ПРОТЕСТ на 28 .04 .2011 година
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: ПРОТЕСТ на 28 .04 .2011 година
Много неща са плоски. Кой се гордее и върти гуми, казваш ? Освен 2-3 лица и то на 2рия протест. 2-3 лица правят лицето на всички протестиращи и това защо са там, гениално твърдение. Виждам, много по-запознат си от нас от телевизията информиран. В голяма грешка си - каква кауза няма? Обясних ли за най-скъпата производствена цена в Европа, а за качеството и по-евтината с 30ст нафта до преди под 2год.? Кой не знае тук за какво протестира, и кой си търси причини за нападки и отричане от нас? Къде нарекох някого мишка.. Това, че сме 2хил вчера и 3хил. на 2рия не значи, че другите са мишки, а че нямаме единно общество. Всеки е алчен и надменен, гледа лошото на чуждото и благото само на себе си. Като лошото е приоритет. Ако това са едни и същи приказки и глупости, браво. Най-лесно се пише офф топик с нападки към някой, който не ви е удобен на групичката ви, а след това се нареждате на опашка със сляпа подкрепа един друг. Жалко. А и поне като пиша разсъждения бях там, не стоя у нас взимайки участие. Никой не е длъжен, но защо да сме 3хил.
И за постигнатото - преди 2рия протест беше 2.61 дизела, стана 2.44 след него, с еднакво съотношение барел/курс на долара доста време. Същото с бензина.
3-тия бе слаб и нямаше ефект, след 4-тия още няма, също беше по-слаб, но защо ли е по-слаб? Лесно ни промиха, че "сила" ще ни използва, и какво ще направи с 3 до 5хил човека? Ще спечели изборите сигурно. И 10хил да станем са нищо за партия, но нещо за протест. Отделно 80% от тези хора ще ги изгуби в момента, в който се обяви за политическа партия. Промиването е лесно, да излезнат повече с хора май не е.
Аз ако питах за резултати щях да си помисля "големи резултати с 3хил човека? И аз се присъединявам" - за това съм там
И за постигнатото - преди 2рия протест беше 2.61 дизела, стана 2.44 след него, с еднакво съотношение барел/курс на долара доста време. Същото с бензина.
3-тия бе слаб и нямаше ефект, след 4-тия още няма, също беше по-слаб, но защо ли е по-слаб? Лесно ни промиха, че "сила" ще ни използва, и какво ще направи с 3 до 5хил човека? Ще спечели изборите сигурно. И 10хил да станем са нищо за партия, но нещо за протест. Отделно 80% от тези хора ще ги изгуби в момента, в който се обяви за политическа партия. Промиването е лесно, да излезнат повече с хора май не е.
Аз ако питах за резултати щях да си помисля "големи резултати с 3хил човека? И аз се присъединявам" - за това съм там
Последна промяна от PcMan на 29 апр 2011, 12:31, променено общо 7 пъти.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
mrdds написа:Чакай,да видим.urgan написа:Най сетнеКрай, повече няма да пиша по темата.

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
1. Във всеки протест до сега имаше кадри на въртящи гуми...
2. 2-3 хил. в цялата страна съм склонен да повярвам. Новините са красноречиви, имаше изказвания на участниците в протеста които споменаваха "30-40 коли"
3. bTV работи за управляващите, ти го казваш, и промива мозъци. Това означава ли, че управляващите ни промиват мозъка? Недоволството ти към тях ли е?
4. Каква ви/ти е каузата? (по-скоро към теб, защото като гледам интервютата, няма единно мнение) Към частна компания ли е насочена или към дъжавата. Ако е към частна, защо блокирате градовете, а не например рафинерията. Ако е към държавата, това означава ли, че управляващите са некомпетентни и вие имате ли идеи как точно държавата да регулира частно дружество.
5. Сляп ли си и не забелязваш ли коя е малобройната групичка
Върни се и прочети внимателно постовете 
6. Защо не си спазваш обещанията и не спреш да пишеш
2. 2-3 хил. в цялата страна съм склонен да повярвам. Новините са красноречиви, имаше изказвания на участниците в протеста които споменаваха "30-40 коли"
3. bTV работи за управляващите, ти го казваш, и промива мозъци. Това означава ли, че управляващите ни промиват мозъка? Недоволството ти към тях ли е?
4. Каква ви/ти е каузата? (по-скоро към теб, защото като гледам интервютата, няма единно мнение) Към частна компания ли е насочена или към дъжавата. Ако е към частна, защо блокирате градовете, а не например рафинерията. Ако е към държавата, това означава ли, че управляващите са некомпетентни и вие имате ли идеи как точно държавата да регулира частно дружество.
5. Сляп ли си и не забелязваш ли коя е малобройната групичка

6. Защо не си спазваш обещанията и не спреш да пишеш

- PcMan
- потребител
- Контакти:
1. Почти ги нямаше 3тия и 4тия, а и това ни е народа, къде е изненадата? Пред блока колата ще ми запалят да се сгреят, вие за едни гуми правите от мухата слон. България сме, ако има подобни изпълнения, но останалите хора знаят защо са там, какво пречи и ние да сме там. Света е далеч от перфектен, дори върви надолу. Няма как да сме 100% протестиращи и 0% за да правят "шоу"
2. На 2рия имаше поне 3хил. коли в София и повече хора. http://video.bgnes.com/view/16231. Главните булеварди бяха блокирани по час и половина. Това с 1000 коли на 4 булеварда не се постига.
3. Промиване има не само в България, но в бедна държава е по-лошо. Не отричам напълно управлението, неговата работа не е едностранна, и доста от нея си я върши добре. Друга не толкова. Видя се искрица желание да е 1-вото правителство на България, погледнало към страховития Лукойл. Щом 1 път е имало искрица, може да има 2-ри 3-ти, без нас тя няма да се роди. Лукойл е в основата на икономиката, по-ниски цени -> по-малък къс за бюджета. Никой не отказва пари, само ако е под заплаха(например за идващи избори) = по-големи протести.
4. Точно така, няма единно мнение, но един факт - вчера 2-ма желаещи да се изкажат на ал.нески заявиха, че протеста вече ще е за всичко - олио, картофи, заплати и т.н. При което ? Хората го усвиркаха. Предния път им дадоха шапки и тениски със "сила", този път една шапка и тениска нямаше, 90% си беше плакати за горивата. Ето ти отговора.
Ако блокираме рафинерията идват танкове, не сме Гърция или Италия, където правото на протест е наистина право, дано ги стигнем някой ден. Протестирам с/у злоупотребата с монопол, точно с/у злоупотребата с монопол има закон, и държавата има начини и сила да го контролира, при желание. Желанието идва само с протести, защото само ние имаме полза от контрола. Реално протестирам с/у Лукойл, но пред държавата, тъй като само тя може да контролира, и не го е правила - т.е. също има вина. Всеки* ако му дадат пълна свобода и безконтролие ще граби и мами - примери колкото искате.
6. Не фигурираше думата "обещавам", а и все към мен се обръщате, какво да ви правя.
Към 4.

2. На 2рия имаше поне 3хил. коли в София и повече хора. http://video.bgnes.com/view/16231. Главните булеварди бяха блокирани по час и половина. Това с 1000 коли на 4 булеварда не се постига.
3. Промиване има не само в България, но в бедна държава е по-лошо. Не отричам напълно управлението, неговата работа не е едностранна, и доста от нея си я върши добре. Друга не толкова. Видя се искрица желание да е 1-вото правителство на България, погледнало към страховития Лукойл. Щом 1 път е имало искрица, може да има 2-ри 3-ти, без нас тя няма да се роди. Лукойл е в основата на икономиката, по-ниски цени -> по-малък къс за бюджета. Никой не отказва пари, само ако е под заплаха(например за идващи избори) = по-големи протести.
4. Точно така, няма единно мнение, но един факт - вчера 2-ма желаещи да се изкажат на ал.нески заявиха, че протеста вече ще е за всичко - олио, картофи, заплати и т.н. При което ? Хората го усвиркаха. Предния път им дадоха шапки и тениски със "сила", този път една шапка и тениска нямаше, 90% си беше плакати за горивата. Ето ти отговора.

6. Не фигурираше думата "обещавам", а и все към мен се обръщате, какво да ви правя.

Към 4.
Последна промяна от PcMan на 29 апр 2011, 15:34, променено общо 1 път.
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Аз пък да попитам от чисто любопитство кой измисли протеста да е в работен ден
И какво според тебе ПцМане трябваше да направя, нали казваш че си седя вкъщи пред телевизора... да питам шефкинята може ли да изляза за 4 часа за да отида да протестирам против нещо което даже не се знае за какво се протестира. Искаш ли да ти кажа какъв отговор щях да получа
Да, сега ще питаш защо не съм отишъл на другите протести като са били в събота. Ще ти отговоря, протеста е безмислен като идея и изпълнение! Затова не съм ходил на предишните, докато няма ясна идея и ясни неща за който да се протестира няма и да отида. Снощи заредих бензин на 2.41 нещо невиждам да се смъква цената, понеже нали вадиш някви статистики колко се бил смъкнал бензина и дизела след протестите.
И ще те помоля да спреш с тая пропаганда да ходим да протестираме и ако не го правим значи сме мишки които се крият вкъщи!
Айде със здраве

И какво според тебе ПцМане трябваше да направя, нали казваш че си седя вкъщи пред телевизора... да питам шефкинята може ли да изляза за 4 часа за да отида да протестирам против нещо което даже не се знае за какво се протестира. Искаш ли да ти кажа какъв отговор щях да получа

И ще те помоля да спреш с тая пропаганда да ходим да протестираме и ако не го правим значи сме мишки които се крият вкъщи!
Айде със здраве
- Dani_Barabani
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2009, 17:47
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi, 2010 юни
Юрган-чо, Кажи къде е това? Че аз имам да зареждам за по-дълго пътуване и ...
Само 2,60-и отгоре мярках. Не съм се заглеждала много. Май ОМВ още държат стари цени 2,43?

- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
начи на тая кола не случайно името й е фюжън, щом и с дизел, и с бензин работи еднакво добре...
- PcMan
- потребител
- Контакти:
Просто в един момент се ядосах на себе как винаги всичко си казваме кое колко ни е криво в държавата, във форуми, пред приятели, на маса, в ума ни когато се сблъскаме с нещата. След това хората излизат, а аз стоя у нас. И то излизат на мирен непартиен протест. Пак повтарям, ако сме 10хил дали няма да се сплашат дори от мирен протест? Няма как да стане ако стоим и чакаме да отмине протеста, предварително знаейки, че няма да са повече от 2000 човека и няма да има ефект. Е как да има ако всички имащи възможност и поне малко желание мислят така предубедено, с изключение на тези 2000.
Не съм намеквал, че са мишки хората неидващи. Хората излизат, а нацията ги обрича предварително, после същата нация реве всеки ден кое как й е криво. Не цялата, но повечето от нея го прави. Тук целта е не да обидим хората не дошли, а да се обединим като народ, не целия, и 10хил. стигат за сплашването. 7.5милиона/10хил = 1 човек на 750 - трудна непосилна задача
Всеки знае за себе си защо не идва и защо идва. Причина винаги се намира и за двете.
Ето ви цялата истина за вчера, полицейщината и не малко събралите се хора на фона на промиването за "сила" и организаторите й и др.подобни промивки, необединената нация засега, и работния ден: http://video.bgnes.com/view/17907 Единствената медия отразила правилно. На 2-рия протест бяхме поне двойно повече, т.е. това не е пика. Дано има още пикове, по-големи, ако спре нацията да ни обрича предварително, ще се получи. Излезлите хора са част от нас, не цигани, не чужденци, а 1 малка част от самите нас. Мен лично все по-наглата полиция, общината която принуди пунктовете да тръгнат доста по-рано за да не успят много хора, нарочно в разрешението за интервалите на протеста, в последния момент, и т.н., още повече ми харесва. Щом пращат толкова полицаи и подобна организация, значи ги е страх да не станем много, а тогава ще ги е страх на степен n, и да видим на 10хил човека ще извадят ли 20хил полицая.
И онзи най-страшния полицай ходи с камерата и снима предния път кой е спрял на цариградско, а този път хората. И пишат актове за движение в лява лента. Незаконни актове. И ще ми карат полицейски паяк около колоната. А с всички ще се отнасят като с отрепки и футболни хулигани, така за сплашването. Само това трябва да е достатъчно да излезнем 10хил и да снимат и пишат тогава!
Правова държава, в която се записват номерата на протестиращите, в мирен разрешен протест. Отнемат се документи и т.н. Ако и това не ни кара да излизаме, сигурно трябва да ни стрелят, за да се пробудим. Ето как се отнемат документи и записват номера.
http://video.bgnes.com/view/17900

Не съм намеквал, че са мишки хората неидващи. Хората излизат, а нацията ги обрича предварително, после същата нация реве всеки ден кое как й е криво. Не цялата, но повечето от нея го прави. Тук целта е не да обидим хората не дошли, а да се обединим като народ, не целия, и 10хил. стигат за сплашването. 7.5милиона/10хил = 1 човек на 750 - трудна непосилна задача

Ето ви цялата истина за вчера, полицейщината и не малко събралите се хора на фона на промиването за "сила" и организаторите й и др.подобни промивки, необединената нация засега, и работния ден: http://video.bgnes.com/view/17907 Единствената медия отразила правилно. На 2-рия протест бяхме поне двойно повече, т.е. това не е пика. Дано има още пикове, по-големи, ако спре нацията да ни обрича предварително, ще се получи. Излезлите хора са част от нас, не цигани, не чужденци, а 1 малка част от самите нас. Мен лично все по-наглата полиция, общината която принуди пунктовете да тръгнат доста по-рано за да не успят много хора, нарочно в разрешението за интервалите на протеста, в последния момент, и т.н., още повече ми харесва. Щом пращат толкова полицаи и подобна организация, значи ги е страх да не станем много, а тогава ще ги е страх на степен n, и да видим на 10хил човека ще извадят ли 20хил полицая.

И онзи най-страшния полицай ходи с камерата и снима предния път кой е спрял на цариградско, а този път хората. И пишат актове за движение в лява лента. Незаконни актове. И ще ми карат полицейски паяк около колоната. А с всички ще се отнасят като с отрепки и футболни хулигани, така за сплашването. Само това трябва да е достатъчно да излезнем 10хил и да снимат и пишат тогава!
Правова държава, в която се записват номерата на протестиращите, в мирен разрешен протест. Отнемат се документи и т.н. Ако и това не ни кара да излизаме, сигурно трябва да ни стрелят, за да се пробудим. Ето как се отнемат документи и записват номера.
http://video.bgnes.com/view/17900
Последна промяна от PcMan на 29 апр 2011, 15:27, променено общо 1 път.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
аз ако съм полицай и някой ме блъсне така (като този дето иска да пресича), ще му скъсам шортите... да знаеш 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
PcMan написа:....И пишат актове за движение в лява лента. Незаконни актове. ......
Според тебе, кой закон, е законен? Или ти като караш законите нямат значение? Или не си го чел, защо ли ти е закон за движението по пътищата, ти си най най.Чл. 8. (1) Водачите на пътни превозни средства използват дясната половина на пътя по посока на движението си, освен в случаите, когато с пътен знак или със светлинен сигнал е указано нещо друго.
Ето още малко да се просветиш:
В конкретния случай, като бавнодвижещи се превозни средства, попадате под ударите на Чл71.Глава дванадесета.
РАЗПОЛОЖЕНИЕ НА НЕРЕЛСОВИТЕ ПЪТНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ВЪРХУ ПЪТНОТО ПЛАТНО
Чл. 67. (1) Водачът на пътно превозно средство е длъжен да се движи възможно най-вдясно на платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна маркировка - да използва най-дясната свободна лента.
(2) Броят на пътните ленти се определя от пътната маркировка или от пътен знак, а когато няма такива - от водачите, съобразно широчината на платното за движение, широчината на недвуколесните пътни превозни средства и от необходимото странично разстояние между тях.
Чл. 68. На пътно платно с двупосочно движение на водача на пътно превозно средство е забранено:
1. когато платното за движение има две пътни ленти - да навлиза и да се движи в лентата за насрещно движение, освен при изпреварване и заобикаляне;
2. когато платното за движение има три пътни ленти - да навлиза и да се движи в крайната лява лента. Навлизането и движението в средната лента е разрешено само при изпреварване и заобикаляне;
3. когато платното за движение има четири и повече пътни ленти - да навлиза и да се движи в лентите за насрещно движение.
Чл. 69. На пътно платно с три и повече пътни ленти за движение в една посока, сигнализирани с пътен знак Д1, водачът на моторно превозно средство не е длъжен да спазва изискванията на чл. 67, ал. 1.
Чл. 70. На пътно платно с три и повече пътни ленти за движение в една посока, сигнализирани с пътен знак Д1, на водача на пътно превозно средство, което не може да развива или на което не е разрешено да развива максимално допустимата за пътя скорост, се забранява да навлиза в крайната лява лента за тази посока, освен при завиване и заобикаляне.
Чл. 71. Водачът на бавнодвижещо се пътно превозно средство задължително се движи в най-дясната пътна лента, освен при завиване или заобикаляне.
Чл. 72. Движението на нерелсово пътно превозно средство по трамвайно платно, ако няма други забрани, се разрешава само при изпреварване или заобикаляне в посоката на движение на трамвая, но без да му се пречи.
Кое в акта е незаконно?
П.П. Нали нямаше да пишеш повече?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- dimkar
- потребител
- Регистриран: 03 мар 2007, 23:21
- Модел на автомобила: Nissan
Наистина е по-добре да спреш да пишеш, защото затъваш все по-надълбоко. Пък и тези промени на мненията ти също не говорят добре - едното мнение променено 7пъти, другите по веднъж... Първо седни да прочетеш малко кое как е, пък тогава давай "компетентни" мнения.
- PcMan
- потребител
- Контакти:
Да използва най-дясната свободна лента. Най-дясната бе заета с движещи се коли на метър една от друга. При което полицията ти се заканва и дянса лента трябва да спре за да се натика лява. Кое е незаконно тук ? Заета дясна дава право да се движа в лява законно. Не ви е срам вече, не сте били там но знаете по-добре как бе движението и избутването, срам.
Dimkar не виждам с кое право ми държиш сметка колко пъти ще си променям мнението. А това за срама го констатирам, не държа сметка за него. Ние не знаем ЗДП, само вие го знаете. Ние не бяхме там и не знаем точно каква беше ситуацията, а вие знаете, очевидно.
За спорта още няколко промени

За спорта още няколко промени

- HACKO
- Модератор
Като се движиш бавно не може да използваш Лявата лента или ще си стоиш в Дясната или като си в Ляво ще изпревариш колоната и като минеш в Дясно си карай колкото си искаш бавно.
Ами от нещата, които пишеш, определено не знаеш закона.
Ами от нещата, които пишеш, определено не знаеш закона.

- PcMan
- потребител
- Контакти:
- HACKO
- Модератор
Какво показва снимката? На този участък има ограничение и постоянно е така, със без протест няма значение, нали
. А 500м по-нататък където позволената скорост е 80, освободихте ли Лявата лента?
Не съм и не съм бил пътен полицай. Закона го знам защото моето свидетелство за правоуправление е истинско, за разлика от тези издадени последните 10 години. Закона и правилника за прилагането му съм го изучавал като учебен предмет в училище а кормуването ми беше две учебни години, една на колесен трактор и една на Газ 53, и на двете полигон, градско и извън града.

Не съм и не съм бил пътен полицай. Закона го знам защото моето свидетелство за правоуправление е истинско, за разлика от тези издадени последните 10 години. Закона и правилника за прилагането му съм го изучавал като учебен предмет в училище а кормуването ми беше две учебни години, една на колесен трактор и една на Газ 53, и на двете полигон, градско и извън града.

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Който иска да протестира, да протестира. Всеки си има право на мнение и глава на раменете. Тук сме защото ни обединява марката, а не да си кривим лицата на политически теми. И аз не съм съгласен с много неща и възгледи, но това не ми пречи да съм в добри отношения с хората които имат различни такива.

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Не се карайте, и не се занимавайте с глупости, доходите са ни ниски, а не цената на горивата високи ! От там трябва да се почне ! Иначе властта има всякакви лостове и механизми да секне този безличен протест, и някои го опитват, за нещастие.
Мир вам.
Мир вам.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Мерси, и аз да науча нещоPcMan написа:...Атанас написа:
Готин,
ти какво работиш? Все се питам, ама не мога да си отговоряАко вземеш да "раздуеш" и за нивото "ZETEC" при дизеловите триврати фокуси, цена няма да имаш
![]()
Чистя комини, как какво.

Мислиш ли, че с чистене на комини в Европа или Америка ще просперираш? Питам, щото се закани да емигрираш.
Нищо не си обяснил. За сметка на това старателно отговаряш само на някои мои постове. Я ми кажи, БР примерно, които добиват петрол в Северно море и Мексиканския залив, дали си го продават сами на себе си по пазарни (борсови) цени или по-евтино? Това важи и за другите компании.PcMan написа:... Обясних ли за най-скъпата производствена цена в Европа, а за качеството и по-евтината с 30ст нафта до преди под 2год.? Кой не знае тук за какво протестира, и кой си търси причини за нападки и отричане от нас? ...
Викаш преди 2 години нафтата по-биваше?

- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Предлагам на следващия протест да отидем и да набием протестиращите - ама за какви се мислят тия, да ни развалят утопията и да искат ниски цени!
- PcMan
- потребител
- Контакти:
Още не разбраха някои, че това не е протест на бедни и мързеливи. Хората, с които сме ходили и 3лв няма да ни сбъркат да е, но защо с това мислене се обиричаме? Защо ако имам всичко е наред и си мълча, ако нямам - не е наред, но "няма смисъл" да излеза.
"Мълчанието е злато" - най-добрата поговорка за управляващите. Ще се подмокрят ако излезнем над 10хил, но истински над 10хил, не 10хил пенсионера с рейсовете. Нищо против тях, но е ясно, че никой не се плаши така. +1 за изказването на apmlified:
"Мълчанието е злато" - най-добрата поговорка за управляващите. Ще се подмокрят ако излезнем над 10хил, но истински над 10хил, не 10хил пенсионера с рейсовете. Нищо против тях, но е ясно, че никой не се плаши така. +1 за изказването на apmlified:
Предлагам на следващия протест да отидем и да набием протестиращите - ама за какви се мислят тия, да ни развалят утопията и да искат ниски цени!