Стара Загора - Руски / Хр.Ботев
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
Стара Загора - Руски / Хр.Ботев
Вчера с кого се засякох на светофара така и не ми стана ясно
Даже и номера на Мондито забравих
Колега признай си 

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Ей тоя беше
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=3879" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=2987" onclick="window.open(this.href);return false;
Между другото в Ст.Загора търкалят едно друго Мондео което е пълен двойник на моето и номера му мисля че беше 9127 и същите букви като моите.Онзи ден като го видях и се облещих.Понеже не си знам номера наизуст,чак вадих талона да видя дали не е моето
,че да си плюя на джапанките и да тръгвам да го гоня
.Чак после забелязах че единствената разлика е,че аз съм с летНи джанти,а онова беше с тазове.А да, и моята задна броня е лепена,но аз го видях онова отпред,идваше срещу мен 
сега поне си научих номера наизуст

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=2987" onclick="window.open(this.href);return false;
Между другото в Ст.Загора търкалят едно друго Мондео което е пълен двойник на моето и номера му мисля че беше 9127 и същите букви като моите.Онзи ден като го видях и се облещих.Понеже не си знам номера наизуст,чак вадих талона да видя дали не е моето

сега поне си научих номера наизуст
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ех колега твоето е бял кахър. Аз като вкарах моята (тогава във Видин имаше само едно Скорпио седан и цвета същия) щях да докарам до развод собственика на другото скорпио. Да вземе жена му да види колата и му се обажда на GSM-а и го пита:
" Те къде си?"
"На работа, къде да съм!" - отговаря той.
А тя бясна -"Да да на работа!? Сега те видях с една чернокоса мацка."
А аз бях с жената. Сега сме големи приятели. Дори мислех, като прехвърлям колата на жената да сменя номера. Неговия е ВН 2764 ВВ, а аз мислех да сложа ВН 2764 ВН, но този номер бе минал. Голям майтап щеше да бъде, че кой те гледа последната буква.
" Те къде си?"
"На работа, къде да съм!" - отговаря той.
А тя бясна -"Да да на работа!? Сега те видях с една чернокоса мацка."
А аз бях с жената. Сега сме големи приятели. Дори мислех, като прехвърлям колата на жената да сменя номера. Неговия е ВН 2764 ВВ, а аз мислех да сложа ВН 2764 ВН, но този номер бе минал. Голям майтап щеше да бъде, че кой те гледа последната буква.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
незнам дали знаете че моето модео доскоро беше горд собственик на старозагорски номер (даже няколко
CT 1901 .. ; CT 5400 TA и още някакъв дето не го помня)
но предвид, че го карам много повече в софия вече е със "С"
тва с мацката ми се е случвало и на мен... мойто е 4848 а има едно точно като моето но 8484... питали са ме кво правя с руса мацка на еди кой си булевард
аз за това си ударих моето отпред... че да се различава
вече няма като моето 
Ще гледам да ви навестя скоро... за по една биричка
преди СТ.З (срещу студентския) има един басейн... долу край него, привечер, много добре ми действат бирите

тва с мацката ми се е случвало и на мен... мойто е 4848 а има едно точно като моето но 8484... питали са ме кво правя с руса мацка на еди кой си булевард

Ще гледам да ви навестя скоро... за по една биричка

-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Айде деla4o написа:....Ще гледам да ви навестя скоро... за по една биричкапреди СТ.З (срещу студентския) има един басейн... долу край него, привечер, много добре ми действат бирите
![]()
![]()

А сега с тези мачове - малееееййй.Такситата ще си направят нормата,а колата ми има да осъмва тука-там