Как да си направиме "светещи" фарове за мондео mk2
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
Как да си направиме "светещи" фарове за мондео mk2
След като ми писна да не виждам нищо и фаровете да не светят стигнах до момента да си направя фарове...
Ето как от старите фарове които бяха изгорели и ужасно несветещи направих нещо различно....Полиране на стъклото отвън и отвътре,премахване на една зона за лупата ...боядисване на късите които вече няма да се използват...и най-важното вграждане на биксенонови лупи ...така се получава перфектна осветеност на къси и получаваме 4 дълги фара
Светлината става адски силна и най-важното няма как да се заслепява...визията става много различна ....ето малко снимки

Uploaded with ImageShack.us

Ето как от старите фарове които бяха изгорели и ужасно несветещи направих нещо различно....Полиране на стъклото отвън и отвътре,премахване на една зона за лупата ...боядисване на късите които вече няма да се използват...и най-важното вграждане на биксенонови лупи ...така се получава перфектна осветеност на къси и получаваме 4 дълги фара

Светлината става адски силна и най-важното няма как да се заслепява...визията става много различна ....ето малко снимки

Последна промяна от FordSierra1.6L на 23 мар 2012, 15:03, променено общо 1 път.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Как да си направиме "светещи" фарове за мондео
Браво хубаво е , но вземи го снимай най хубавото МК-2 за календара най после.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- imarh
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2007, 10:09
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 16V 95г. автоматик, комби с теглич
Grand Cherokee 2.7 CRD 2004 - Местоположение: София
Покрай това ли Мондео минавам всеки ден в Дружба на Илия Бешков 

- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
благодаря за хубавите думи но има и по хубави мк2 от моето ...ЯЛТА написа:Браво хубаво е , но вземи го снимай най хубавото МК-2 за календара най после.

ами да същото еimarh написа:Покрай това ли Мондео минавам всеки ден в Дружба на Илия Бешков

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Я не скромничи, аз по добро от твоето МК-2 не съм виждал, а календар направихме за 2012 год. , а сега се правят снимки за 2013 год., потърси темата и участвай.FordSierra1.6L написа: благодаря за хубавите думи но има и по хубави мк2 от моето ...и календар ли има ?
ами да същото еimarh написа:Покрай това ли Мондео минавам всеки ден в Дружба на Илия Бешковдругия път светни да те видя кой си

Достойно си е .
На Илия Бешков по 10 пъти на ден минавам но не съм те видял, сега ще карам там с очи на 6 .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- imarh
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2007, 10:09
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 16V 95г. автоматик, комби с теглич
Grand Cherokee 2.7 CRD 2004 - Местоположение: София
Аз минавам сутрин и вечер покрай него в пряката точно след Лукойл-а когато то е паркирано вече. Явно и двамата работим в района.
- _George_
- потребител
- Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
- Контакти:
Re: Как да си направиме "светещи" фарове за мондео mk2
Колега, можеш ли да дадеш малко повече инфо как точно си вградил лупите във фаровете, защото и аз съм с ксенон, но с лупи определено ще свети по-добре?