Какво мислите за новият Форд Фокус 2011?
- gurcayy
- потребител
- Регистриран: 11 май 2011, 23:16
- Модел на автомобила: Focus, 307
- Status: Извън линия
Какво мислите за новият Форд Фокус 2011?
Преди малко се разрових в мрежата да разгледам новият Фокус и в момента ми се иска да не го бях правил, защото ми се развали настроението....Наистина ли така ще изглежда? Лично за мен гледайки тази кола аз виждам някакво подобие на Хюндай или Киа.. Какви са тези стопове, които стигат до средата на колата и предполагам струват по 2000 лв,защото са около 3 кв.м ..Ами предните фарове и броня? Ами таблото, извадено и присадено от Аполо 13 ? И не на последно място- АМИ ЦЕНАТА за тва подобие на Фокус?
Когато дойде времето да си сменям колата, в никакъв случай следващата ми няма да е тази кола...За мен този модел е едно огрмомно разочарование...
http://www.tuning.bg/galeriya/noviyat-f ... 76#gallery
Когато дойде времето да си сменям колата, в никакъв случай следващата ми няма да е тази кола...За мен този модел е едно огрмомно разочарование...
http://www.tuning.bg/galeriya/noviyat-f ... 76#gallery
Последна промяна от gurcayy на 18 юли 2011, 16:58, променено общо 1 път.
- o.vasilev
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2010, 18:23
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDdi 66kW '01
Re: Какво мислите за новият Форд Фокус 2011?
Мнението ми беше подобно като го видях на снимки, но на живо определено хваща окото. И на мен ми се струваше, че стоповете ще стоят абсурдно, особено на хеча, но като го видях на живо ми допадна.
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16
На снимка изобщо не ми харесва новия Фокус. Мисля, че това е една голяма крачка назад в дизайна на Форд. Чудесната приемственост показана във (стария) Фокус, Фиеста и Мондео е унищожена.Тези модели са много стилни, замислени с много вкус и усет към детайла. Направо ми е трудно да приема новата линия.Категорично визията не ми харесва и бих предпочел друг модел на Форд. Съжалявам, че съм доста краен в мнението си, но за мен по-зле изглежда само последния Скорпио.
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
Според мен ще има още дизайнерски щрихи преди серийното слизане от конвейра. Страничната линия е поразяваща.
Стоповете са прекалено футуристични
С предната броня се свиква, но пък фаровете не и пасват.
Подобни мнения е имало и през 1998 год. за първородния заместник на Ескорт.
Стоповете са прекалено футуристични

Подобни мнения е имало и през 1998 год. за първородния заместник на Ескорт.
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- gurcayy
- потребител
А защо не гласувате
?

-
- потребител
Оправям пропуска.Едно НЕ от мен.
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
На живо колата изглежда доста добре. Видях я на автосалона, седнах вътре - ами удобно е но малко тесничко. Аз като седна отпред и зад мен само малко дете може да седне и то само ако е достатъчно малко, че крачката му да не висят надолу, а да са на седалката. Висок съм само 186см по лична карта (то аз съм си толкова де).
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Той отдавна си върви по конвеера. Даже един си обикаля из Търново, а друг е в тукашния шоурум на Мото-Пфое.иво г. иванов написа:Според мен ще има още дизайнерски щрихи преди серийното слизане от конвейра
На живо изглежда по-добре, отколкото на снимки.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
С това не мога да се съглася. Аз съм 188см. Нагласих си удобно за шофиране седалката, после седнах на мястото зад шофьора и също ми беше удобно. На последният модел Авенсис когато седна на задната седалка ми опира главата в тавана.momo76 написа:На живо колата изглежда доста добре. Видях я на автосалона, седнах вътре - ами удобно е но малко тесничко. Аз като седна отпред и зад мен само малко дете може да седне и то само ако е достатъчно малко, че крачката му да не висят надолу, а да са на седалката. Висок съм само 186см по лична карта (то аз съм си толкова де).
- divxstore
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2007, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo'10 2.0 TDCI 143hp Titanium X5988BX
Определено изглежда много по-добре на живо. Удобна е, дизайна отвътре ми харесва (падам си по по-футуристични табла). И не на последно място - за първи път седна ми харесва много, станал е чудесен. Мисля, че ще мине време и като вземем да ги срещаме по-честичко, ще вземат да ни харесват все повече.
- Ford_Lord
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2010, 18:12
- Модел на автомобила: Ford Orion 91',Mondeo 02'
Когато го гледах на снимки изглежда страшно яко,и си викам че на живо ще е също така,видях един наскоро стана ми много яко че виждам фокус 2011.Стана ми яко защото знам че това е новия фокус,но често да кажа очаквах повече и като дизайн иначе вътре е супер,личи си границата на новото поколение.Според мен трябваше да прилича на Фокус Купе
http://1.bp.blogspot.com/-P4i3ECfpk_c/T ... BFront.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е моето мнение,иначе като цяло го одобрявам,сега тръпна да видя новото Мондео,новата Пума ,и новото Капри,и естествено ST-версиите
http://1.bp.blogspot.com/-P4i3ECfpk_c/T ... BFront.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Това е моето мнение,иначе като цяло го одобрявам,сега тръпна да видя новото Мондео,новата Пума ,и новото Капри,и естествено ST-версиите
- nikolayri
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2011, 11:27
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCi
не ми хареса и на мен
- gurcayy
- потребител
Ще склоня да ви повярвам, че на живо колата изглежда по-добре.Но както споменах, не знам дали бих могъл да свикна с тези стопове по 3 кв.м...Айде и с таблото ще свикна, но с предницата и стопове можеха да се постараят още.Иначе погледната отстрани, колата изглежда прилично, но всичко останало за мен не е това, което би трябвало да бъде модел, който възроди марката Форд и общо взето е флагман за него.Само споделих моето мнение.
П.П. забравих да добавя, че когато дойде време да сменя колата, ще избера новата Астра, ако наистина Фокуса изглежда така
П.П. забравих да добавя, че когато дойде време да сменя колата, ще избера новата Астра, ако наистина Фокуса изглежда така

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
фокуса не е прототип отдавна е по улиците и вече се знае че изглежда точно така .. според мен можеше и да е по зле ,но и по добре - мен лично повече ме дразни таблото - разхвърляно ,много излишни бутони ,старото след фейса е по хубаво
- Ford_Lord
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2010, 18:12
- Модел на автомобила: Ford Orion 91',Mondeo 02'
Дано новото мондео не го сполетят подобни неща

-
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2011, 10:47
- Модел на автомобила: Ford Focus sedan 1.6 Duratec 100PS
Отвън колата е добре. Особено седана стои много готино. За хечбека задните стопове с тези морски звезди ми изглеждат странно. Но пълната трагедия е вътре - таблото, отворите за въздуха, футуристичната средна конзола - изобщо не ми харесват. Старият Фокус след фейслифта през 2008 ми харесва повече отвътре. Не вярвах, че е възможно, но за втори път сме на едно мнение с колегата Alexi. Интересно ми е обаче каква е возията и окачването в сравнение със стария Фокус. Може би ще се запиша на един тест драйв след летните месеци.
-
- потребител

ЕТО го http://www.google.com/search?hl=bg&sa=G ... ium%202010" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.google.com/search?q=Ford+mon ... d=0CBkQsAQ" onclick="window.open(this.href);return false;
- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Не виждам агресивните и широки фарове както и кантовете (или както там се казва) на калниците - запазени марки на по-старите фикуси. Добавям и решетката отпред, но тя поне иам защшо да е толкова широка (аеродинамика, али-бали). Муцуната сега изглежда някак си "смотана" и няма агресия. Това е по външния вид, от друго не разбирам нищо. Другото е добре, но твърде много неща са развалили. Личи си, че по дизайна са се намесили от американското подразделение. Друго си е немската инжинерна мисъл при първите фикуси 

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
На живо е много готин, на снимки не знам защо не ми харесва...

- petermitkov
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2011, 09:41
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.0 TDCI 115hp 2006
Вчера бях в МотоПфое и го огледах и поседнах в него. На живо наистина изглежда по-добре отколкото на снимка ама тези стопове нещо не ми допадат.
Определено ми идва тесничка ако ще се возя отзад - но все пак го сравнявам с Мондео.
Определено ми идва тесничка ако ще се возя отзад - но все пак го сравнявам с Мондео.