БИРА КАМЕНИЦА
- 
				danko_71
- потребител 
- Регистриран: 24 авг 2011, 16:41
- Модел на автомобила: fiesta mk2
- Status: Извън линия
БИРА КАМЕНИЦА
Здравейте пичове,като себеуважаващи фордаджии се надявам,че харесвате и бира.Знаете ли ,че "Каменица" предизвиква гадно разстройство.Това е като да сравним две коли.Според вас коя бира отговаря на Форд.Аз ,до скоро си мислех,че Каменица и Форд вървят ръка за ръка,но съм грешал.За сега съм на Ариана,също като Форд-непретенциозна,но задоволително добра.Ариана и Форд са на едно ниво.Очаквам вашето мнение по въпроса.
Себеуважаващ бираджия:данко-71

Себеуважаващ бираджия:данко-71
- 
				Вейдър
- потребител 
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16
Re: БИРА КАМЕНИЦА
Нищо си попаднал на кофти бира, иначе не е лоша каменицата. От българските бири харесвам Загорка, Ариана, Шуменско и Пиринско. Иначе най-много харесвам Стела Артоа, Старо прамен , Бекс и Туборг. НО никога не карам пил. Дори за чашка бира да става дума. За мен това е закон! 
Впрочем съм голям фен на бирата и я предпочитам пред всичко друго( освен айриш )
 )

Впрочем съм голям фен на бирата и я предпочитам пред всичко друго( освен айриш
 )
 )
					Последна промяна от Вейдър на 05 сеп 2011, 16:21, променено общо 1 път.

- 
				danko_71
- потребител 
 Сори брадъри,утре няма да съм на линия,ще ходя на Синеморец,ще разгледам мненията ви по темата във вторник.Наздраве на всички фордаджии
 Сори брадъри,утре няма да съм на линия,ще ходя на Синеморец,ще разгледам мненията ви по темата във вторник.Наздраве на всички фордаджии 
- Yamato
- потребител 
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Не знам с какво върви, но при българската бира винаги гледайте рекламните кампании. Когато се прави офанзива от типа на Ариана с гея Мариан, бирата в тази партида е хубава и наистина е бира. Преди не пиех Ариана и не я харесвах, но наскоро опитах и действително сега е с добър вкус и ще е така докато върви кампанията с този камион. Каменица беше хубава допреди около 5 години сега е пикня. Същото важи и за Загорка. Загорка кен е най-гадното нещо с вкус на прокиснала фанта и кравешки тор, което може да изпие човек. В момента, единствените български биури, които бих пил са Шуменско и Ариана. В България бирите бих ги разделил на три - трите основни пивоварни (и всяка има няколко местни и чужди марки за цвят), но Ариана въпреки че се прави от Загорка е с по-добър вкус за момента. Стела Артоа е най-добрият вид Каменица и също я пия чат-пат.

- 
				danko_71
- потребител 
Аз също не карам пил.Въпросът ми беше друг,с коя бира можеш да сравниш Форд?Вейдър написа:Нищо си попаднал на кофти бира, иначе не е лоша каменицата. Ат българските бири харесвам Загорка, Ариана, Шуменско и Пиринско. Иначе най-много харесвам Стела Артоа, Старо прамен , Бекс и Туборг. НО никога не карам пил. Дори за чашка бира да става дума. За мен това е закон!
Впрочем съм голям фен на бирата и я предпочитам пред всичко друго( освен айриш)
- Yamato
- потребител 
Е това е като да питаш с коя нота бихте сравнили видовете болести по добитъка? 

- 
				Вейдър
- потребител 
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16
danko_71 написа:Аз също не карам пил.Въпросът ми беше друг,с коя бира можеш да сравниш Форд?Вейдър написа:Нищо си попаднал на кофти бира, иначе не е лоша каменицата. Ат българските бири харесвам Загорка, Ариана, Шуменско и Пиринско. Иначе най-много харесвам Стела Артоа, Старо прамен , Бекс и Туборг. НО никога не карам пил. Дори за чашка бира да става дума. За мен това е закон!
Впрочем съм голям фен на бирата и я предпочитам пред всичко друго( освен айриш)
 Категорично-  СТЕЛА АРТОА
  Категорично-  СТЕЛА АРТОА   
- Ianaki
- потребител 
- Регистриран: 09 авг 2007, 21:55
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.8TD 96г. Turnier лека полека върви към всички екстри
Yamato написа:Е това е като да питаш с коя нота бихте сравнили видовете болести по добитъка?

- nikky
- потребител 
- Регистриран: 20 фев 2010, 20:01
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Zetec '08
- Контакти:
Както казва дядо ми - едно пиене дето не се носи на гробища, не ми го хвали. Та аз залагам на твърдо директно. Иначе Загорка или Стела.

- 
				GalinBelos
- потребител 
- Регистриран: 02 авг 2007, 22:41
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8/115 АГУ/хетчбек 1994
Ако на някого случайно му се намира излишна една каса кофти бира Каменица , да ми я прати , за контролирано унищожение на този опасен продукт . Ако са две каси - още по-добре . Не се опитвайте да правите това в къщи - оставете тази работа на професионалистите .

- msotiroff
- потребител 
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
 Ford Mondeo 1,8 TD
Хаха, добре казано, колега... И аз не бих отказал ако на някой са му излишни 2-3 каси Каменичка... За мен това е първата и си остава най - добрата българска бира, на всеки 2-3 дни си правя по една каса... ако в дадено заведение няма Каменица - просто не пия бира... От уж-вносните харесвам Стела и Старопрамен... много вървят с пица и с китайска храна...GalinBelos написа:Ако на някого случайно му се намира излишна една каса кофти бира Каменица , да ми я прати , за контролирано унищожение на този опасен продукт . Ако са две каси - още по-добре . Не се опитвайте да правите това в къщи - оставете тази работа на професионалистите .
Загорката наподобява газиран спирт, Шуменското е светла бира, която продават за специална(освен това е сладникава), Пиринското е водица, а Арианата е най - киселата от всички бг бири... и е любимата бира на всички роми
 ))
))И помнете - пийте бира САМО в стъклена бутилка... В България няма хубава бира в пластмасова опаковка... И на мен не ми е удобно да мъкна касите до 7-мия етаж, но разликата между стъкло и PET е от тук до небето...
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб, 
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
						където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- ЯЛТА
- Потребител 
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
 Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
 http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
 АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
- Контакти:
Шуменско, Загорка, Астика, по възможност не в стъклени бутилки. И всички вносни-марки-класни.

Мисли ГЛОБАЛНО  действай  ЛОКАЛНО
						- Yamato
- потребител 
Вносните са радкост и се срещат само в някои хипермаркети и рядко са от известните марки.ЯЛТА написа:Шуменско, Загорка, Астика, по възможност не в стъклени бутилки. И всички вносни-марки-класни.
- Polly
- потребител 
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
От българските: Столично тъмно и Жива бира - Пети океан. Светлите бири са като газирана вода.

FORD - Feel the difference.
						- ЯЛТА
- Потребител 
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
 Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
 http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
 АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд
- Контакти:
Що бе, в БИЛА има дори ГИНЕС-хубава бира.Yamato написа:Вносните са радкост и се срещат само в някои хипермаркети и рядко са от известните марки.ЯЛТА написа:Шуменско, Загорка, Астика, по възможност не в стъклени бутилки. И всички вносни-марки-класни.
Мисли ГЛОБАЛНО  действай  ЛОКАЛНО
						- Yamato
- потребител 
Аз другите, по-масови, "вносни" марки имах предвид. Те се правят в трите най-големи пивоварни в България - Карсберг България (Шуменско, Карлсберг, Киборг, Пиринско и др.), Загорка АД (Хайнекен, Загорка, МАриана) и Каменица АД (Бекс, Старопрамен, Стела, Каменица и др.)ЯЛТА написа:Що бе, в БИЛА има дори ГИНЕС-хубава бира.Yamato написа:Вносните са радкост и се срещат само в някои хипермаркети и рядко са от известните марки.ЯЛТА написа:Шуменско, Загорка, Астика, по възможност не в стъклени бутилки. И всички вносни-марки-класни.

- kilikanzer
- Потребител 
- Регистриран: 20 ное 2007, 19:59
- Модел на автомобила: Focus tddi/комби/P1888PM
 Wartburg 312
- Контакти:
Иво вашата марка май и нея споменаха никаде. 

- 
				danko_71
- потребител 
Виж кво брато,от добрич съм и не е проблем да ти купя каса каменица,но ти като професионалист,ако неможеш да цапнеш 20 бири,ще се наложи ти да ми купиш 2 каси бира каменица,с риск да хвана разстройство.GalinBelos написа:Ако на някого случайно му се намира излишна една каса кофти бира Каменица , да ми я прати , за контролирано унищожение на този опасен продукт . Ако са две каси - още по-добре . Не се опитвайте да правите това в къщи - оставете тази работа на професионалистите .

- pepy1
- Модератор 
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
 бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
- Контакти:
а сега да видим ,коя е най добрата бира ?
един пие бира каменица ,друг бира шуменско ,трети бира астика
а аз пия студена бира

един пие бира каменица ,друг бира шуменско ,трети бира астика
а аз пия студена бира

времето е като парите-никога не стига