 дек 2010, 18:24
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK3 1.3 92 г.
Ясно, благодаря за информацията. Досега не съм бил на газ и ми е сефте, та не знам какво се прави и как. Не съм сигурен от колко години колата има газова, но ще видя в паспорта и според зависи. Пък предполагам майсторите също ще кажат нещо ако има.