Някой колега от Кюстендил??? Относо Покупка!!
- s_iliev21
- потребител
- Регистриран: 16 дек 2007, 11:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 16v WOLF !
- Status: Извън линия
Някой колега от Кюстендил??? Относо Покупка!!
Здравейте на всички! На скоро взех да се заглеждам по Фокуса като подходящ за мен,автомобил!
Относно темата искам да помоля някой колега от Кюстендил или околията да ми помогне с огледа на едно Фокусче,за да знам дали си струва да се разкарвам до там за него!! Е ако някой има желание нека ми драсне едно лично съобщение да се доразберем!!
Конкретно за тази екземпляр става въпрос -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;
Всеки който иска може да даде мнение за иначе оскъдните снимки информация!!!
Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
Относно темата искам да помоля някой колега от Кюстендил или околията да ми помогне с огледа на едно Фокусче,за да знам дали си струва да се разкарвам до там за него!! Е ако някой има желание нека ми драсне едно лично съобщение да се доразберем!!
Конкретно за тази екземпляр става въпрос -> http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;
Всеки който иска може да даде мнение за иначе оскъдните снимки информация!!!
Благодаря предварително на всички отзовали се!!!
- gurcayy
- потребител
- Регистриран: 11 май 2011, 23:16
- Модел на автомобила: Focus, 307
- Status: Извън линия
Re: Някой колега от Кюстендил??? Относо Покупка!!
На мен колата ми се струва, че е ударена.Ако се загледаш в разстоянията между калника и фаровете, ще видиш, че то е по-голямо около левия фар.Ако не е нещо сериозно, това за мен лично не би бил проблем, защото всички коли, внесени в БГ, са удряни.А и воланът ми изглежда прекалено износен за тези километри.Не знам, все пак ти си я харесал.Аз не бих гледал точно тази.