Варненци :)
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
Колежка е, колежкаnaze написа:колега кажи ми от къде и колко часа да те взема и ще съм там.. аз утре почивам ще ходя до Село бенковски (дано няма патрули до там че съм без документи все още ) да поснимам форда някъде извънградско но съм на линия за срещата така че ако искаш кажи ако нямаш със какво да дойдеш аз и без тва идвам от Владиславово и минавам през целия град нямам проблем да те взема от където и да е даже и от Балчик ще те взема ако искаш

Който кара Форд е горд!
- BadSista
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '97
Еййй как ме издаде Дидко! Мислех да го изненадам! Надявам се да отида след малко и да взема една колица. Няма да ви казвам каква, като я севрирам на срещата ще я видите
Но не очаквайте много малки са ми финансовите възможности. 

- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
разбрах аз като се "събрахме" ме светнаха по върпоса със БадСИСТъ
ама аз така и не се прибрах от Бенковски до Вл-во направо цъфнах на омв чайка че като влязах в града беше 17:45 (точно ФОРДско време) 

криза.. 

- BadSista
- потребител
Аз не намерих нищо от автосалоните под Владиславово
Започвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата 

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
Да не търсиш БЕНТЛИИ за 2000лв че нищо нямаBadSista написа:Аз не намерих нищо от автосалоните под ВладиславовоЗапочвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата

- baidido
- потребител
Чефо, аз онзи ден като минавах покрай автосалоните с кола, вътре само дараци имаше да продават, едни и същи коли средна възраст 15 г. То ясно, че нямаме пари за нови или почти нови, ама това дето е на пазара...А, сега се сещам и за онея "търговци" дето Форд не били продавали от много време, ама щото нямали и никой не търсел!?!!chefo_ukr написа:Да не търсиш БЕНТЛИИ за 2000лв че нищо нямаBadSista написа:Аз не намерих нищо от автосалоните под ВладиславовоЗапочвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата
Който кара Форд е горд!
- naze
- потребител
понеже съм мн близо и редовно се разхождам по автокъщите да ви кажа има мн богат избор има коли за всеки.. и евтини има и скъпи има..виждал съм ескорти за по 400 лева ..... в долу горе добро състояние (карана в БГ кола) а нз КОЛЕЖКАТА!! << какво търси .......ама има коли и то много .. цени всякакви пазарлъци се правят без проблем .. от 3700 на 2300 смъкват и няма проблем
коли да искаш ама аз така и не си избрах кола от там.. единственото което ми допадна като цена и кола беше един Фокус Комби 97-ма 1.9?? дизел екстри много за 3600 +коментар ам аз и толкова нямам така че пас 

криза.. 

- BadSista
- потребител
Да ви кажа имаше фиести като мойта ама не ми се кара такава вече. Търся по прости мотори дето няма какво да им се счупи и да мога да си позволя поддръжаката. Некви деуота ми предлагат с мотори на опел кадет викам им аййй беги.... 4 вратите корси мн скъпи и все некви умрели дизели... фокуси не съм гледала нямам пари за трях... и много електроника имат ко ше ги правя като се сбъгне нещо. И наистина искат по 3000 лв за 15 годишни коли...
Ще ходя да гледам от собственици кола да взема, поне знам че хората са се грижили за колите си...
Ще ходя да гледам от собственици кола да взема, поне знам че хората са се грижили за колите си...

- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Хахахахаха, тоя Фокус комби 97ма с 1.9 литровия мотор направо може да влиза в музей и да бъде обявен за уникат, те такова животно няма еее

- baidido
- потребител
Стела, електрониката ти е последния проблем на тея колиBadSista написа:Да ви кажа имаше фиести като мойта ама не ми се кара такава вече. Търся по прости мотори дето няма какво да им се счупи и да мога да си позволя поддръжаката. Некви деуота ми предлагат с мотори на опел кадет викам им аййй беги.... 4 вратите корси мн скъпи и все некви умрели дизели... фокуси не съм гледала нямам пари за трях... и много електроника имат ко ше ги правя като се сбъгне нещо. И наистина искат по 3000 лв за 15 годишни коли...

Аз вчера не дойдох, че целия ми ден тръгна накриво, некъв цървул дето си пиеше бирата навън от Индиан бара, ми вика "Айде махай се, че омириса всичко, каква е тая кола дето я караш" Нещастник смотан. После една баба ми се кара пред изборната секция, направо бях потресен и така дойде и един злополучен мач и съвсем отече всичко.
Който кара Форд е горд!
- naze
- потребител
айде бе объркал съм се 2000-та 1.8 еMapTo_D написа:Хахахахаха, тоя Фокус комби 97ма с 1.9 литровия мотор направо може да влиза в музей и да бъде обявен за уникат, те такова животно няма еее![]()

колежката като искаш ефтин некапризен форд - продавам ти ориона и си ти

криза.. 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Ако знаеш какви приключения те очакват по Корсата като прекъсне лентовия кабел на мултифункционалния волан! Има да се чудиш защо ти свети въздушната възглъвница, а то кабела във волана прекъснал!BadSista написа: ... корси мн скъпи и все некви умрели дизели...

По-здрави и дълголетни от старите коли няма. Новите не стига че са усложнени до безкрайност, а и са капризни. Веднъж да заредиш кофти нафта и живота ще ти се стъжни. Един познат, държи заведение на 30 м от мястото където съм сега, дал на брат си L200 (Мицубиши), а оня заредил някаква скапана нафта и после потъна с 10 бона за ремонт и дюзи.
-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2011, 11:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 Duratorq 2.0 TdCi 115 hp
Привет на всички:) Приемате ли нови членове? Събиране звучи добре, с радост ще се включвам ,особено като се завърна от странство към 4.11. Моля да помагате, къде да отида да обслужа и да вкарам в пътя моята нова красавица Мондео 2.0 ТДСИ , 115 к.с. Ще се радвам и на инфо за срещите на клуба,кога, къде и в колко:) Поздрави на всички 

- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
ктдето и да отидеш е все тая ..... тр да и смениш филтри /маслен,въздушен,горивен,и на купето/ и маслото 5w30 пълна синтетикаMondeo_vn написа:Привет на всички:) Приемате ли нови членове? Събиране звучи добре, с радост ще се включвам ,особено като се завърна от странство към 4.11. Моля да помагате, къде да отида да обслужа и да вкарам в пътя моята нова красавица Мондео 2.0 ТДСИ , 115 к.с. Ще се радвам и на инфо за срещите на клуба,кога, къде и в колко:) Поздрави на всички
не те знам колега къде си точно но ако си с колата по-добре си вземи от там където си /предполагам западна европа/ консумативите ...

Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...
-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2011, 11:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 Duratorq 2.0 TdCi 115 hp
Благодаря колега имах въпрос за сервиз в който няма да ме набутат с излишни ремонти, за филтрите и другите консумативи ще държа да са качествени, други от този форум ми казаха да не вземам Филтрон, колкото до това от къде съм, от Варна съм, просто отивам в командировка за 10 дни, за съжаление в Турция, а там едва ли ще са по-различни консумативите,нито като цена нито като качество:)
- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
аз ти пропоръчвам да си вземеш масло от колегата fordoil или oilford .... скъп горивен филтър или от форд или бош или ман , другото квото дойде аз лично си взех мюлер за купето и маслото и въздушен доволен съм сервиз .... няма значение за смяната 6-10 лв е смяната на маслото с филтъра другото спокойно си го сменяш самMondeo_vn написа:Благодаря колега имах въпрос за сервиз в който няма да ме набутат с излишни ремонти, за филтрите и другите консумативи ще държа да са качествени, други от този форум ми казаха да не вземам Филтрон, колкото до това от къде съм, от Варна съм, просто отивам в командировка за 10 дни, за съжаление в Турция, а там едва ли ще са по-различни консумативите,нито като цена нито като качество:)

Цял живот живееш само заради един миг.
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Здрасти на новия колега, честито му мондьо
За обслужването - да, може да стане в почти всеки сервиз, аз ти препоръчвам Мотор Консулт, занимават се само с дизелови автомобили, разбират какво правят и няма да те натоварят излишно, даже може да ти диагностицират колата по желание.

- naze
- потребител
здравей и от мен
ела да го покажеш мондеото (поредното мондео) на събиранията неделя 18 часа на омв чайка

криза..