Състезания
- hitrata_lisi4ka
- потребител
- Регистриран: 11 яну 2008, 16:25
- Модел на автомобила: Малък черен звяр 206 1.4 HDI '05та, бърз като вятъра и зъл като пинчер!
- Status: Извън линия
Re: Състезания
Не исках да приказвам, но това Пежо 908, което си показал е с обем на двигателя 5 литра. Колата, която аз съм показала е в клас модифицирани автомобили от 1.6 до 2 литра обем на двигателя. А както на всички ни е известно в автомобилните спортове всички състезателни коли/мотори се разделят на различни класове.
Отностно публиката на това мероприятие, което е организирано от Дрифт Клуб България..ми всеки може да отиде
И всички видяхме какво може това момче и другите участници на пистата.
Отностно публиката на това мероприятие, което е организирано от Дрифт Клуб България..ми всеки може да отиде

They're Pinky and The Brain
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Защото аз като съм си купувал автомобил, критерия ми е бил да имам надеждно средство за придвижване на мене и семейството ми. Същото трябва да е с възможно най-ниски експлоатационни разходи и широко приложение, затова е комби.niki_nikolaev написа: А ти защо не се пуснеш?За да се пусне човек трябва подготовка с над 10 000 лв.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Оля, придобила си начини на изказване, писане и поставяне на пунктуацияhitrata_lisi4ka написа: Мдааа, тая кола изобщо не е бегачка, ...мдааа тая кола изобщо не събра очите на всички на последното и предпоследното състезание...жалко, че не е със задно, тогава щеше да е истинска състезателна кола...

Относно вечният спор - защо не разберете, че има различни типове хора. Едни си купуват колите за да си возят семействата, а други за да ги карат до скъсване и да се кефят

Ама да ви кажа в спора се ражда истината, така че - продължавайте

- hitrata_lisi4ka
- потребител
- Модел на автомобила: Малък черен звяр 206 1.4 HDI '05та, бърз като вятъра и зъл като пинчер!
Лъч, съгласна съм, че всеки си има вижданията, но изказвания от рода на това, че кола с предно предаване не става за такива неща са налудничави. Не е редно да се поставят всички неща под общ знаменател
Нали така

Нали така

Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
склонен съм да се съглася с теб, но признай, че и в това има голяма доза истина и че предното предаване в състезанията е по-скоро изключение 

- hitrata_lisi4ka
- потребител
Обикновено малолитражните автомобили са с предно предаване, така че да така е.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
e, WRC-то на Форд да не е със задно? :Рla4o написа:склонен съм да се съглася с теб, но признай, че и в това има голяма доза истина и че предното предаване в състезанията е по-скоро изключение

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
А как иначе ще се правят подобрения по ново-конструираните автомобили, ако няма WRC , където се правят анализи върху поведението на отделни детайли, и конфигурации. Един път се печели от WRC, после от създаденото и произведеното въз основа на наблюденията във WRC-автомобили от всички класове,-изчистени от детските им болести.cossy написа: e, WRC-то на Форд да не е със задно? :Р
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- hitrata_lisi4ka
- потребител
WRC нали е 4х4 

Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
Yes, Pinky and The Brain
One is a genius
The other's insane.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Е точно там е истината, защото и предното и задното си имат недостатъци.hitrata_lisi4ka написа:WRC нали е 4х4
- Danchev
- потребител
- Регистриран: 09 фев 2008, 02:47
- Модел на автомобила: 89' B-road sleeper
Би ли ми обяснил какви по-точно подобрения и изчиствания се правят на база на WRC-тата. Ония чудовища са си съвсем отделен сегмент и много отдавна нямат нищо общо със серийните автомобили, освен корубата, която също е модифицирана до неузнаваемост. Отдавна минаха времената на група А и донякъде Б, където частите на състезателните автомобили в по-голямата си част бяха модифицирани серийни такива. Днес всичко се прави от нулата .... това важи в пълна сила именно за Форд, защото просто няма сериен автомобил на базата, на който да се стъпиЯЛТА написа:А как иначе ще се правят подобрения по ново-конструираните автомобили, ако няма WRC , където се правят анализи върху поведението на отделни детайли, и конфигурации. Един път се печели от WRC, после от създаденото и произведеното въз основа на наблюденията във WRC-автомобили от всички класове,-изчистени от детските им болести.

А като е станало въпрос за предното предаване .... ами има си клас Super 1600 и винаги ще го има

Рекорда на Дракона в тайм атак шампионата се държи от кола на предно, при смазващата конкуренция от баварци, мицута и субара .... примера не е коректен, просто отбелязвам.
Конкретно за драга, ако погледнете списъците ще видите, че има представител на марката

Tuned and performed by

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them

The people who once spent on the Mk3 have grown up and moved on, there's only a few nutters like us who still work on them
- Artur_111196
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2011, 18:33
- Модел на автомобила: scorpio 2.9 BMW M3
Кажи им че няма вече да минава през Равно поле, сега е ремонтиран пътя през Мусачево и ще го тества в тоя участък до Богоров...pantata написа:Ники, който е писал по-напред в темата има як ескорт. Доста бяга, ако е този който съм виждал да фучи няколко пъти покрай Равно Поле... плаши ми колежките