Избор на Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2011, 16:45
- Модел на автомобила: Fokus
- Status: Извън линия
Избор на Фокус
Здравейте колеги,от доста време си търся Фокус и днес ходих на един оглед.Фокуса е комби около 2001г. внесен от Швейцария 1.8 115к.с. на пръв поглед ми хареса, но една лампичка на таблото светеше (жълта лампа с едно коланче и седалка) лампата се намира най вляво на таблото.Собственика ми каза че бил накакъв датчик под шофьорската седалка който бил за смяна.Другото което ми направи впечатление е че има само един ключ за паленето.Ще съм ви Благодарен за повече информация. 

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
Re: Избор на Фокус
Това е лампата на еърбега. Наистина може и буксата под някоя от предните седалки да е зацапана и с едно почистване да се оправи, може и датчик да е дал фира (смяната е лесна е нескъпа), но може и колата да е удряна така че да излязат еърбезите. Хубаво я огледай, най-добре със специалист.
Повечето коли нов внос ( особено от Италия ) ги продават с един ключ, ако искаш резервен се подготви с 80-150 лв не от Мото Пфое, там цените са други.
Повечето коли нов внос ( особено от Италия ) ги продават с един ключ, ако искаш резервен се подготви с 80-150 лв не от Мото Пфое, там цените са други.
-
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2011, 16:45
- Модел на автомобила: Fokus
Ами доколкото можах да го огледам удари не видях ,всичко си пасва отпред и си мисля че не е удрян.
- mediacenter
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2009, 22:42
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 2.0 tdci 2007
Ами ако е въпросния датчик,накарай търговеца да го смени...ако е толкова елементарно,какъв е проблема?
Ти си човека с парите все пак...
Ти си човека с парите все пак...