Варненци :)

Фордовки, скари, бири, манaстири и малко offroad.

Каде искате да се състои срещата ?

ОМВ Мир
84
49%
ОМВ ЖП Гара
44
25%
Друго място :)
45
26%

Общо гласове: 173

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител
Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Status: Извън линия

Re: Варненци :)

Мнение от baidido » 23 окт 2011, 11:41

naze написа:колега кажи ми от къде и колко часа да те взема и ще съм там.. аз утре почивам ще ходя до Село бенковски (дано няма патрули до там че съм без документи все още ) да поснимам форда някъде извънградско но съм на линия за срещата така че ако искаш кажи ако нямаш със какво да дойдеш аз и без тва идвам от Владиславово и минавам през целия град нямам проблем да те взема от където и да е даже и от Балчик ще те взема ако искаш :)
Колежка е, колежка :) :drink:
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител
Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
Модел на автомобила: Ford Fiesta '97

Мнение от BadSista » 23 окт 2011, 13:02

Еййй как ме издаде Дидко! Мислех да го изненадам! Надявам се да отида след малко и да взема една колица. Няма да ви казвам каква, като я севрирам на срещата ще я видите :) Но не очаквайте много малки са ми финансовите възможности. :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител

Мнение от baidido » 23 окт 2011, 17:24

Пропускам днес.
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител
Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''

Мнение от naze » 23 окт 2011, 20:52

разбрах аз като се "събрахме" ме светнаха по върпоса със БадСИСТъ :) ама аз така и не се прибрах от Бенковски до Вл-во направо цъфнах на омв чайка че като влязах в града беше 17:45 (точно ФОРДско време) :)
криза.. :)

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител

Мнение от BadSista » 23 окт 2011, 21:25

Аз не намерих нищо от автосалоните под Владиславово :( Започвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата :(
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител
Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ

Мнение от chefo_ukr » 23 окт 2011, 21:49

BadSista написа:Аз не намерих нищо от автосалоните под Владиславово :( Започвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата :(
Да не търсиш БЕНТЛИИ за 2000лв че нищо няма :D
Изображение

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител

Мнение от baidido » 23 окт 2011, 22:00

chefo_ukr написа:
BadSista написа:Аз не намерих нищо от автосалоните под Владиславово :( Започвам да се отчайвам вече. Няма това което търся! И накрая забравих за срещата :(
Да не търсиш БЕНТЛИИ за 2000лв че нищо няма :D
Чефо, аз онзи ден като минавах покрай автосалоните с кола, вътре само дараци имаше да продават, едни и същи коли средна възраст 15 г. То ясно, че нямаме пари за нови или почти нови, ама това дето е на пазара...А, сега се сещам и за онея "търговци" дето Форд не били продавали от много време, ама щото нямали и никой не търсел!?!!
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител

Мнение от naze » 23 окт 2011, 22:10

понеже съм мн близо и редовно се разхождам по автокъщите да ви кажа има мн богат избор има коли за всеки.. и евтини има и скъпи има..виждал съм ескорти за по 400 лева ..... в долу горе добро състояние (карана в БГ кола) а нз КОЛЕЖКАТА!! << какво търси .......ама има коли и то много .. цени всякакви пазарлъци се правят без проблем .. от 3700 на 2300 смъкват и няма проблем :) коли да искаш ама аз така и не си избрах кола от там.. единственото което ми допадна като цена и кола беше един Фокус Комби 97-ма 1.9?? дизел екстри много за 3600 +коментар ам аз и толкова нямам така че пас :)

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител

Мнение от BadSista » 24 окт 2011, 11:06

Да ви кажа имаше фиести като мойта ама не ми се кара такава вече. Търся по прости мотори дето няма какво да им се счупи и да мога да си позволя поддръжаката. Некви деуота ми предлагат с мотори на опел кадет викам им аййй беги.... 4 вратите корси мн скъпи и все некви умрели дизели... фокуси не съм гледала нямам пари за трях... и много електроника имат ко ше ги правя като се сбъгне нещо. И наистина искат по 3000 лв за 15 годишни коли...
Ще ходя да гледам от собственици кола да взема, поне знам че хората са се грижили за колите си...
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото

Мнение от MapTo_D » 24 окт 2011, 11:31

Хахахахаха, тоя Фокус комби 97ма с 1.9 литровия мотор направо може да влиза в музей и да бъде обявен за уникат, те такова животно няма еее :lol: :lol:

Потребителски аватар
baidido
потребител
потребител

Мнение от baidido » 24 окт 2011, 20:45

BadSista написа:Да ви кажа имаше фиести като мойта ама не ми се кара такава вече. Търся по прости мотори дето няма какво да им се счупи и да мога да си позволя поддръжаката. Некви деуота ми предлагат с мотори на опел кадет викам им аййй беги.... 4 вратите корси мн скъпи и все некви умрели дизели... фокуси не съм гледала нямам пари за трях... и много електроника имат ко ше ги правя като се сбъгне нещо. И наистина искат по 3000 лв за 15 годишни коли...
Ще ходя да гледам от собственици кола да взема, поне знам че хората са се грижили за колите си...
Стела, електрониката ти е последния проблем на тея коли :)

Аз вчера не дойдох, че целия ми ден тръгна накриво, некъв цървул дето си пиеше бирата навън от Индиан бара, ми вика "Айде махай се, че омириса всичко, каква е тая кола дето я караш" Нещастник смотан. После една баба ми се кара пред изборната секция, направо бях потресен и така дойде и един злополучен мач и съвсем отече всичко.
Който кара Форд е горд!

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител

Мнение от naze » 24 окт 2011, 21:38

MapTo_D написа:Хахахахаха, тоя Фокус комби 97ма с 1.9 литровия мотор направо може да влиза в музей и да бъде обявен за уникат, те такова животно няма еее :lol: :lol:
айде бе объркал съм се 2000-та 1.8 е :) даже и на цената не съм го докарал не си спомням мн сега казах примерно :) 4500 е този който ВСЕ ОЩЕ ГО ПРОДАВАТ ам за мене не е реалната цена но пак 3 и нещо са си пари :)

колежката като искаш ефтин некапризен форд - продавам ти ориона и си ти :)

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 25 окт 2011, 08:38

BadSista написа: ... корси мн скъпи и все некви умрели дизели...
Ако знаеш какви приключения те очакват по Корсата като прекъсне лентовия кабел на мултифункционалния волан! Има да се чудиш защо ти свети въздушната възглъвница, а то кабела във волана прекъснал! :D: Като минат 10 години и датчика на коляновия вал почва да брои през едно, бе кола мине ли 10 години само проблеми.
По-здрави и дълголетни от старите коли няма. Новите не стига че са усложнени до безкрайност, а и са капризни. Веднъж да заредиш кофти нафта и живота ще ти се стъжни. Един познат, държи заведение на 30 м от мястото където съм сега, дал на брат си L200 (Мицубиши), а оня заредил някаква скапана нафта и после потъна с 10 бона за ремонт и дюзи.

Mondeo_vn
потребител
потребител
Регистриран: 23 окт 2011, 11:35
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 Duratorq 2.0 TdCi 115 hp

Мнение от Mondeo_vn » 25 окт 2011, 10:09

Привет на всички:) Приемате ли нови членове? Събиране звучи добре, с радост ще се включвам ,особено като се завърна от странство към 4.11. Моля да помагате, къде да отида да обслужа и да вкарам в пътя моята нова красавица Мондео 2.0 ТДСИ , 115 к.с. Ще се радвам и на инфо за срещите на клуба,кога, къде и в колко:) Поздрави на всички _friends_

Потребителски аватар
kkkc100
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/

Мнение от kkkc100 » 25 окт 2011, 10:19

Mondeo_vn написа:Привет на всички:) Приемате ли нови членове? Събиране звучи добре, с радост ще се включвам ,особено като се завърна от странство към 4.11. Моля да помагате, къде да отида да обслужа и да вкарам в пътя моята нова красавица Мондео 2.0 ТДСИ , 115 к.с. Ще се радвам и на инфо за срещите на клуба,кога, къде и в колко:) Поздрави на всички _friends_
ктдето и да отидеш е все тая ..... тр да и смениш филтри /маслен,въздушен,горивен,и на купето/ и маслото 5w30 пълна синтетика
не те знам колега къде си точно но ако си с колата по-добре си вземи от там където си /предполагам западна европа/ консумативите ... :)
Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...

Mondeo_vn
потребител
потребител
Регистриран: 23 окт 2011, 11:35
Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 Duratorq 2.0 TdCi 115 hp

Мнение от Mondeo_vn » 25 окт 2011, 10:38

Благодаря колега имах въпрос за сервиз в който няма да ме набутат с излишни ремонти, за филтрите и другите консумативи ще държа да са качествени, други от този форум ми казаха да не вземам Филтрон, колкото до това от къде съм, от Варна съм, просто отивам в командировка за 10 дни, за съжаление в Турция, а там едва ли ще са по-различни консумативите,нито като цена нито като качество:)

Потребителски аватар
kkkc100
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/

Мнение от kkkc100 » 25 окт 2011, 11:04

Mondeo_vn написа:Благодаря колега имах въпрос за сервиз в който няма да ме набутат с излишни ремонти, за филтрите и другите консумативи ще държа да са качествени, други от този форум ми казаха да не вземам Филтрон, колкото до това от къде съм, от Варна съм, просто отивам в командировка за 10 дни, за съжаление в Турция, а там едва ли ще са по-различни консумативите,нито като цена нито като качество:)
аз ти пропоръчвам да си вземеш масло от колегата fordoil или oilford .... скъп горивен филтър или от форд или бош или ман , другото квото дойде аз лично си взех мюлер за купето и маслото и въздушен доволен съм сервиз .... няма значение за смяната 6-10 лв е смяната на маслото с филтъра другото спокойно си го сменяш сам ;) за да не даваш излишни пари ако ли не можеш ще чепиш едно кафе или чай и ти ги оправяме на срещата за 10 мин макс :lol: пит стоп ОМВ
Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...

Потребителски аватар
MapTo_D
потребител
потребител
Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
Модел на автомобила: С колелото

Мнение от MapTo_D » 25 окт 2011, 19:42

Здрасти на новия колега, честито му мондьо ;) За обслужването - да, може да стане в почти всеки сервиз, аз ти препоръчвам Мотор Консулт, занимават се само с дизелови автомобили, разбират какво правят и няма да те натоварят излишно, даже може да ти диагностицират колата по желание. :wink: _friends_

Потребителски аватар
naze
потребител
потребител

Мнение от naze » 25 окт 2011, 22:13

здравей и от мен :) ела да го покажеш мондеото (поредното мондео) на събиранията неделя 18 часа на омв чайка

Потребителски аватар
chefo_ukr
потребител
потребител
Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ

Мнение от chefo_ukr » 26 окт 2011, 11:39

Здрасти и от мен очаквамете на сбирката. :D
Изображение