Една различна Фиеста
- Racinga
- потребител 
- Регистриран: 16 ное 2009, 23:51
- Модел на автомобила: Форд Фокус мк1
- Status: Извън линия
Re: Една различна Фиеста
ако съм снимал с светкавица щеше да свети нявсякадеnaze написа:хах много е приятно все едно не свети ами е отблясък от светкавицата на апарата примернояко е .. така трябва хем да свети хем да не дразни очите... че и бяло не тва ретро зелено единственото нещо което не харесвам в тея фордове.. евала
добре си го докарал а стрелките явно щот с лак и мн лъщят за тва изглеждат малко кофти
иначе проблема е никъв
 просто бях спрял под една лампа и се отразява на волана иначе таблото така си свети ( сървем малко по силно )
  просто бях спрял под една лампа и се отразява на волана иначе таблото така си свети ( сървем малко по силно )  lubomirov89, мерси колега нововъведенията ще са доста

Drag Racing Pleven

- 
				Valvoline
- потребител 
- Регистриран: 25 ное 2011, 22:53
- Модел на автомобила: Ford fiesta 1.8
Поздравления много добре си се правил ! Интересуваме като сложи 1.6 двигателя какво беше нужно да подмениш за да го поставиш лапи ,тампони скорости .... ? 
Благодаря ти предварително !!

- 
				peigera
- потребител 
- Регистриран: 28 сеп 2007, 13:54
- Модел на автомобила: Ескорт RS 2000 96г.
Прегледах цялата тема .Хареса ми много и на мен .Пожелавам ти много безаварийни километри и продължавай в същия дух.
На мен само стрелките не ми харесаха,ако беше ги пръснал със спрей щеше да се получи по добре и самия нюанс на червеното не ми допадна .Не се върза с таблото.Трябваше да е малко по бледо червено с оранженикъв отенък както е оригиналния цвят. Ама това са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРЕБНИ неща. Така че не го мисли.МНОГО ДОБРЕ Е КОЛИЦАТА. Споменаваш за нещо,че ще става по ламарините на колата. Ще чакам с интерес развитието. ПОЗДРАВИ

На мен само стрелките не ми харесаха,ако беше ги пръснал със спрей щеше да се получи по добре и самия нюанс на червеното не ми допадна .Не се върза с таблото.Трябваше да е малко по бледо червено с оранженикъв отенък както е оригиналния цвят. Ама това са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДРЕБНИ неща. Така че не го мисли.МНОГО ДОБРЕ Е КОЛИЦАТА. Споменаваш за нещо,че ще става по ламарините на колата. Ще чакам с интерес развитието. ПОЗДРАВИ

- Racinga
- потребител 
Мотора ми го слагаха в един сервиз ( приятели ), аз не присъствах на самото връзване. Но в общи линии ти трябва вдигателя, скорости, инсталация, ЕКУ, бензинова помпа ( може да се наложи и смяна на резервоар ), но е лесно когато донора е до тебеValvoline написа:Поздравления много добре си се правил ! Интересуваме като сложи 1.6 двигателя какво беше нужно да подмениш за да го поставиш лапи ,тампони скорости .... ?

Drag Racing Pleven

- Racinga
- потребител 
ох ... еми и на мен вече не ми харесват тези стрелки, като се замисля... но всичко е поправимо. Но това не е най важното за мен ( стрелките ), искам да свърша с ламарините по колата които трябва да се заварят, но вече много ме бавят и се отчайвам, надявам се като се постопли времето да почна пак работа по неяpeigera написа:Прегледах цялата тема .Хареса ми много и на мен .Пожелавам ти много безаварийни километри и продължавай в същия дух.

Drag Racing Pleven

- 
				peigera
- потребител 
УСПЕХ  

- Racinga
- потребител 
скоро и нова седалка  

Последна промяна от Racinga на 07 мар 2012, 19:59, променено общо 1 път.

Drag Racing Pleven

- naze
- потребител 
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
болната тема - кормилна уредба.. най-важното нещо в една кола лично за мен ориона хич не беше добре тъкмо да влезе в сервиз за ремонт на ходова част и кормилната уредба щанги накрайници карета и въобще всичко взе че се прецака много ме е яд ама много.. обаче така било писано . тоя опел поне няма пороблеми в тази област супер стабилен от към управление (ЗА СЕГА.. все пак в БГ се кара) 
иначе евала за труда добре си се сетил за частите от фиата .... аз останах учуден
 добре си се сетил за частите от фиата .... аз останах учуден 

иначе евала за труда
криза.. 

- mitakamk
- потребител 
- Регистриран: 09 фев 2012, 10:40
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1i Ghia 90г.
колега евала за колицата супер е продължаваи само така 

- Racinga
- потребител 
Благодаря колега, но ще продължавам като се оправи времетоmitakamk написа:колега евала за колицата супер е продължаваи само така

Drag Racing Pleven

- mitakamk
- потребител 
- Регистриран: 09 фев 2012, 10:40
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1i Ghia 90г.
то и аз имам планове за мойта фиестичка обаче викам да я почвам на пролет живи и здрави 

- Racinga
- потребител 
Айде малко раздвижване по темата, благодарение на колегата peigera, вече съм оборудван с седалка recaro от ескорт rs2000. И веднага седалката замина на тапицер за нова кожа   надявам се тапицера от понеделник да се захвани с шиенето и да си я монтирам
  надявам се тапицера от понеделник да се захвани с шиенето и да си я монтирам   Също така от колегата си взех и пружини оригинални пак от rs2000 ( по твърди, не спортни ), и те ще претърпят обработка като ги скъсим с 1-2 витки макс
  Също така от колегата си взех и пружини оригинални пак от rs2000 ( по твърди, не спортни ), и те ще претърпят обработка като ги скъсим с 1-2 витки макс   ще има и други промени по колата но всичко е време и финанси
  ще има и други промени по колата но всичко е време и финанси   

надявам се тапицера от понеделник да се захвани с шиенето и да си я монтирам
  надявам се тапицера от понеделник да се захвани с шиенето и да си я монтирам   Също така от колегата си взех и пружини оригинални пак от rs2000 ( по твърди, не спортни ), и те ще претърпят обработка като ги скъсим с 1-2 витки макс
  Също така от колегата си взех и пружини оригинални пак от rs2000 ( по твърди, не спортни ), и те ще претърпят обработка като ги скъсим с 1-2 витки макс   ще има и други промени по колата но всичко е време и финанси
  ще има и други промени по колата но всичко е време и финанси   

Drag Racing Pleven

- 
				peigera
- потребител 
Успех колега.Продължавам да следя темата

- 
				peigera
- потребител 
Аз си е бях тапицирал седалката по добре преди време.Какви пари му даде на тоя тапицер.Мога и снимка да пусна на работата си как беше станала седалката ако има желаещи.

- Racinga
- потребител 
еми брат... не ми е излязла скъпо, само кожата. а ти ако ми говориш за тази седалка от снимката по долу, не ми харесва така, нито е изпъната както трябва нито това червено се връзва с нещо ( лично мое мнение )peigera написа:Аз си е бях тапицирал седалката по добре преди време.Какви пари му даде на тоя тапицер.Мога и снимка да пусна на работата си как беше станала седалката ако има желаещи.

Drag Racing Pleven

- naze
- потребител 
- Регистриран: 16 юни 2008, 21:49
- Модел на автомобила: Citroen ZX 1.4i 95''
верно кви пари излиза за 1 седалка мойте са супер нито са омекнали или изкривени или скъсани но са си поустарели като тапицерия искам да ги претапицирам пък и малко цвят да вкарам в колата че с тва сивото ама както и да е кви пари е на седалка ? нещо като твоята мисля да направя и аз

криза.. 

- Racinga
- потребител 
претапецирането ми излезе 2 бири 1 кока-кола и един шпек колегаnaze написа:верно кви пари излиза за 1 седалка мойте са супер нито са омекнали или изкривени или скъсани но са си поустарели като тапицерия искам да ги претапицирам пък и малко цвят да вкарам в колата че с тва сивото ама както и да е кви пари е на седалка ? нещо като твоята мисля да направя и аз
 иначе цена незнам
  иначе цена незнам  
Drag Racing Pleven