Варненци :)
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
- Status: Извън линия
Re: Варненци :)
Днес от 18:00 да не забравите! И да сте си върнали часовниците с един час назад! Чефо преди 2 години беше забравил да го направи и после в 17:00 се чуди що няма никой в следващия един час 
П.С. Аз може леко да позакъснея, че ще ходя преди това да гласувам и не знам как ще е пред урните

П.С. Аз може леко да позакъснея, че ще ходя преди това да гласувам и не знам как ще е пред урните

Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
Днес няма опашки, не знам на редовния вот как беше, но сега минах за има няма 5 мин. Аз ще дойда към 18:10, преди това съм на спорт

- BadSista
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
- Модел на автомобила: Ford Fiesta '97
Аз ще дойда ако няой ме вземе. "Новата" ми кола още не съм я прехвърлила.
Трябва да си смените и часа на форума от профила => настройки на форума.
Трябва да си смените и часа на форума от профила => настройки на форума.

- BadSista
- потребител
Артисах тас вечер момчета, мойта още я няма, а на баща ми астрата нещо има проблеми с оборотите. Гасне от нищото и после няма палене.

- baidido
- потребител
Нищо, другия път, тъкмо ще почерпишBadSista написа:Артисах тас вечер момчета, мойта още я няма, а на баща ми астрата нещо има проблеми с оборотите. Гасне от нищото и после няма палене.

Който кара Форд е горд!
- mivanov86
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2011, 11:12
- Модел на автомобила: Ford Focus II 1.6TDCI, 109HP, Renault 19 Chamade 1.8mi
Аз от 5-6 дена влизам в форума, от 4 дена имам Форд и сега видях тази тема. Та следващата неделя може и аз да се включа
)) Предполагам се пие бира 

- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
чай в супници пият колегите аз се мъча на кафета че последния път беше избори бира не искаха да ми дават а аз цял ден бях на бири както и да е дано другия път успея и аз да дойда но не се знае до събота има мн време че тогава решаваме кои ще работи в неделя и кои не а на мен пари определено ми трябват и съм първи в списъка за неделя но с тоя късния график дето пътуваме няма да стане така че съм 50/50 да дойда или не но има време 

криза.. 

- BadSista
- потребител
Аз се надявах Чефо да си предложи услугите и да ме повози ама на. Не е наглеждал форума вчера 

- chefo_ukr
- потребител
- Регистриран: 15 юни 2008, 09:30
- Модел на автомобила: ФОРД МОНДЕО 2.0ТДДИ
СориBadSista написа:Аз се надявах Чефо да си предложи услугите и да ме повози ама на. Не е наглеждал форума вчера

- BadSista
- потребител
Ами аз я взех днеска колата. Не е Форд, няма да ви хареса, ама аз и се радвам защото е същия цвят като фиестичката - БОРДО!!! 

- MapTo_D
- потребител
Като идваш ще спираш по-далеч, че от тия Опели пълзи една ръжда...да не прихванат нашите нещо !BadSista написа:Ами аз я взех днеска колата. Не е Форд, няма да ви хареса, ама аз и се радвам защото е същия цвят като фиестичката - БОРДО!!!

- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
Caмо по полeчкa c товa "бързa" чe бордюритe дeбнaт
>:D<: 

Цял живот живееш само заради един миг.
Мигът ,заради който си струва да умреш
...и истински са живели само тези,
които са открили този свой миг...
- naze
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
абсолютно вярно!! ориона се познава от близо с почти всичк бордюри във вл-воkkkc100 написа:Caмо по полeчкa c товa "бързa" чe бордюритe дeбнaт>:D<:

криза.. 

-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2011, 11:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK3 Duratorq 2.0 TdCi 115 hp
Привет отново на всички фордовци:) Съжалявам за сбирката, нямаше как да дойда, леееко съм далеч, има-няма 1200 км. Днес пътувам обратно и на следващата сбирка съм там, надявам се да успея да обслужа мондьо и да го покажа, а за почерпката нямате грижи,само кажете кога ще е следващото събиране. Благодаря на всички за съветите, ще се възползвам от тях, както и от препоръчания сервиз:) До скоро, аз да тръгвам ,че ме чака 20 часа път:) Ще прочета за сбирката в петък най-рано, а някой знае ли дали Мотор Консулт работят в събота и как да намеря колегите за масло и филтри ,които ми препоръчахте?
- MapTo_D
- потребител
Mondeo_vn написа:Привет отново на всички фордовци:) Съжалявам за сбирката, нямаше как да дойда, леееко съм далеч, има-няма 1200 км. Днес пътувам обратно и на следващата сбирка съм там, надявам се да успея да обслужа мондьо и да го покажа, а за почерпката нямате грижи,само кажете кога ще е следващото събиране. Благодаря на всички за съветите, ще се възползвам от тях, както и от препоръчания сервиз:) До скоро, аз да тръгвам ,че ме чака 20 часа път:) Ще прочета за сбирката в петък най-рано, а някой знае ли дали Мотор Консулт работят в събота и как да намеря колегите за масло и филтри ,които ми препоръчахте?
Колегата който продава масло и филтри е с ник FordOil , може да му пишеш лични и да му кажеш какво ти трябва и къде да ти ги прати. За Мотор Консулт не съм сигурен, но мисля, че събота и неделя им бяха почивни дни, най-добре ще е да се обадиш и да попиташ.
Аз имам едно друго питане, за лято ще ми трябват 2 нови гуми, сегашния ми размер е 195/60/15 , ако взема 2 гуми с размер 205/60/15 ще имам ли някакви проблеми...някакви идеи ?

- baidido
- потребител
Марто, ако правилно съм те разбрал, ще бъдат 2 по 2, едните на 195, другите на 205. Доколкото съм чувал, не е хубаво да са с различни размери.
Който кара Форд е горд!
- MapTo_D
- потребител
baidido написа:Марто, ако правилно съм те разбрал, ще бъдат 2 по 2, едните на 195, другите на 205. Доколкото съм чувал, не е хубаво да са с различни размери.
Да, 205 отпред , 195 отзад...щото гледам една лятна Fulda на 105 кинта ама с размер 205 и за това се чудя какъв би бил проблема

- kkkc100
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2010, 23:32
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 TDCI 2.0 130 HP /X.2001/
Стар диаметър 615 ммMapTo_D написа:baidido написа:Марто, ако правилно съм те разбрал, ще бъдат 2 по 2, едните на 195, другите на 205. Доколкото съм чувал, не е хубаво да са с различни размери.
Да, 205 отпред , 195 отзад...щото гледам една лятна Fulda на 105 кинта ама с размер 205 и за това се чудя какъв би бил проблема
Нов диаметър 627 мм
Разлика в диаметрите +12 мм
Скоростомер при 100км/ч 98 км/ч
проблема е че ще огладнееш много от мисленето .....
предницата ще седи по стабилно на пътя .... малко по голямо съпротивление ..... ще спира малко повече и
а бе слагай и карай .... ако тр да издребняваме гумите дори трябва да са с еднаква шарка на протектора ..... освен препоръчаните размери
Цял живот живееш само заради един миг.