Абсурд е такова отношение!!!

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
Ersho
потребител
потребител
Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
Контакти:
Status: Извън линия

Абсурд е такова отношение!!!

Мнение от Ersho » 18 юни 2006, 20:11

Скоро се регистрирах в форума на Митсубиши нали си карам и едно Колтче,та мисьлта ми е че тука в форума на Форд макар и да не карам Форд по са учтиви некак си саклубарите колкото в форума на Митсубиши!Пиша си некви вьпроси относно колицата а те не обращат внимание на това а на всяка правописна грешка...Казах им че никога не сьм писал на кирилица но гламурите си знат тяхното,прекалено надути!А да не ви разправям кви теми пускат ....http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... topic=1078 ето тва е една от важните им проблеми(да им имам проблемите :roll: )чесно ще ме е срам да пусна такав пост трябва да си бати малоумника!!! Е та тва е колеги...чакам мнения дали сьм прав или сгрешил някаде!?
Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !

Потребителски аватар
BadAngel
потребител
потребител
Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
Модел на автомобила: '06 Ford Focus
Контакти:

Мнение от BadAngel » 18 юни 2006, 20:28

еми, да ти кажа честно зависи си :) с мен не се държат много гот, ама сигурно си има причина :) може би просто има голяма възръстова разлика между мен и повечето потребители тука и за тва :)
Играчките се променят,
момчетата - не.

_SLiThER_

Мнение от _SLiThER_ » 18 юни 2006, 20:45

Абе май не си писал във форума на VW аз преди форда гледах един голф :oops: та го питах това онова и не получих едно смислено мнение само простотии :twisted:

muko
потребител
потребител
Регистриран: 08 юли 2005, 20:28
Модел на автомобила: Hyundai Accent 1.4 95 ph

Мнение от muko » 18 юни 2006, 20:48

Bad angel не си прав! Мисля, че всичко е ОК с толерантността. Все пак всички имаме нужда някой /било то и по-млад от нас/ да ни посмъмри когато прекалим. /Аз съм на 43/ :D:
Колкото повече, толкова повече!
Мечо Пух

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 18 юни 2006, 22:58

Дали пишеш грамотно или не, то си е за тебе. Форумът е за да си помагаме, не за да се учим на граматика... Но все пак поне полагай усилия ;)
Изображение

Потребителски аватар
KickingKing
потребител
потребител
Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
Модел на автомобила: само за руси
Контакти:

Мнение от KickingKing » 18 юни 2006, 23:54

Lok-Tar!

Аз мога да говоря само за форумите в които вземам дейно участие и имам наблюдение, а те са Ford, BMW, tuning.bg. Последното посочено изобщо няма да го коментирам, всички знаете защо... БМВ също защото не става въпрос за него.
За Форд форума... или по-точно форумите, в които съм влизал винаги са ме приемали добре и са ми отговаряли точно и коректно.
Леонит, не мисля, че е заради възрастовата разлика визирайки това, че сме горе долу на една възраст, а с мен никога не са се държали грубо или не-приятелски.
Дори след тъпи теми от сорта на ГЛЕЙ ГЛЕЙ КАК ВЪРВИ КОЛАТА МИ(които бих визирал по-скоро като детски и аз съм пускал) всички ми отгвороиха в добрия тон и се държаха много коректно. Впрочем така се държат с мен и на живо, а 100% има неща, които не им харесват в мен.

Аз лично много се радвам на Фордовските форуми и на хората в тях. Поздрави колеги и все така :)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 19 юни 2006, 00:20

С Ершо се виждаме или чуваме почти всеки ден.
Не му промивам мозъка или да му въздействам по какъвто и да било начин. Даже когато се виждаме или чуваме почти не си говорим за форми, и незнаех че се е регнал и участва в Митсубиши.
Днес карах Митсубишито и да ви кажа много съм приятно впечатлен.
Но ...
Митсубишито е скъпичко ...
Както каза веднъж cossy фордовете са по-еФтинки и затова ги карат по-земни жители на планетата.
В ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ където от скоро станах мод налагам малко по строги мерки с цел да не стигнем tuning.bg където има раздели заключени и до които имат достъп само сериозни участници. Иска ми се тук да няма такива раздели а само сериозни.
Ако има оплаквания от мен и моята работа пишете ми на ЛС и гарантирам ви ще бъде препратено ако се налага текста ви 1:1 към админи и те ако преценят ще ми отнемат правата и ще си лафите наволя. :D

S•T•A•F•F ™
потребител
потребител
Регистриран: 17 юни 2006, 11:27
Модел на автомобила: ford

Re: Абсурд е такова отношение!!!

Мнение от S•T•A•F•F ™ » 19 юни 2006, 11:08

Ersho написа:Еее нали и аз карам на мене защо никои не мо обраща внимание на вапрпсите? Нали за тваж сме тука Феножете.....далбоко сам разочарован

Не мисла отново да питам за нешто тука в Форума
Извинявай, но на такъв пост кой ще ти отговори.... освен това човекът ти е казал къде да провериш, първо търсиш :arrow: после питаш :wink:

13 правописни грешки в два реда....... :shock:

Потребителски аватар
valboy
потребител
потребител
Регистриран: 20 фев 2005, 16:12

Re: Абсурд е такова отношение!!!

Мнение от valboy » 19 юни 2006, 11:41

S•T•A•F•F ™ написа:
Ersho написа: 13 правописни грешки в два реда....... :shock:
Ми човека ползва там конвертора от латиница на кирилица, сигурно неможе да пише на български.... знае ли човек.... :wink:

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Мнение от noface » 19 юни 2006, 19:03

Абе вие с *VIP* *00147* чикиите от тунинг форума не може да се сравнявате.Просто не сте дорасли,там незнаещи не трябва да пишат а само да четат и да се кланят на разбирачите.Аз ли трябваше да ви отварям очите,хмммм *00935*

Потребителски аватар
Ersho
потребител
потребител
Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
Контакти:

Мнение от Ersho » 19 юни 2006, 23:15

S•T•A•F•F ™
Не ми е ясно защо си копирал тва и като си го копирал поне трябваше всичко да видат за какво става на вапрос! Вярно е не съм грамоте. и никога пред компа не съм писъл на Кирилица опитвам се да се старая....И пак кавам че се извиних за правописните грешки!
Последна промяна от Ersho на 19 юни 2006, 23:18, променено общо 1 път.
Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 19 юни 2006, 23:17

Нямам мнение за други форуми тъй като за пръв път се включвам във форум.Тука отношението на всички е толерантно един към друг защото всеки се отнася сериозно към проблемите на другите "щото ги карат земни хора", та и на тях може да им се случи нещо.

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Мнение от 1.8d » 19 юни 2006, 23:24

HACKO написа:....Тука отношението на всички е толерантно един към друг защото всеки се отнася сериозно към проблемите на другите ....
Абе чат-пат обичаме да се бъзикаме и да си правим гъргара на чужд гръб...ама хайде...карай да върви :D:
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 20 юни 2006, 00:23

Че без това пък на какво ще прилича (не мога да намеря точната дума), все пак сме нормални хора.

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Мнение от noface » 20 юни 2006, 23:05

Е как да не му се е случило нещо важно :shock: ти предсавяш ли си да му скърца седалката???Ами ако ея ползва за полог току виж измъти някое стресирано и неподходящо за влизане в ЕС пиленце А?? Кво правим тогава Ааа??? :-SS: *00142* :mrgreen:

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”