Разваля ли се реотана от фолиото?
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
- Status: Извън линия
Разваля ли се реотана от фолиото?
Дали ще му стане нещо ако му лепна фолио.Чувал съм че нищо му няма,обаче днес ми казаха и обратното.
Дайте съвет.Щора или фолио за хетчбек(заден прозорец)?
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
пише се реОтан, и фолиото не му пречи, дори предпазва, сега зависи кво фолио де, най-добрия вариянт е да залепиш фолио 3М, мога да ти кажа къде е мястото, където слагат фолиота на правителствените коли, много качествено работят, намира се зад театър софия, за малко стъкло 60 лв. за преден и заден джам 120 лв. взимат.. (предния едва ли ще го лепиш, абе преброй си стъклата и ще знаеш кви пари е)
обаче внимавай с куките, че си ебало майката, преди време се направих на тарикат и налепих всички стъкла и като покарах 3-4 дена така накрая сам си го свалих, набиваш по 20 кинта всеки път като те спрат..
обаче внимавай с куките, че си ебало майката, преди време се направих на тарикат и налепих всички стъкла и като покарах 3-4 дена така накрая сам си го свалих, набиваш по 20 кинта всеки път като те спрат..
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Разваля ли се релтана от фолиото?
Аз пък съм си сложил щора. Дори вечер в тъмното като паркирам назад виждам добре. Тя щората е на едни малки дупчици. Иначе гарантирано пази от слънцето, защото с предия плат с който си бях облицовал кората - часта която е на слънце беше силно избеляла а другата беше съвсем леко мръднала.Cheater_blg написа:Дали ще му стане нещо ако му лепна фолио.Чувал съм че нищо му няма,обаче днес ми казаха и обратното.
П.С. За да не пускам нова тема ще си позволя да питам тук. Чудя се дали ако си сложа фолио на задните странични стъкла и покарам с него примерно 3-4 месеца, после ако не ми хареса може ли да се махне безпроблемно ?
-
Може естественоDigiPro написа: П.С. За да не пускам нова тема ще си позволя да питам тук. Чудя се дали ако си сложа фолио на задните странични стъкла и покарам с него примерно 3-4 месеца, после ако не ми хареса може ли да се махне безпроблемно ?

- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
неможе да лепиш фолио на заден или преден прозорец.ще сцепат от актове
Колега, неме занимавай с глупости бе 
http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Аз доколкото знам,май на задните врати можеш да сложиш до 25% затъмненост на стъклото.Продават фолио с различна затъмненост.Правят акт ако е напълно тъмно стъклото и вътре в колата не се вижда нищо,ако е малко затъмнено и в колата се вижда какво има,няма никакъв проблем,а ако е залепено читаво,можеш да се оправдаеш,че фабрично си е със слънцезащита

Нали съм се спазарил да ми налепят на комбито багажника

Това сериозно ли е.До нас в рекламната къща фолиото струва 3 лв. кв.метър,а лепенето струва цели...5лв. на стъкло,със всичките му там духалки и пистолети за топъл въздух ли са,незнам какви сабаЙ ангел написа:..за малко стъкло 60 лв. за преден и заден джам 120 лв. взимат..

Нали съм се спазарил да ми налепят на комбито багажника

- BadAngel
- потребител
- Контакти:
1.8d, знам, чувал съм за евтините фолиа, обаче с времето избеляват, а и като се отлепят се късат, да не говорим, че нямат никаква защита, лично аз не бих си налепил на колата такова, по-скъпото е със сертификат и т.н. абе както си трябва е, препоръчвам ти да се спазариш за 3М фолио
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Много пари искат за лепенето тия бе
Ей на на Трабито на село как съм ги направил. Махнах всички стъкла,щото иначе като отвориш и грозно изглежда.
Купуваш си фолиото,ако искаш махаш стъклата,вземаш празно "шише"
от тия дето за чистене на прозорци,пълниш вода и две капки веро,пръскаш по стъклото и лепиш. След това изтикваш от центъра на вън въздуха с приложената в комплекта шпакла и воала. Даже и отначало да не се справиш добре,си купуваш два броя фолио и ще ти излезе много тънко. А за реотана да не те притеснява въобще. Има различни по цвят и прозрачност фолиота,вземи от най прозрачното,че куките гонят. Аз и Сиерата преди време я бях почернил,но ме накараха да го махна
А на Мондеото съм доволен от оригинално затъмнените стъкла

Ей на на Трабито на село как съм ги направил. Махнах всички стъкла,щото иначе като отвориш и грозно изглежда.
Купуваш си фолиото,ако искаш махаш стъклата,вземаш празно "шише"

А на Мондеото съм доволен от оригинално затъмнените стъкла

- BadAngel
- потребител
- Контакти:
това е заблуда, разбира се, ако спойлерите са ти от сиджи тунинг и от тротоара като слизаш ще се напукат и счупят, но ако сложиш някой марков кит няма да имаш проблеми при нормално ползване1.8d написа:...И при първото ми ходене за риба,спойлерите ще останат на язовираdemiro написа:...Направи го ей тъй и ще те призная

иначе на бялото мондео горе всичко му е супер, само един комплект ейбах му липсва за 35мм дроп да понапълни калниците и е бомба

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- ivanenev
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2005, 19:44
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.4i CLX
- Контакти:
колега при наличието на две странични огледала няма проблем да имаш фолио на задното и двете задни странични стъкла!!! за предното и двете странични предни ти трявбва спецялно разрешение! а по повод реотаните няма никкакъв проблем с тях поне аз несъм чул някои да е имал! По повод фолиата на 3М наистина са качествени лепят се по лесно стоят по-хибаво, но са и скъпички за съжаление:(! с ефтиното фолио също може да се постигне задоволителен ефект.........тъи че ти си реши колко пари искаш да дадеш за такова нещо и после да не забравиш да се похвалиш-кое ,къде и за колко:)ikov_vr написа:неможе да лепиш фолио на заден или преден прозорец.ще сцепат от актове

- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
Lok-Tar!
В закона го има, ако ви се търси - търсете.
Колега бъркаш се. За задното ИМА ПРОБЛЕМ! Двете странични ЗАДНИ са разрешени!ivanenev написа:колега при наличието на две странични огледала няма проблем да имаш фолио на задното и двете задни странични стъкла!!! за предното и двете странични предни ти трявбва спецялно разрешение!
В закона го има, ако ви се търси - търсете.

Изяж бобър - спаси дърво!
- Cheater_blg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2006, 02:53
- Модел на автомобила: Fiesta 1.8TCI '00
И колко пари струва това 3М фолио?
Тук в блг масово се използва фолио на цена от 3лева.Върши добра работа.Ако се залепи както трябва ще изкара неколко години.Например един приятел на голфа си свали прозорците(не само корите) + заден прозорец и го налепи мераклийската и кара вече 3-та година без да е мръднало.И това само за 2х3лева + труда от него.
Тук в блг масово се използва фолио на цена от 3лева.Върши добра работа.Ако се залепи както трябва ще изкара неколко години.Например един приятел на голфа си свали прозорците(не само корите) + заден прозорец и го налепи мераклийската и кара вече 3-та година без да е мръднало.И това само за 2х3лева + труда от него.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
горе съм постнал цените, 60лв. за страничен прозорец и 120 за преден и заденCheater_blg написа:И колко пари струва това 3М фолио?
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.