Къде в София ще ми оправят усилвателя?
-
- потребител
- Регистриран: 22 апр 2006, 19:14
- Модел на автомобила: Ford FIESTA 1.25 ZETEC 16V
- Status: Извън линия
ми бушон може да ти гори от много работи и най-накрая да се окаже че ампа е повреден. мое да гори от това, че са ти не достатъчно дебели кабелите, които захранват ампа и като го напънеш ауде бушон, може и да гори от това че примерно говорителя ти е в пъти по-мощен от ампа и пак като го напънеш на макс..., може да гори и ако има оголен кабел някъде по инсталацията на аудиото и прави допир, което е доста вероятно щом ти изгарят веднага бушоните след смяна. огледай тая работи, но като гледам се правиш на тарикат
и няма да се занимаваш - направо отиваш у сервизо, обаче им спомени за това което ти казвам да видят че не си балък и да не те дерът много 

- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
На тарикат се праим...а? И кво ми е тарикатското??? Като не го разбирам кво да го правим...у "Плод и Зелинчук" ли да го занеса??? Тебе те знам че си "АУДИО ФИЛОСОФ" от Тунинга...що не го оправиш ти???KAGEBISTA написа:ми бушон може да ти гори от много работи и най-накрая да се окаже че ампа е повреден. мое да гори от това, че са ти не достатъчно дебели кабелите, които захранват ампа и като го напънеш ауде бушон, може и да гори от това че примерно говорителя ти е в пъти по-мощен от ампа и пак като го напънеш на макс..., може да гори и ако има оголен кабел някъде по инсталацията на аудиото и прави допир, което е доста вероятно щом ти изгарят веднага бушоните след смяна. огледай тая работи, но като гледам се правиш на тарикати няма да се занимаваш - направо отиваш у сервизо, обаче им спомени за това което ти казвам да видят че не си балък и да не те дерът много
Кабелите ми са 10 квадрата...не са слаби , говорителя е слаб , допир няма...щото музиката си свири ок , а бушона на захранващия кабел не гори...и т.н. ...
...дрън-дрън...мноо важно...
- snaiperisto
- потребител
Горът всякакви бушони...а с тоя усилвател захранвам само тубата , един БГ говорител 10 инча...nikolovvd написа:Снайпер колко е този бушон дето гърми, ако е под 15А правилно гърми, но ако е над 25А тогава правилно си се ориентирал към сервиза. И друго да те питам колко ома са ти говорителите 2, 4 или 8?
-
- потребител
- Регистриран: 22 апр 2006, 19:14
- Модел на автомобила: Ford FIESTA 1.25 ZETEC 16V
[/quote]Горът всякакви бушони...а с тоя усилвател захранвам само тубата , един БГ говорител 10 инча...[/quote]
виж ся в плод и зеленчука нема да ти помогнат
. Айде сериозно - значи щот горът всякакви бушони това означава че трябва да се огледа обстойно цалата инсталация, да се барне навсякъде с мултицет и да се види от къде е мизерията. Намери в твоя окръг аудиосервиз и там кажи какви са ти проблемите. Ще трябва да си приготвиш пари, защото само преглед на инсталация при повечето жичкаджии е 15-20лв, но ако няма там ядове следва ред на ампа - демонтаж и евентуален ремонт. Мисля 50 кинта не ти мърдат, но това зависи и каде ще ти видят колата. Може да изникне и нещо супер елементарно, но знаеш ли трябва да се види отвсякъде това е.
виж ся в плод и зеленчука нема да ти помогнат

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Снайпер, преди да отидеш в сервиза, включи само усилвателя (без никакви други устройства и говорители) през една крушка за фар. Ако светне с пълна яркост, то си за сервиз. Ако светне за кратко и угасне, то много вероятно проблема е извън усилвателя. И ако не се оправиш до края на седмицата ще ти дам адрес да ми го пратиш. Работата е от мен, че ми е жал да гледам как се гърчиш цяла седмица. Само ще помагаш в търсенето на части, ако се окаже някоя дефицитка.
- snaiperisto
- потребител
- snaiperisto
- потребител
ProInstall написа:Дай ги при нас. Ще ти ги оправим.
Ше го "оправите" , ама на "кукуво лято" , като ви видях "гъзарския" сервиз ми стана ясно

- ProInstall
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2006, 11:00
- Модел на автомобила: Car Audio
Каква е тази остра критика?
Ти май не познаваш начина на работа на сервизите.
Колкото до "Гъзарския" сервиз, не ти ли е по-добре като влезеш на такова място отколкото в някакъв кимизарник. И ние сме почнали с два гаража.
Не смятам, че е умесно да коментираш цените при положение, че не си питал. Цените ни не са били по различни от тези на другите сервизи. Само качеството ни е по-високо. А ако очакваш да ти се свърши работа без пари и без да оставиш стъпалото... ...ми трудно ще си намериш подходящия човек. И какво те притеснява срок от една седмица. Все пак не си единственния ни клиент за днес, а и си има технологично време. Няколко часа за да се открие повредата, поне един ден за да се доставят частите, още няколко часа докато се сменят и то стана събота. Да го беше оставил сега да е ясно какво му е.
Колкото до "Гъзарския" сервиз, не ти ли е по-добре като влезеш на такова място отколкото в някакъв кимизарник. И ние сме почнали с два гаража.
Не смятам, че е умесно да коментираш цените при положение, че не си питал. Цените ни не са били по различни от тези на другите сервизи. Само качеството ни е по-високо. А ако очакваш да ти се свърши работа без пари и без да оставиш стъпалото... ...ми трудно ще си намериш подходящия човек. И какво те притеснява срок от една седмица. Все пак не си единственния ни клиент за днес, а и си има технологично време. Няколко часа за да се открие повредата, поне един ден за да се доставят частите, още няколко часа докато се сменят и то стана събота. Да го беше оставил сега да е ясно какво му е.
- snaiperisto
- потребител
1.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НАЧИНА НА РАБОТА НА СЕРВИЗИТЕ , ОСТАНАХ С ВПЕЧЕТЛЕНИЕТО ЧЕ МИ КАЗВАШ "ЕЛА И ЩЕ ТИ СВЪРША РАБОТА".ProInstall написа:Каква е тази остра критика?
2.ЗА ЦЕНИТЕ-НЕ СЪМ КОМЕНТИРАЛ...ЩОТО НЕ СЪМ ПИТАЛ , АМА КАЖИ МИ ДАЛИ ЩЯТЕ ДА ГО ОПРАВИТЕ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 30-40лв. ?
3 КВО ШЕ МУ ПРАВИТЕ НА ТОВА СТЪПАЛО ЦЯЛА СЕДМИЦА...ЩЕ МУ "БАЕТЕ" ЛИ...СА ШЕ КАЖЕШ "ИМАМЕ МНОО РАБОТА" , А АЗ ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ: "ПА ЩО МЕ ВИКАШ БРЕ?"
3.ТОВА ЗА ТЕХНОЛОГИЧНОТО ВРЕМЕ СА ПЪЛНИ ПРОСТОТИЙ , КВИ ЧАСОВЕ ЗА ОТКРИВАНЕ НА ПОВРЕДАТА , ТА ТО СЕ ВИЖДА КЪДЕ СВЕТКА , КВИ ДНИ ЗА ДОСТАВКА НА ЧАСТИ:КЪВ "СЕРВИЗ" СТЕ КАТО НЯМАТЕ ЧАСТИ ....И КВО МЕ ИНТЕРЕСУВА ЧЕ "СТАНАЛО СЪБОТА" , АЗ СЪМ ЧОВЕКА С ПАРИТЕ , БИ ТРЯБВАЛО ДА ПРОЯВИТЕ УВАЖЕНИЕ...АБЕ ЩЕ МЕ ИЗВИНЯВАТЕ АКО СЪМ ВИ ИЗГЛЕЖДАЛ КАТО ПОРЕДНАТА "ОВЦА" И СТЕ ОСТАНАЛИ РАЗОЧАРОВАНИ.
В този пост няма нищо лично спрямо "ТЕБЕ" , щото ТИ не беше там , а аз се чувствам като : "измаменото Камилче".
- ProInstall
- потребител
- Регистриран: 02 юни 2006, 11:00
- Модел на автомобила: Car Audio
-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2006, 11:27
- Модел на автомобила: ford
BadAngel написа:еми иди в тояга
А ти случайно не работеше ли в тояга.........?BadAngel написа:ами аз ходя в тояга и съм доволен, не виждам какъв е проблема ?snaiperisto написа:Така ли...ти трябва да си некъв "гений" или да ме смяташ за мноо "прост" а ?BadAngel написа:еми иди в тояга
Що не идеш ти в ТОЯГА?
- snaiperisto
- потребител
S•T•A•F•F ™ написа:BadAngel написа:еми иди в тояга
А ти случайно не работеше ли в тояга.........?BadAngel написа:ами аз ходя в тояга и съм доволен, не виждам какъв е проблема ?snaiperisto написа: Така ли...ти трябва да си некъв "гений" или да ме смяташ за мноо "прост" а ?
Що не идеш ти в ТОЯГА?
Aз ли ?

-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2006, 11:27
- Модел на автомобила: ford
- snaiperisto
- потребител