Варненци :)

Фордовки, скари, бири, манaстири и малко offroad.

Каде искате да се състои срещата ?

ОМВ Мир
84
49%
ОМВ ЖП Гара
44
25%
Друго място :)
45
26%

Общо гласове: 173

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
Status: Извън линия

Re: Варненци :)

Мнение от naze » 02 окт 2011, 17:05

+1 (2) :D
криза.. :)

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител
Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002

Мнение от baidido » 02 окт 2011, 21:27

Пак изтървах, сори.
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител
Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
Модел на автомобила: Ford Fiesta '97

Мнение от BadSista » 03 окт 2011, 13:18

И аз исках да дойда ама ме натовариха на едно BMW и ме разходиха до Нос Калиакра и после едни мидени ресторантии оле мале...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител

Мнение от BadSista » 04 окт 2011, 10:36

Момчета, някой има ли желание да си порачаме тениски на клуба? На мен ми харесаха и мисля да си поръчам ама предишната поръчка е приключена.
Ако искате да направим нова поръчка от няколко тениски. Малко съм обидена че има мъжки и детски а няма дамски, това си е дискриминация, но мога да си поръчам и мъжка. (няма да съдя форума за дискриминация, този път ще им се размине ;): )

Изображение
Изображение

http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... a&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; ето и темата
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото

Мнение от MapTo_D » 04 окт 2011, 12:40

Момчета, малко помощ ми трябва, къде подяволите се намират подгряващите свещи, че нещо не мога да ги намеря, искам да ги прегледам преди студовете как са, дали греят /имаше някаква схема с кабел който се слага на + на акумулатора/ ама за да ги проверя трябва да ги открия първо. Тиша, общо взето на теб разчитам!
П.С. И да, мога да поръчам една тениска и аз...да има за работа и за футбол :D

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 04 окт 2011, 14:33

BadSista написа: На мен ми харесаха и мисля да си поръчам ама предишната поръчка е приключена.
Не е късно, пиши на madboy, мисля, че ще могат да се добавят бройки към поръчката.

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Мнение от madboy » 04 окт 2011, 14:56

BadSista написа:Момчета, някой има ли желание да си порачаме тениски на клуба? На мен ми харесаха и мисля да си поръчам ама предишната поръчка е приключена.
Ако искате да направим нова поръчка от няколко тениски. Малко съм обидена че има мъжки и детски а няма дамски, това си е дискриминация, но мога да си поръчам и мъжка. (няма да съдя форума за дискриминация, този път ще им се размине ;): )
Ако ще ни съдиш, ще се намери нещо по-вталено, гаранция! :mrgreen:
До сега никой не е поставял въпрос за дамски вариант, иначе предполагам може да се уреди. Ако ти се чака следваща поръчка, в която ще има има и по-топли парцалки, ще искаме да има дамски варианти, на каквото може.

П.П. Да ти кажа честно, на дамския вариант логото отпред ще стои малко закривено и странно... та затова не съм си правил устата. :wink:
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 04 окт 2011, 15:09

MapTo_D написа:Момчета, малко помощ ми трябва, къде подяволите се намират подгряващите свещи, че нещо не мога да ги намеря, искам да ги прегледам преди студовете как са, дали греят /имаше някаква схема с кабел който се слага на + на акумулатора/ ама за да ги проверя трябва да ги открия първо. Тиша, общо взето на теб разчитам!

Марто, свещите се намират близо до всеки инжектор. Една идея по-ниско са, в един ред. Свързани са по-между си с един кабел с по-голямо сечение /обикновенно е червен/. Всяка си има гайка, която се вижда отгоре.
Препоръчвам ти, да ги погледне човек който разбира. Най-добре се вижда как работят когато се извадят, гледа къде първо загряват и за колко време. Иначе могат и да се мерят, но не е гаранция как точно работят.

Ти какви точно оплаквания имаш, че искаш да ги гледаш?
p.s. Ако нямаш такива, нали знаеш че едно от инженерните правила е, да не се пипа нещо където работи. Не е интересно как, важното е че работи :)

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 04 окт 2011, 15:20

DTM написа:
MapTo_D написа:Момчета, малко помощ ми трябва, къде подяволите се намират подгряващите свещи, че нещо не мога да ги намеря, искам да ги прегледам преди студовете как са, дали греят /имаше някаква схема с кабел който се слага на + на акумулатора/ ама за да ги проверя трябва да ги открия първо. Тиша, общо взето на теб разчитам!

Марто, свещите се намират близо до всеки инжектор. Една идея по-ниско са, в един ред. Свързани са по-между си с един кабел с по-голямо сечение /обикновенно е червен/. Всяка си има гайка, която се вижда отгоре.
Препоръчвам ти, да ги погледне човек който разбира. Най-добре се вижда как работят когато се извадят, гледа къде първо загряват и за колко време. Иначе могат и да се мерят, но не е гаранция как точно работят.

p.s. Ако нямаш такива, нали знаеш че едно от инженерните правила е, да не се пипа нещо където работи. Не е интересно как, важното е че работи :)
[/size

Аз оплаквания нямам, просто ми е интересно дали изобщо работят пущините им :) Леко се притеснявам да не би трудното палене миналата зима да се държи и на дефектирали свещи, а не само на малко отслабения акумулатор...

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител
Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002

Мнение от baidido » 04 окт 2011, 15:40

madboy написа:
BadSista написа:Момчета, някой има ли желание да си порачаме тениски на клуба? На мен ми харесаха и мисля да си поръчам ама предишната поръчка е приключена.
До сега никой не е поставял въпрос за дамски вариант, иначе предполагам може да се уреди. Ако ти се чака следваща поръчка, в която ще има има и по-топли парцалки, ще искаме да има дамски варианти, на каквото може.

П.П. Да ти кажа честно, на дамския вариант логото отпред ще стои малко закривено и странно... та затова не съм си правил устата. :wink:
На нея ще и стои не малко, а много закривено, хахаха, не можах да се държа просто :) _friends_ >:D<:
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 04 окт 2011, 16:14

Дидо, Дидо, толкова ти е акъла, бъди малко по-дискретен бе. :lol: :wink:

П.С. С колко коли ще ходим към Букурещ? Разбрах, че сме 9 човека!? 3х3 ли ще сме или 1х4 и 1х5 ? Идеи някакви ?

Потребителски аватар
kkkc100
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/

Мнение от kkkc100 » 04 окт 2011, 22:17

MapTo_D написа:
DTM написа:

[/size

Аз оплаквания нямам, просто ми е интересно дали изобщо работят пущините им :) Леко се притеснявам да не би трудното палене миналата зима да се държи и на дефектирали свещи, а не само на малко отслабения акумулатор...

ще ти кажа аз дали работят :lol: :lol: :lol: ако не бачкат няма как да си запалиш колата !!!! парите на дизела се възпламеняват над 42 градуса по целзий за сравнение парите на бензина го правят от над минус 17 :P
ако нямаш проблеми с паленето значи вс. е ок ако стане по- студено .... под 5 градуса ... и почне прочутото въртене от 4-5 пъти по 6-7 секунди да запалиш ей тогава са се наебали и то най вероятно една или две
Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 04 окт 2011, 22:23

Аха, няма да пипам тогава, аз и без това се зверих-зверих и пак не видях нищо :D Имаше там някви гайки ама кабели не видях...как да е. Иначе такива паления по 5-6 сек да държа на стартер съм нямал никога, миналата зима само по около 2-3 сек докато запалят всички цилиндри :lol: :oops: :lol: Явно наистина акумулатора си заминава, скоро ще има трампа...милата фиеста ще остане без ток :D

Потребителски аватар
kkkc100
потребител
потребител

Мнение от kkkc100 » 04 окт 2011, 22:24

madboy написа:

П.П. Да ти кажа честно, на дамския вариант логото отпред ще стои малко закривено и странно... та затова не съм си правил устата. :wink: [/size]
напврави си устата ние ти казваме "стоящото закривено" лого е ХУБАВО НЕЩО - ЩЕ СЪБИРА ПОГЛЕДИ ЩЕ ПРАВИ КЛУБА ПО-ИЗВЕСТЕН >:D<: _friends_ :mrgreen:

Потребителски аватар
kkkc100
потребител
потребител

Мнение от kkkc100 » 04 окт 2011, 22:28

MapTo_D написа:Аха, няма да пипам тогава, аз и без това се зверих-зверих и пак не видях нищо :D Имаше там някви гайки ама кабели не видях...как да е. Иначе такива паления по 5-6 сек да държа на стартер съм нямал никога, миналата зима само по около 2-3 сек докато запалят всички цилиндри :lol: :oops: :lol: Явно наистина акумулатора си заминава, скоро ще има трампа...милата фиеста ще остане без ток :D
то лошо няма да се проверят ама за свещи и развиването им винаги съществува шанс да се скъса самата свещ от края на резбата и ей тогава го яде

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител

Мнение от BadSista » 05 окт 2011, 17:54

Съгласна съм с Карел и Дидо - тениската мисля че ще ми седи добре :) Нямам много претенции към дамските модели, наистина моделите са съобразени с масовите посетители на форума, а именно мъже. Просто един модел дамска тениска е достатъчен, не искам шал форд клуб или дамска чанта.... :) Пък и с мойте данни предпочитам нещо по свободно като мъжки М размер тениска. Ще изчакам колегите да си кажат кой какво иска и ще пиша на Мадбой какво искаме за Варна :) Може би ще е към другата поръчка ако не се организират скоро да си изберат.
Изображение
Изображение
Изображение

DTM
потребител
потребител
Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
Модел на автомобила: *
Контакти:

Мнение от DTM » 05 окт 2011, 20:37

Колеги, ще ВИ напомня, че темата е за срещите във Варна! От много отдавна се е превърнала в чат и всичко друго, но не и за това за което съществува.
Ако се появи нов потребител и реши да разбере къде и кога са срещите във Варна, ще му е доста трудно.
Отдавна се въздържам да пиша тук, точно поради тази причина! Понякога го правя и си продължаваме чата...... вече доста време.
Моля, спазвайте правилата и когато имате да питате нещо го правете в нужния раздел и тема.
Нека, не Ви звучи като забележка, това си е живата истина.
Благодаря Ви предварително!

Моля, модератора да разчисти каквото сметне, че не е по темата.

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 05 окт 2011, 22:02

Я по сериозно бе хаха. Нали и преди имахме забележка и се разбрахме. Та сега-имам проблем, сега както карах и ми светна индикацията на акумулатора. Колата пали и върти без грижи. Като вдигнах капака да видя какво става видях едно малко мокро петно върху акумулатора, а клемите целите са в някаква гнус която е бяло-синкава на цвят и е като прах. Предполагам че нещо се е окислило и за това ми мизерства, той ще се маха така ли иначе тоя акум ама я изкажете мнение какво може да се е случило...и без чат момчета и момичета :)

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител

Мнение от MapTo_D » 06 окт 2011, 13:58

Момчета, насочете ме към сервиз където могат да ми сменят четките, че май натам отива работата... :cry:

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''

Мнение от naze » 08 окт 2011, 19:59

е да ти кажа и при мен така си светеше лампата за акомулатора при угасена кола и резултата беше ново динамо :)

и докато съм на линия да кажа за утре няма да идвам че затваряме хотела и ще се пие яко след работа :)
криза.. :)

Отговори

Върни се в “СРЕЩИ НА КЛУБА”