каде да си сложа газова в пловдив
-
- потребител
- Регистриран: 04 апр 2006, 13:01
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1994, 1.6-90HP
- Status: Извън линия
каде да си сложа газова в пловдив
интересувам се каде мога да си сложа газова уредба в пловдив,разпитах тук там и цената малко ме стресна. на първото място ми казаха 530 лв за ЛОВАТО а на другата улица ми искаха 450 лв за същата уредба и ме карат да подписвам някакви декларации че няма да ги съдя ако стна неква инфекция(ГЪРМЕЖ). Та някой ако знае некакъв свястен маистор да каже!!!
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
колега,майна,за инжекционна система беше 550лв преди 9 месеца.Аз си я сложих в сервиз ФАГУ-Димитър Янаджиев.Много разпитвах и се оказа че в Пловдив има 2 прилични сервиза в които знаят какво правят.Единия е точно до новата сграда на ПУ-то на Пазарджишко шосе,обаче там ставаше със записване след 1,2 седмици.Другото място е при Янаджиев-Бул.Марица,като подминеш Шел ,минаваш под един мост и на 60-70 метра в дясно има табелка АГУ-Янаджиев.Мога да ти дам и ГСМ да се обадиш.Сервиза му е голям,има хора които се занимават а той проверява само качеството на работа.Имат и анализатор,дава 1г.гаранция и през тази година каквото не ти харесва по газовата го правят безплатно.При мен много гореше от начало и 2 пъти ходя-оставят работата и поемат моята кола.Точни са.
- TED
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2004, 23:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 '94
Ford Cougar 2.5 '00
Ford Mustang GT '07 - Местоположение: Пловдив
Виж дали условията в този сервиз те устройват.
http://autogas-center.net/
Познавам няколко от момчетата които работят там, сервиза е като аптека и работят качествено. Намира се Близо до КАТ Пловдив, по-подробно виж във сайта.
http://autogas-center.net/
Познавам няколко от момчетата които работят там, сервиза е като аптека и работят качествено. Намира се Близо до КАТ Пловдив, по-подробно виж във сайта.
"Здравият разум е колекция от предрасъдъци, събрана до 18-годишна възраст."
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
А. Айнщайн
Ford Mondeo 1.8 16V MK1 '94
Ford Cougar 2.5 v6 '00
Ford Mustang GT '06
- Ivan Bojkov
- потребител
- Регистриран: 09 юли 2014, 09:12