Как да свържа оригинално СД на фокус?
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2009, 16:43
- Модел на автомобила: Focus 1.6 ZETEC Ghia 2000
- Status: Извън линия
Как да свържа оригинално СД на фокус?
Колеги имам проблем,на фокуса ми са слагали някакво измислено радио и сега искам да си върна оригиналното радио ,но едната букса от оргиналните кабели ми липсва! От къде мога да намеря оригинална букса такава,питах разни хора казаха ми че тази била на говорителите буксата.
Ако може и някой да ми покаже някаква схема за свързване на кабелите ще съм много благодарен!
Ако може и някой да ми покаже някаква схема за свързване на кабелите ще съм много благодарен!

Focus ZETEC Power!
Dont mess with me!
You wont survive!!!
Dont mess with me!
You wont survive!!!
- kojuharov
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2011, 22:05
- Модел на автомобила: *
Ford Focus 1.6I TURNIER '00 Moondust Silver (Metallic) - работна
Ford Focus 1.8 TDDI TURNIER '99 Moondust Silver (Metallic)
Ford Focus C-Max 1.6 TDCI '06 Moondust SIlver (Metalic) - основна - Местоположение: София - Варна - София
Re: Как да свържа оригинално СД на фокус?
bull3t написа:Колеги имам проблем,на фокуса ми са слагали някакво измислено радио и сега искам да си върна оригиналното радио ,но едната букса от оргиналните кабели ми липсва! От къде мога да намеря оригинална букса такава,питах разни хора казаха ми че тази била на говорителите буксата.
Колега, и аз търся, но за сега не съм намерил. Ако намериш пиши, и аз съм от София, ще дойдеш на по бира и ще ти го вържем цд-то.
Каквото и да купиш, все караш FORD !
И тия дето гледат все в небето, свършват под земята.
И тия дето гледат все в небето, свършват под земята.
- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
схемата 100% я има в интернет ,потърси я
- s_h_e_f_a
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 00:56
- Модел на автомобила: Ford Ka
Схемата е да дойдеш при мен да ти го направяbull3t написа:Колеги имам проблем,на фокуса ми са слагали някакво измислено радио и сега искам да си върна оригиналното радио ,но едната букса от оргиналните кабели ми липсва! От къде мога да намеря оригинална букса такава,питах разни хора казаха ми че тази била на говорителите буксата.