FORD Drivers
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
- Status: Извън линия
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
След като си позволих да поправя някой правописни грешки, но не и стилистичните, имам следните въпроси:KickingKing написа:Sharky(syseda na KickingKing oniq s gipsa ot ednata sreshta (OMV)) :
не казвам на никой да кара бързо .... защото като почнеш да си караш над възможностите тогава стават глупостите.... обаче да ми разправяте да карам бавно щото можело да стане нещо ... като за мене като се движа с 90 е все едно някой да се движи с 40 ... като реакции имам впредвид ....
Edit: Да не говорим, че като караш в града гумите не загряват до оптималната си температура и не използват максималните си качествата. Спира се по-трудно, поднася по-лесно и т.н.
аиии със здравве ...
1. Кой ви е определил възможностите. Имате ли някакви дипломи от специализирани школи за спортно каране и кога научихте толкова много за автомобилите, след като сте на 22 навършени години.
В Германия курса за шофиране по аутобан е 1500 - 1600 евро, а отделно има специализирани школи, в които се обучават водачи на Поршета и нагоре.
2. Като нямате ПТП, колко време още ще е така според вас.
3. Как сте си измерили бързината на реакциите, чрез стандартни тестове или по това, че още сте живи и здрави и не сте пребили някой.
4. Това за гумите бе върха. Явно много гледате телевизия и формула 1. Тогава би трябвало да знаете, че налягането в тези гуми е от порядъка на 0.8 - 0.9 и нямат нищо общо с тези по нашите коли.
И накрая модераторите да затворят тази тема, че заприлича на премерване на пишки между пубери.
-
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2006, 13:19
- Модел на автомобила: BMW e46 e60...
хахах можем да отидем до един гумаджия да ти каже за гумите ... има си гуми, които оптималния си режим достигат при много по ниски градоси и ги препоръчват ако не караш извънградско.. и съответо обратното ....nikolovvd написа:KickingKing написа:Sharky(syseda na KickingKing oniq s gipsa ot ednata sreshta (OMV)) :
не казвам на никой да кара бързо .... защото като почнеш да си караш над възможностите тогава стават глупостите.... обаче да ми разправяте да карам бавно щото можело да стане нещо ... като за мене като се движа с 90 е все едно някой да се движи с 40 ... като реакции имам впредвид ....
Edit: Да не говорим, че като караш в града гумите не загряват до оптималната си температура и не използват максималните си качествата. Спира се по-трудно, поднася по-лесно и т.н.
аиии със здравве ...
След като си позволих да поправя някой правописни грешки, но не и стилистичните, имам следните въпроси:
1. Кой ви е определил възможностите. Имате ли някакви дипломи от специализирани школи за спортно каране и кога научихте толкова много за автомобилите, след като сте на 22 навършени години.
В Германия курса за шофиране по аутобан е 1500 - 1600 евро, а отделно има специализирани школи, в които се обучават водачи на Поршета и нагоре.
2. Като нямате ПТП, колко време още ще е така според вас.
3. Как сте си измерили бързината на реакциите, чрез стандартни тестове или по това, че още сте живи и здрави и не сте пребили някой.
4. Това за гумите бе върха. Явно много гледате телевизия и формула 1. Тогава би трябвало да знаете, че налягането в тези гуми е от порядъка на 0.8 - 0.9 и нямат нищо общо с тези по нашите коли.
И накрая модераторите да затворят тази тема, че заприлича на премерване на пишки между пубери.
и да иамам един сертификат от БМВ ... за шофьор
бързината на реакциите ми я мерят преди всеки състезателен сезон (при мене тва е зимния)
имам ПТП ... бях спрял и един ме тропира ...
Последна промяна от Sharo0o на 26 юли 2006, 14:23, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
- nikolovvd
- потребител
Sharo0o, първо се научи на обноски, после на правопис, а не от вратата за краката. Първо се казва "Здравейте аз съм нов!"
Тука засмърдя на TUNING.BG

Последна промяна от nikolovvd на 26 юли 2006, 15:47, променено общо 2 пъти.
-
- потребител
nikolovvd написа:Sharo0o, първо се научи на обноски, после на правопис и когато почнеш да караш ФОРД ела в този форум.
П.П. Това BMW май е само във твоите фантазии и мечти.
e добре... кое ми е невъзпитаното.... просто споделих мнение ... не съм задължил никой да прави каквото и да е .. казвам неща за, които съм сигурен .... а за бмв-то ... тука ти си невъзпитания, защото нямаш грам представа кой съм и какво карам .. мога да ти го докажа когато искаш....
съжалявам ако съм обидил някой, не ми е било тва целта
Ти си този, който се заяжда с мен като ме обвиняваш в лъжа ...
Неможах да намеря някъде в правилата да пише, че е задължително да карам форд, че да пиша тук ....
Последна промяна от Sharo0o на 26 юли 2006, 14:35, променено общо 1 път.
-
- потребител

е ти малко снимки ако щеш вярвай ... въобще не ми е толко важно дали ми вярваш или не ..., който ме е виждал знае
Последна промяна от Sharo0o на 26 юли 2006, 14:35, променено общо 1 път.
-
- потребител
nikolovvd написа:Sharo0o, първо се научи на обноски, после на правопис и когато почнеш да караш ФОРД ела в този форум.
П.П. Това BMW май е само във твоите фантазии и мечти.
хаха тва от 1вата снимка провери какво е, че се излагаш ... е60 е 5та серия .... а това е 3та, което си показал ...
после тва от долу е е36 не е46
- nikolovvd
- потребител
Когато някой влиза в непозната компания, най-малкото което може да направи е да каже "Добър ден" или "Здравейте, аз съм еди кой си".
Ти също не ме познаваш, но на твоите години съм препускал с 1200-1500 км/ч, но в небето. Там също има правила. Немисли, че необичам притока на адреналин, просто съм два пъти по-голям и се надявам поведението ми на пътя да съответства на възрастта.
Пилотите в F1 карат с 320-360, но на пистата. В живота обаче са дисциплинирани участници в движението и дори пропагандират внимателно водене на автомобила по пътя с цел по-малко жертви.
Това за рефлексите го остави, защото като ти изкочат два чифта фарове насреща, незнам накъде ще бягаш. Тя тая рябота е като в секса - ти може да внимаваш, но другите НЕ.
Ти също не ме познаваш, но на твоите години съм препускал с 1200-1500 км/ч, но в небето. Там също има правила. Немисли, че необичам притока на адреналин, просто съм два пъти по-голям и се надявам поведението ми на пътя да съответства на възрастта.
Пилотите в F1 карат с 320-360, но на пистата. В живота обаче са дисциплинирани участници в движението и дори пропагандират внимателно водене на автомобила по пътя с цел по-малко жертви.
Това за рефлексите го остави, защото като ти изкочат два чифта фарове насреща, незнам накъде ще бягаш. Тя тая рябота е като в секса - ти може да внимаваш, но другите НЕ.
- KickingKing
- потребител
- Контакти:
Lok-Tar!
Да бе много странно на колегата с лагуната никой не му се заяжда, пък на тия с BMW... Е на
И Шаро спри да сануваш.. От 2 години си е бати съня батка, нема събуждане.. Даже ходиш и сануваш.
Мястото да се заяждате колега nikolovvd не е тук. А ако не вяврате за колите може да се видим за да ви се покаже, че не е измишьотина. Sharo0o не ви е излъгал за нищо и моля имайте уважение към другите, както ние имаме към Вас.
Айде стига с тия
. Някой ако има да казва нещо ПО ТЕМАТА да го каже, ако не можете да си отворите друга тема да се трепете в нея 
Да бе много странно на колегата с лагуната никой не му се заяжда, пък на тия с BMW... Е на

И Шаро спри да сануваш.. От 2 години си е бати съня батка, нема събуждане.. Даже ходиш и сануваш.
Мястото да се заяждате колега nikolovvd не е тук. А ако не вяврате за колите може да се видим за да ви се покаже, че не е измишьотина. Sharo0o не ви е излъгал за нищо и моля имайте уважение към другите, както ние имаме към Вас.
Айде стига с тия

Изяж бобър - спаси дърво!
- KickingKing
- потребител
- Контакти:
Lok-Na-Rok!
Явно колега Вие нямате спирка.
И двамата познаваме БМВ по-добре от Вас очевидно и направете простото търсене при чичо Гоогъл като напишете БМВ е36 след това БМВ е46 и най-накрая БМВ е60. Ако не сме прави оспорете, ако не обаче си замълчета. В мобиле.де мога и аз да пусна обява за Порше, а да сложа снимка на Фиеста. Освен да четете и да гледате, моля помислете преди да нападате!
Това, че вашите години са колкото моите и неговите взети заедно, не означава, че падаме от марс. Както са казали хората "Не питай старило, а патило". Моля спрете със заяждането и пишете САМО ПО ТЕМАТА!
Явно колега Вие нямате спирка.
И двамата познаваме БМВ по-добре от Вас очевидно и направете простото търсене при чичо Гоогъл като напишете БМВ е36 след това БМВ е46 и най-накрая БМВ е60. Ако не сме прави оспорете, ако не обаче си замълчета. В мобиле.де мога и аз да пусна обява за Порше, а да сложа снимка на Фиеста. Освен да четете и да гледате, моля помислете преди да нападате!
Това, че вашите години са колкото моите и неговите взети заедно, не означава, че падаме от марс. Както са казали хората "Не питай старило, а патило". Моля спрете със заяждането и пишете САМО ПО ТЕМАТА!

Изяж бобър - спаси дърво!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
От днес случка.KickingKing написа:...
Ляв завой на БИЛА. - който знае Плевен ще си го представи.
Стоя срещу БИЛА на червено с мигач за на ляво, до мен в дясно АУДИ.
Начи лява лента евентуално наляво и направо (да влезеш в БИЛА), дясна направо и надясно.
Аз съм си в лявата.
Светка зелено и тръгвам добре (по-принцип се влача сеа с новата

АУДИ-то обаче се оказва, че и той иска на ляво и фаща завоя от външната страна и ме дърпа в завоя. Обаче има разделителен остров и той така като беше ускорил трябваше да засече завоя за да го вземе и ме засече мен. Ако не бях реагирал щях го плесна, ако се бях панирал да скоча на спирачките щяха ме полазат по гърба. Оня едва ли разбра, че ме засече.
Ееее хайде да караМЕ като шашави в града и да си мислим, че не правим никому нищо.
Последна промяна от paci на 26 юли 2006, 17:29, променено общо 1 път.
- KickingKing
- потребител
- Контакти:
- nikolovvd
- потребител
Ако някой като теб застраши живота на някой от семейството ми и най-вече на децата, слизам от колата и му изтръгвам сърцето без да ми мигне окото.
А немисля, че съм единствен. Имай го впредвид, когато се правиш на майстор. Не ми се мисли какво може да ти се случи ако налетиш на някоя мутра.
С тези килограми най-добре бягай.
А немисля, че съм единствен. Имай го впредвид, когато се правиш на майстор. Не ми се мисли какво може да ти се случи ако налетиш на някоя мутра.
-
- потребител
хехе ... добреее ... къде видя, че някой е казал да се кара така, че да застрашаваш когото и да било .. .едно е да карараш бързо ... друго е да караш безрасъдно....nikolovvd написа:Ако някой като теб застраши живота на някой от семейството ми и най-вече на децата, слизам от колата и му изтръгвам сърцето без да ми мигне окото.
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Темата малко загрубя и я заключвам. Ако искате направете нова в която да се събирате на омв Бояна или пред резиденцията и да се пускате колкото искате. Призовавам всички обаче да карат разумно и според пътните условия, тъй като знаем, че "войната" по пътищата взима достатъчно жертви. Ако искате статистика, ще ви дам статистика, че чак ще се наплашите. Всички знаем колко лесно е да се кара, но май забравяме каква отговорност е