помощ за мондео
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2006, 22:07
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1,8
- Status: Извън линия
помощ за мондео
Здравейте.Решил съм да си купя мондео 93 или 94 г. 2000i 16v.
Моля за вашето мнение за автомобила-ламарини,окачване,мотор.
Много ли ще ми гори на бензин.Мога ли да сложа АГУ на този мотор.
Абе пишете квото се сетите че досега съм карал форд само бус .
Благодаря на всички отзовали се.
Моля за вашето мнение за автомобила-ламарини,окачване,мотор.
Много ли ще ми гори на бензин.Мога ли да сложа АГУ на този мотор.
Абе пишете квото се сетите че досега съм карал форд само бус .
Благодаря на всички отзовали се.

- ikov_vr
- потребител
- Регистриран: 30 апр 2006, 13:53
- Модел на автомобила: `05 Fiesta 1.3
- Контакти:
Re: помощ за мондео
ми на един френд му гореше 15/100 бензин
Колега, неме занимавай с глупости бе 
http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autom.dir.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: помощ за мондео
И кво ?ikov_vr написа:ми на един френд му гореше 15/100 бензин

по темата :
Вземай Мондеото но го огледай добре.
Предразполага към немърливост щот не създава ядове и следващия си чупи главата.

Можеш да сложиш АГУ нямаш проблеми.
- demiro
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2005, 00:36
- Модел на автомобила: голяма печка :)
Кви 15 на сто кви 5 лева
Това трябва да го караш само Софийско че да стане,среден разход е около 8,5л./100км.
Иначе в първите години на производството на Мондео има доста детски болести,но по принцип всичко зависи какъв е бил предният собственник и как си е потдържал колцата,то горното важи за всички автомобили на старо де
Имам статията от мобилето за плюсовете и минусите на Мондео при покупка на старо.То я има и в сайта някъде,но ако държиш и не си я чел ще ти пратя на посочен мейл,каквото имам,пиши ми на ЛС.

Иначе в първите години на производството на Мондео има доста детски болести,но по принцип всичко зависи какъв е бил предният собственник и как си е потдържал колцата,то горното важи за всички автомобили на старо де

Имам статията от мобилето за плюсовете и минусите на Мондео при покупка на старо.То я има и в сайта някъде,но ако държиш и не си я чел ще ти пратя на посочен мейл,каквото имам,пиши ми на ЛС.

- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
По принип си е много добра кола - ламарините са добри поне колкото на конкурентите /единствино задна лява вежда на комбитата е проблемна - това е нещо като отличителна черта/, двигателите са модерни и имат добри показатели. Колата е широка със стабилно поведение на пътя, в купето спокойно се побират 4 човека над 1.90м. материалите в купето са на висота /не съм видял досега такова със скъсани седалки или напукани табла/; окачването е добро и доста здраво /за около 60 000 км. предимно в София още не съм успял да го раздрънкам съвсем/; Проблем е че в същност колата е доста дълга и не много висока и трябва да се внимава по бордюрите.
Колкото за двг. - бих ти препоръчал 1.8тди - с него колата върви чудесно /притежателите на Голф ІІІ ГТИ не могат да ми избягат/, харчи малко в София е около 7 - 7.5 на 100, на дълго според тежестта на крака /падал съм и под 5/100/, не е капризен, сравнително прост като конструкция,механично здрав, купето няма вибрации, няма шумове, не чади от зад и особено зимата е перфектно - направо като снегоринче!
Колкото за двг. - бих ти препоръчал 1.8тди - с него колата върви чудесно /притежателите на Голф ІІІ ГТИ не могат да ми избягат/, харчи малко в София е около 7 - 7.5 на 100, на дълго според тежестта на крака /падал съм и под 5/100/, не е капризен, сравнително прост като конструкция,механично здрав, купето няма вибрации, няма шумове, не чади от зад и особено зимата е перфектно - направо като снегоринче!