Бившия звяр на Paci
- Ersho
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
- Status: Извън линия
Бившия звяр на Paci
ЛЕлееее гледам и немога да повярвам на очите си стария Форд на Paci в какво добро състояние е,даже оптичниа му Тунинг е подобрен! Явно сегашния собствени излезе по мераклия от Paci....

Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
хм, не знам за вас, но на мен колата на снимката не ми харесва, най-бележитите грозотии са винила на предния капак и затъмнените със спрей мигачи (вместо да даде пари за едни хубави кристални мигачи или поне бели..) а и въпросните намръщвания.. те никога не са ми доставяли удоволствие
според мен един хр3и със спортно окачване и хубави джанти и сток оптика вади най-добра стойка...

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Тунинга е правен на фотошоп, от жената на Ершо.BadAngel написа: ...
А за даване на пари вече говорихме.

Само да видя къде е оригиналната снимка и щи я покажа. Мигачите верно са затмнявани със спрей. Така съм го взел, аз нищо не бях правил по него освен да го подържам в което влизаше и многократно ремонтиране на броните и спойлерите.
Кликай на линка, много е голяма и ме мързи да я намалям. Ако беше за нещо сериозно да си правя труда

http://free.hit.bg/pacho-ford/P8250221.JPG
- Ersho
- потребител
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
:)
Paci сега защо се издаваш виж че хората се вразват на Фотошопа,пак и газари сас новите коли не харесват старите шлагери....по тоя начин виждаме кои е истински верен на марката

Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
Re: :)
на марката или на философиятаErsho написа:Paci сега защо се издаваш виж че хората се вразват на Фотошопа,пак и газари сас новите коли не харесват старите шлагери....по тоя начин виждаме кои е истински верен на марката![]()
![]()

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
Re: :)
честно казано ми харесва така и няма нужда да се прави нещо повече, имам идеи за едни 17ки заедно с пърформанс окачване и изпускателна система, но няма да налепя колата с лепенки и фолио, няма да сложа брони като на снегорин и т.н.paci написа:За фотошопа ли се върза сеа ?BadAngel написа:...![]()
Ех децааа![]()
Направи си твоя Фоцус ....
Офф![]()
Ще мълча

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- Ersho
- потребител
- Контакти:
puuu
Не разбра ли че тоя Форд е продаден преди време а и това произведение е правено на Фотошоп не разбирам защо още се вразваш и даваш идеи как би го направил...Явно е от побертета

- BadAngel
- потребител
- Контакти:
Re: puuu
явно е от него, тоя пуст пОбертет..Ersho написа:Не разбра ли че тоя Форд е продаден преди време а и това произведение е правено на Фотошоп не разбирам защо още се вразваш и даваш идеи как би го направил...Явно е от побертета![]()
![]()
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.