Говорилня
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Re: Говорилня
Да, да! И от лявата ти страна оня от Ловеч, който пътува за Подуяне, за да хване Ботевградското шосе ти влиза във вратата!
А ти без мигач продължаваш направо.

А ти без мигач продължаваш направо.

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Тоя от Ловеч, ще тряяя да ми купи колата, кът съм му десностоящ!

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2008, 11:49
- Модел на автомобила: ?
Почнахте със свободните съчинения ми се струва, отляво няма как да ви дойде никой, защото там ги е спрял светофара, това е точно там където сега е ремонта, който коментирахме с Yamato.
Ако някой продължава за направо към Хаджи Димитър е в крайната лява (макар, че там трябва са според мен само тия дето ще се завъртят на кръгчето), или в предходната.
Реално идвайки от Сливница точно до сградата на Бърза помощ имате 4 ленти:
1. Завива надясно по Левски;
2. Влиза в кръговото и най-често след това продължава по Данаил Николаев в средната лента, а не в БУС лентата, макар че има идиоти които оттам се опитват да продължат към Хаджи ДИмитър;
3. Влиза в кръговото и или продължава към Хаджи Димитър или влиза по Д. Николаев в крайната лява лента.
4. Най-често се врътка на кръговото или продължава към Хаджи Димитър, и има и идиоти, които продължават в крайна лява на Д. Николаев.
Беламито е в лента номер 2 или лента номер 3 (след като й счупиха капачката на огледалото в лента номер 3, реши да си кара кротко в лента номер 2). Пуска си десния мигач точно след като подмине Левски, за да е ясно на всички точно накъде ще ходят Беламито и Хенри.
Ако някой продължава за направо към Хаджи Димитър е в крайната лява (макар, че там трябва са според мен само тия дето ще се завъртят на кръгчето), или в предходната.
Реално идвайки от Сливница точно до сградата на Бърза помощ имате 4 ленти:
1. Завива надясно по Левски;
2. Влиза в кръговото и най-често след това продължава по Данаил Николаев в средната лента, а не в БУС лентата, макар че има идиоти които оттам се опитват да продължат към Хаджи ДИмитър;
3. Влиза в кръговото и или продължава към Хаджи Димитър или влиза по Д. Николаев в крайната лява лента.
4. Най-често се врътка на кръговото или продължава към Хаджи Димитър, и има и идиоти, които продължават в крайна лява на Д. Николаев.
Беламито е в лента номер 2 или лента номер 3 (след като й счупиха капачката на огледалото в лента номер 3, реши да си кара кротко в лента номер 2). Пуска си десния мигач точно след като подмине Левски, за да е ясно на всички точно накъде ще ходят Беламито и Хенри.
- nikolovvd
- потребител
Точно тази ситуация е притеснителната! Поради тази причина предпочитам да съм първа кола или гледам да съм зад някой бърз, че да се изнеса по-бързо от кръстовището. Затова писах преди, че някой не знаят на кой свят са като влязат в кръстовището и се оплитат като пате в калчишта.belleamie написа: 2. Влиза в кръговото и най-често след това продължава по Данаил Николаев в средната лента, а не в БУС лентата, макар че има идиоти които оттам се опитват да продължат към Хаджи ДИмитър;
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Това да сложиш светофар във кръгово а и изобщо светофар на кръгово, ... трябва да си пълен идиот. Кръговото е измислено за да улесни преминаването на дадено кръстовище а не да го затруднява. Ама в София май е нормално, на руски паметник е същата каша.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- nikolovvd
- потребител
На Сточна гара сутрин задръстванията стигат почти до Подуяне, естествено благодарение на светофара.
На Руски паметник няма светофар, но няма и такива задръствания.
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ух! Пази боже, да махнат там светофарите! 

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Ами не знам трябва ли или не, ама колкото пъти съм минавал от там, толкова пъти съм се чудил после как съм успял да мина. Това е "не`къф си Ат", а не кръстовище.
Все пак си мисля, че светофарите би трябвало да помагат, ако са регулирани правило.
Все пак си мисля, че светофарите би трябвало да помагат, ако са регулирани правило.
-
- потребител
Ае ся па до Подуене.... Задръстване става само на двата светофара преди и след ИСУЛ, и не е задръстване, ами само временно забавяне, после е чисто.nikolovvd написа:На Сточна гара сутрин задръстванията стигат почти до Подуяне, естествено благодарение на светофара.
Който не вярва да свирне, ще го возя.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Там като влезеш в кръга не си с предимство пред всички. Тези от "Македония" и "Тотлебен" са с предимство,докато схвана тази особеност, един шофьор на автобус изяде много псувни, пък той бил с предимство.nikolovvd написа:На Сточна гара сутрин задръстванията стигат почти до Подуяне, естествено благодарение на светофара.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
I'm Back,
Те сега ви се стъжни,говорилня не е темата за разнищване на сложни казуси....

Те сега ви се стъжни,говорилня не е темата за разнищване на сложни казуси....
Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Чеки да пусна една анкета дали има желаещи...belleamie написа:....
Който не вярва да свирне, ще го возя.

- nikolovvd
- потребител
По кое време ще возиш?
- иво г. иванов
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2010, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 zetec-s 2000 ,renault 19
На мен вече ми се е стъжнило. Жената не ма разбра, че нямам пари и за това и отказах поканата, и заминаmaxpoint написа:Те сега ви се стъжни
без мен на екскурзия- почивка в Турция, поредна производствена грешка в службата, за която недоказано
съм набеден първо аз, единия шеф пък днес ми съобщи, че ми предвижда ТРЕТО поред съкращение за
ТРЕТА поред зима, ремонта на терасата в къщи се закучи...

малко цианкалий..., че въже си имам, ловци с пушки- колкото си щеш...

или да взема просто да се напия и тази вечер...все пак сина ми се надява като се прибере в петък да
завари баща си в къщи?
Не е срамно да не знаеш - срам е да не питаш!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Легни си наспи главата, недей да говориш глупости >:D<:иво г. иванов написа: ...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Напраете анкетата, пък аз се пиша на 305 и ша ви воза сите за показно,щот 36 лазерника минаам моторизиран от там, и 8 преди тоа с колелото.madboy написа: Чеки да пусна една анкета дали има желаещи...
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Ууу, Ялта, ма мое ли аз да покарам 305? Само малко така...
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Хипотетично да, на тъмно е по възможно, иначе за преотстъпване-бау.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Айдеее, пак се изместихте на към задните седалки!

- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Ни в клин - ни в ръкав
Да споделя че вече работи лихвен калкулатор на страницата на НАП, раздел електронни услуги http://nraapp03.nra.bg/web_interest/start_int.jsp
Полезното в случая е че изчислените лихви ще съвпадат с начислените от НАП, понеже изчислението е по един и същ алгоритъм.
Освен това с вид задължение "Законна лихва" могат да се изчисляват и лихви за други неплатени в срок данъци, например данъкът за колата, ако човек знае сумата на задължението си и крайния срок в който е трябвало да се плати без лихва

Да споделя че вече работи лихвен калкулатор на страницата на НАП, раздел електронни услуги http://nraapp03.nra.bg/web_interest/start_int.jsp
Полезното в случая е че изчислените лихви ще съвпадат с начислените от НАП, понеже изчислението е по един и същ алгоритъм.
Освен това с вид задължение "Законна лихва" могат да се изчисляват и лихви за други неплатени в срок данъци, например данъкът за колата, ако човек знае сумата на задължението си и крайния срок в който е трябвало да се плати без лихва