Гледам някаква петиция пуснали
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
Гледам някаква петиция пуснали
Гледам някаква петиция пуснали, и си викам чакай да разпространя:
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
аз съм съгласен с тях и подписвам
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
аз съм съгласен с тях и подписвам

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
никой нема да ни чуе,кучетата си лаят кервана си върви.Циганите са толкова много вече че ако не ги търпим ще обявят гражданска война.И Хитлер вече не може да ги спре.Във всяка циганска къща има по 4 деца поне,циганките раждат преди навършване на 18г. на 30г.вече са баби с 2,3 внучета.И всяко едно циганче започва да рови в кофите,да проси и джепчийства,а като поотрасне става престъпник.
Хитлер добре ги е започнал но не ги е свършил до край.
Извинявам се че прилагам расова дискриминация,но ако циганите бяха хора като всички нормални хора няма да има никакъв проблем.Както се казва има ли цигани има проблеми,няма ли цигани нема проблеми.
Хитлер добре ги е започнал но не ги е свършил до край.
Извинявам се че прилагам расова дискриминация,но ако циганите бяха хора като всички нормални хора няма да има никакъв проблем.Както се казва има ли цигани има проблеми,няма ли цигани нема проблеми.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Тези, които са по-млади незнаят, но попитайте родителите си дали не е имало обратна дискриминация и преди 10.11.1999 г. Циганите и турците са получаваха по-високи заплати от Българите за същия положен труд. За тях имаше спецялно отпуснати бройки за ВУЗ без изпити и т.н.
Сега пък им плащаме тока, водата и соц.помощите. Бият, ограбват, изнасилват и убиват, но не някой друг а българите.
В Разград неможах да си купя нищо, защото незнам турски. Направо си ти казват "Български НЕ".
Сега пък им плащаме тока, водата и соц.помощите. Бият, ограбват, изнасилват и убиват, но не някой друг а българите.
В Разград неможах да си купя нищо, защото незнам турски. Направо си ти казват "Български НЕ".
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Когато започнат да вкарват в затвора за лошо отношение към домашния любимец тогава ще се реши и този проблем.
Имал Мапго 5 деца, но не ги гледа добре. Хайде и Манго и жена му в затвора, а децата за превъзпитание.
Имам познати (цигани), но имат 2 деца и те учат в добри училища по София, а са от Ломските села. Но такива са малко.
Имал Мапго 5 деца, но не ги гледа добре. Хайде и Манго и жена му в затвора, а децата за превъзпитание.
Имам познати (цигани), но имат 2 деца и те учат в добри училища по София, а са от Ломските села. Но такива са малко.
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Колкото повече се измислят различни глупави закони за защита на малцинствата толкова по-зле. То вече всичко излиза извън рамките на нормалното, цигани, турци. Щом са в България и имат българско гражданство са длъжни да знаят езика и да спазват всички закони. Кви са тия измислици като новини на турски, училища и т.н. Който иска да си върви в Турция, ама видяха че и там не ги искат и решиха да се върнат и да си направят една Турция тука. А циганите горките няма къде и да ги изпратим щото никога не са си имали страна. Това говори много ясно че и за напред ще е така, просто защото те се издържат и живеят на гърба на останалите хора, независимо в коя държава са. А що се отнася до САЩ и вечното им нагло поведение да се разпореждат, ами те първо да си оправят негрите и гетата дето полицията не се мярка.
Тука в Пловдив след наводненията направиха мезонети на циганите точно до КАТ и им ги дадоха на изплащане, обаче те неможели да плащат щото по думите на една циганка "как се живеело с 300 лв." Ами драга, то има българи дето взимат по-малко и пак живеят, да не говорим че по селата хората останаха без покриви от дъждовете ама те взели на циганите мезонети да правят.
Като отидат да изкарат един лев с труд както всички останали чак тогава могат да претендират за по-добро отношение.
Тука в Пловдив след наводненията направиха мезонети на циганите точно до КАТ и им ги дадоха на изплащане, обаче те неможели да плащат щото по думите на една циганка "как се живеело с 300 лв." Ами драга, то има българи дето взимат по-малко и пак живеят, да не говорим че по селата хората останаха без покриви от дъждовете ама те взели на циганите мезонети да правят.
Като отидат да изкарат един лев с труд както всички останали чак тогава могат да претендират за по-добро отношение.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Аз няма се обаждам щот demiro помоли да няма такива изказвания
Решението на проблема е ...
Да изразим протеста си и онези кухи лейки в паралмента да се огледат, че са калпави и да вземат да свършат нещо полезно ... ако могат
Против турци нямам нищо против, колкото турци познавам са точни, но не мога да трая езика.
Виж за циганите ...
Един мечтаел да има власт да направи концлагери, всичкото циганин вътре и да му прокопаят канал от морето до Витоша да ходел с яхтата си на балкан. Ми така де .... поне да има някакъв смисъл от тях.

Решението на проблема е ...
Да изразим протеста си и онези кухи лейки в паралмента да се огледат, че са калпави и да вземат да свършат нещо полезно ... ако могат

Против турци нямам нищо против, колкото турци познавам са точни, но не мога да трая езика.
Виж за циганите ...
Един мечтаел да има власт да направи концлагери, всичкото циганин вътре и да му прокопаят канал от морето до Витоша да ходел с яхтата си на балкан. Ми така де .... поне да има някакъв смисъл от тях.
- merakliata
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 18:10
- Модел на автомобила: DodGe NeoN 1.8 16V
просто мангалите ги марзи да работят и защо ли да го правят като на деде взимат над 100лв на месец те затово се ........... толкова много и раждат като кучетата като му кажат на манго ходи да копаеш той вика аве ти циганин да копае виждал ли!
според мен решението е в пещите на кремиковци .но май си е само мое
според мен решението е в пещите на кремиковци .но май си е само мое

- red
- потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 10:36
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0L 16 combi mkII GHIA GAZ
- Контакти:
Поли, че има - има, но за Конвенцията не си права първо не е американска, а ЕС, второ изобщо не и е това съдържанието. Ако я прочетеш ще видиш, че в нея се посочва, цитирам по памет: "никое малцинство не може да има права като такова, а само лицата, които принадлижат към него следва да имат равни прав с всеки друг гражданин". И още нещо важно- според нея малцинствата не могат да бъдат субект на межународното право...Polly написа:България сама допусна обратната дискриминация, след като прие Конвенцията за защита на малцинствата в началото на 90-те години, естествено под чуждо влияние ( САЩ), с която всъщност признава две неща, че има малцинства и че са дискриминирани.
Подкрепих и аз петицията
Така, че тя ни решава доста проблеми, но трябва да четем