Ето я новобранката бееее :)
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Малйй
мноо мирси за пожелнията, тряя и принта да и ги дам и на нея да ги види черно на бяло
Пък и нали 97, клапани ...
Малии тва е ненормално бее
Ауу как бегаа.
Обаче нещо на 2-ра не ме кефи
С тази 2-ра нещо ... или не пускам съединителя като хората или я включвам на ниски обороти и не изтегля ... ненам ... ма аз па искам съвсем да е бегачка ....
Иначе на 5-та с 50 по барата (които знае Плевен се сеща) така, че разхода при споко каране ....
Бе има забележки но пък нямах избор:( исках такава и тази беше единствената в района
Всмисъл забележки като чистачката, халогените ....
На срещата може да намерите още ... има натиснато до заден десен стоп.
Абе баси 3 часа тоя пост
3000 човека все едно не са ме виждали и чували пишат кат шантави в Q-to
То па човек да не си купи кола баси 

За сега като гледам няма сми от газовоkEFi написа:Кога ще и слагаш газово???

Малии тва е ненормално бее

Ауу как бегаа.
Обаче нещо на 2-ра не ме кефи

Иначе на 5-та с 50 по барата (които знае Плевен се сеща) така, че разхода при споко каране ....

Бе има забележки но пък нямах избор:( исках такава и тази беше единствената в района

На срещата може да намерите още ... има натиснато до заден десен стоп.
Абе баси 3 часа тоя пост

3000 човека все едно не са ме виждали и чували пишат кат шантави в Q-to

- paci
- Модератор
Начи за разход има време ... първо да и се порадвам на динамикатаjordj написа:Не се оплаквай а ми казвай кога ще я видим на живо с БГ номера .
Кога ще пишеш за разхода и там подобни ,не ги овъртай.
Кога ще я сложиш и в галерията"Моята кола"

С номерата голямо мотане се мотахме с Ершо и в 17 чак стигнах до КАТ и за сега има само заявление.
Оценки, па дирим де по "подходящо" да я оценят, па данъчното ... па съм и 1-ва смяна до 13:30 начи след 14 мое да почнем да действаме;
Дърпах пръчката за маслото. Сменили са го май, щото е чисто. Май няма да има време до срещата да я обслужа. Дано да няма проблеми. След това ще я обслужим.
А в нашия град къде ще я обслужа ... още незнам

-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- paci
- Модератор
Ай шът сеа
Ако некой не е бит скоро да идва на срещата да се дръпнем
Верно изтегля след 3000 ... ми не съм и свикнал и да гледам и оборотомер. Дъртия ми бучеше на главата и немаше нужда от оборотомер
Кат включа климатика ... ненам пълен спек все още ... ще ти кажа като улегне всичко а е днес затрих Ершо напреде да си гледам "климатроника".
Ходих да ги запозная с личния и лекар. И той вика знаеш ли приказката "най-хубавия форд е продадения" ама на тази мноого и се радва
Оказа се най-здравата фиеста за смяна има тампоните на стабилизиращата щанга и тампон на десен носач = 40 лв. с работата
Хареса я
Не се мазнеше честен е 
Утре отивам с нея на бач и там колегите са едни дразнителиии ... днес ги разхвърлях по местата им
... баси надуха ми главата със селски шегички за тая покупка ... и Форд и на баба им фарчилото. Пъ те кви торници карат не се гледат.
На мен си ми харесва кочината за сега ... само да и спра парното
И чистачката тръгна както Слихтера каза в кю-то САМА.
Халогените останаха и има една крива гума. На срещата некой да да може да домъкне некав галош прав по възможност с некаф графер? 185/55/14 ... пък ще връщам. Мислих до зима с тези, на зима зимни и чак за другото лято летни.
А имам си номера вече талон всичко .. граждански ... напълно легален камикадзе .. 3 дена как карах с изтекли май месец транзитни номера .. некой карат и по повече ..
Забравих да я снимам с номерата.
Утре
Ако некой не е бит скоро да идва на срещата да се дръпнем

Верно изтегля след 3000 ... ми не съм и свикнал и да гледам и оборотомер. Дъртия ми бучеше на главата и немаше нужда от оборотомер

Кат включа климатика ... ненам пълен спек все още ... ще ти кажа като улегне всичко а е днес затрих Ершо напреде да си гледам "климатроника".
Ходих да ги запозная с личния и лекар. И той вика знаеш ли приказката "най-хубавия форд е продадения" ама на тази мноого и се радва

Оказа се най-здравата фиеста за смяна има тампоните на стабилизиращата щанга и тампон на десен носач = 40 лв. с работата
Хареса я

Утре отивам с нея на бач и там колегите са едни дразнителиии ... днес ги разхвърлях по местата им

На мен си ми харесва кочината за сега ... само да и спра парното

И чистачката тръгна както Слихтера каза в кю-то САМА.
Халогените останаха и има една крива гума. На срещата некой да да може да домъкне некав галош прав по възможност с некаф графер? 185/55/14 ... пък ще връщам. Мислих до зима с тези, на зима зимни и чак за другото лято летни.
А имам си номера вече талон всичко .. граждански ... напълно легален камикадзе .. 3 дена как карах с изтекли май месец транзитни номера .. некой карат и по повече ..
Забравих да я снимам с номерата.
Утре