Радио за Focus?
-
- потребител
- Регистриран: 14 мар 2012, 09:10
- Модел на автомобила: uninst Focus MK1 2.0 benz
inst Focus MK2.5 2.0 benz - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Радио за Focus?
Здравейте! Чудех се дали има някой модел радио, което да може да се върже към аудио панела до волана на Focus 1??? Моля да ме извините ако има вече създадена такава тема, но съм нов във форума и не открих такава!
-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
Re: Радио за Focus?
Ако питаш за заводското изпълнение - обичайния музикален блок е EON RDS 6000 CD.
Иначе с повечето от масово разпространените марки става, с допълнителни преходи, например JVC, Pineer, Kenwood.
Някои модели на Сони също могат да се вържат с подходящ преход.
Под преход имам предвид кабелите със съответните букси и едни кутийки с електроника, които за всеки производител са различни. Целта им е да синхронизират сигналите от дистанционното с уредбата.
Сигурен съм че си имат и име, но в момента не се сещам. Има хора във форума, които могат да ти напишат по-подробно за какво става въпрос, но трябва да уточниш първо каква музика искаш.
Директно връзване става само с оригинална музика и при това не с всеки модел.
Иначе с повечето от масово разпространените марки става, с допълнителни преходи, например JVC, Pineer, Kenwood.
Някои модели на Сони също могат да се вържат с подходящ преход.
Под преход имам предвид кабелите със съответните букси и едни кутийки с електроника, които за всеки производител са различни. Целта им е да синхронизират сигналите от дистанционното с уредбата.
Сигурен съм че си имат и име, но в момента не се сещам. Има хора във форума, които могат да ти напишат по-подробно за какво става въпрос, но трябва да уточниш първо каква музика искаш.
Директно връзване става само с оригинална музика и при това не с всеки модел.
-
- потребител
- Регистриран: 14 мар 2012, 09:10
- Модел на автомобила: uninst Focus MK1 2.0 benz
inst Focus MK2.5 2.0 benz - Местоположение: София
еми ще чакам отговор значи
Иначе искам просто някакво що-годе хубаво радио да мога да бутна флашката и да забравя за трансмитера
По натам ще мисля за колони, басове и т.н.

- autobg
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2009, 19:45
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI 2002 с летни жанки
цъкtemples написа:еми ще чакам отговор значи