Какъв Форд да си купя?
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2011, 21:52
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2007
- Status: Извън линия
Re: Какъв Форд да си купя?
Еми да, а и да знаеш колко по-евтина е от Фокуса, а от 3-ката да не говоримеmondeosport написа:Ще взема да си купя една 124-ка и това е

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
сравнявам подобни двигатели и екстри ,много по коректно от колкото да взема най скъпата тройка щото тя ще е едни 200-250 коня отгоре на фокуса и не знам кое ще им сравнявамMatrona написа:Е ти гледаш възможно най-скъпия Фокус. За да ти е правилно сравнението, кажи колко струва най-скъпата тройка, и я сравни с 50 000 леваAlexi написа:.. "БМВ което що годе да става" - много надменно за човек каращ малка градска колица ... младеж всяка тройка е много по добра машина от фокуса и да разликата в цената е само 4к ,погледни ценовата листа на фокус с 2.0 дизел и топ оборудване ... мазда и инсигния са нови модели също ,до толкова до колкото са актуални и няма излезли по нови ..
аз лично естествено че ще предпочета голям седан ,за мен не е ужас да си карам из града ... научил съм се![]()
при фиестата нещата стоят по същия начин - малка тясна пласмасова колица с немощно моторче
ако ще карам 7 км на ден ще се возя с такси ...

-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2011, 21:52
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2007
Именно, просто сравнението ти от самото начало няма смисълAlexi написа:сравнявам подобни двигатели и екстри ,много по коректно от колкото да взема най скъпата тройка щото тя ще е едни 200-250 коня отгоре на фокуса и не знам кое ще им сравнявамMatrona написа:Е ти гледаш възможно най-скъпия Фокус. За да ти е правилно сравнението, кажи колко струва най-скъпата тройка, и я сравни с 50 000 леваAlexi написа:.. "БМВ което що годе да става" - много надменно за човек каращ малка градска колица ... младеж всяка тройка е много по добра машина от фокуса и да разликата в цената е само 4к ,погледни ценовата листа на фокус с 2.0 дизел и топ оборудване ... мазда и инсигния са нови модели също ,до толкова до колкото са актуални и няма излезли по нови ..
аз лично естествено че ще предпочета голям седан ,за мен не е ужас да си карам из града ... научил съм се![]()
при фиестата нещата стоят по същия начин - малка тясна пласмасова колица с немощно моторче

-
- потребител
- Регистриран: 28 апр 2011, 10:19
- Модел на автомобила: focus
Matrona е прав - все пак трябва да се сравняват моделите, които се конкурират един с друг на пазара. Т.е. с Пежо 308, Ситроен С4 и пр. А в технологично отношение Фокуса определено изпреварва останалите в класа си с някои системи, които до сега не са слагани на кола от този клас като предотварятяване на удар при ниска скорост, системата за следене за инцидентно напускане на платното, тъч скрийн дисплеи и т.н. Естествено всичко това си има цена, нормално е да е малко по-скъп.
- Alexi
- потребител
- Контакти:
там е работата ,че не е малко ,но както писаха колегите ще си дойде на цената като видят че рибите не кълват ... 

- nikky
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
Най-евтината 3-ка е 1,6 бензин, колкото моята фиеста. Екстрите, които включва са климатроник и фарове за мъгла. За да стане металик - 1,700 лева. Алуминиеви джанти 16 цола - 1,700 лева, моята е със 17-ки. За да и сложиш връзка с телефон, която моята пластмасова количка има - 2000 лева. ВЪНШНИТЕ ОГЛЕДАЛА се доплащат - 500 лева. Регулируеми подглавници на задната седалка - 120 лева. USB интерфейс - 600 лева. Гласово управление - 800 лева.Alexi написа:младеж всяка тройка е много по добра машина от фокуса и да разликата в цената е само 4к ,погледни ценовата листа на фокус с 2.0 дизел и топ оборудване
БМВ-то, за което говориш е с невероятните 122 коня, моята Фиеста е със 120. Ще бъде невероятно динамично БМВ. На магистралата ще ги изядеш всичките... Аааа и сто процента е строено с корабна стомана няма грам пластмаса по него.
- Alexi
- потребител
- Контакти:
аз предпочитам базово бмв пред топ оборудвана фиеста ,а ти щом предпочиташ фиестата - със здраве си я карай 

- nikky
- потребител
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
И ти си карай БМВ-то. Много е готино, снимай го - бял неметалик с 16ки тасчета. И най-вече 316 е супер динамично - 11 секунди до 100.
-
- потребител
- Регистриран: 18 мар 2011, 13:02
- Модел на автомобила: mondeo
И все пак, колкото и да харесвам Форд, БМВ-то си е БМВ 

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Всеки има право на избор. На българина максимата е: Може да е 20 годишна кола ама Мерцедес или БМВ, пък нищо че нямала екстри. Нали комшията му я гледа отвън и ще му завиди, че си е купил возило от аристократична марка.Alexi написа:аз предпочитам базово бмв пред топ оборудвана фиеста ,а ти щом предпочиташ фиестата - със здраве си я карай
Марките вече не са това, което бяха на времето. С тази глобализация се използват системи и компоненти от няколко големи производителя. Който не го осъзнае, нека да плаща за марка.mondeosport написа:И все пак, колкото и да харесвам Форд, БМВ-то си е БМВ
И понеже разговорът отдавна се отклони от заглавието на темата, я заключвам.